השרשור על ...

No FOB No Life

New member
../images/Emo41.gif השרשור על ... ../images/Emo41.gif

הפעם לקחתי נושא שונה לגמריי, והוא ... הדיסק הראשון שלהם FUTCT וIOH . מה דעתכם עלייהם
. תגיבו בכל מה שקשור לנושאים האלה .

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחח לדיסק הראשון קוראים

Take This To You Grave אומשהו כזה
נו בטח יש לי איזה שגיאת כתיב אומשהו חח

S h A y K i

New member
לא../images/Emo31.gif הדיסק הראשון זה FOBEOWYG

[Fall Out Boy's Evening Out With Your Girlfriend] ואחריו יצא ..Take This To Your Grave] TTTYG] שניהם יצאו ב2003 אם אני לא טועה..

shaharyy

New member
הדיסקורגרפיה של פו"ב:../images/Emo168.gif

Evening Out With Your Girlfriend Take This To Your Grave From Under The Cork Tree Infinty On High והיה גם בי- סייד אחרי EOWYG שקוראים לו My Heart Will Always B- Side

S h A y K i

New member
מזה דיסק לא רשמי?.. ../images/Emo5.gif

חוצמזה זה לא משנה זה הדיסק הראשון שהם הוציאו

S h A y K i

New member
העע..

אבל איוונינג אאוט וויט' יור גירלפרינד הוא לא שומדבר כזה לא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני חושבת שיש שם כל מיני דמואים

או שירים שאחרכך יצאו יחד עם סינגלים של דיסקים מאוחרים יותר. בכלל בקושי אפשר להשיג את הדיסק ההוא ואין בו מספר שירים מלא אם אני לא טועה. כמו EP. חצי דיסק

S h A y K i

New member
הראשון ראשון שלהם כזה..

אבל take this to your grave הוא דיסק רגיל נכון?

l i o r 1 8 2

New member
../images/Emo45.gif לדעתי כל הדיסקים שלהם ממש טובים!

ואפשר לראות גם בכל דיסק את ההתקדמות שלהם של המילים של המוזיקה של הקול של פטריק
אבל ת'אמת את הדיסק הראשון פחות אהבתי וגם לדיסק הראשון את רוב השירים פטריק כתב...

טוב אני אהיה הראשונה שעונה../images/Emo223.gif

אין מה להשוות הדיסקים הישנים שלהם, בתקופה שהם לא היו מושפעים מכל הראפרים והפופ העכשווי, הם היו מעולים
קשה לי לבחור אחד כי בFUTCT הם התעלו על עצמם וגם הפירסום הענק שלהם הגיע משם, רק בגלל שהדיסק חרוש כל כך מתחיל להימאס ממנו אבל אני עדיין אוהבת את השירים שם והשירים מהאלבומים הקודמים מקסימים אחד אחד.. הם שמרו על אותו ייחוד שלהם במוזיקה ובמילים לפי דעתי בכל הדיסקים האלה את IOH אני לא סובלת, יש אולי איזה שני שירים בודדים טובים שיצאו משם וזהו. הם השתנו כל כך אבל עדיין שמרו על חלק מהסאונד הייחודי שלהם ככה שעדיין אפשר לזהות שזה הם מבחינת הליריקס אני חושבת שגם הייתה סוג של הידרדרות, זה באמת לא אותו דבר בהשוואה לדברים הישנים בקיצור, אני רק מקווה שבדיסק הבא הם יחזרו לעצמם

S h A y K i

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם הכל חוץ מהקטע של ה"מושפעים מכל הראפרים.." איך הגעת?
GCH וקנייה ווסט זה לא ראפ זה היפ הופ יש הבדל
ולדעתי השילוב פעולה איתם רק עשה להם טוב וזה אחלה שילוב

התכוונתי לקטע הזה של ההיפ הופ../images/Emo223.gif

אני ממש לא אוהבת את זה.. רק חסר שהם יחליטו גם להוציא דיסק מיקסים עם ג'יי-זי [טראומות מלינקין פארק] ואני לא מבינה מה ההתלהבות מGCH אני לא אוהבת את השירים שלהם.. השילוב של פטריק עם קוברה סטארפיש לעומת זאת מגניב

S h A y K i

New member
חחח../images/Emo6.gif

לאדעת זה טרנד כזה עכשיו..חח ליל' מאמה עם אבריל לאבין, GCH עם פו"ב וכל אלה... ואני ממש אוהבת את GCH אז לדעתי זה שילוב טוב של המוזיקה :) ואת יודעת זה עניין של טעם חחח את לא חייבת לאהוב אותם או את השילוב...

למעלה