השרדות 9x05

shabi16

New member
../images/Emo58.gif905

פרק די טוב החלפת שבטים נורא מפגרת... בפרק הבא חייבים להעיף את הדבר הזה בשם רורי... ועדיין הפייבוריטית שלי אלייזה...

maya567

New member
../images/Emo58.gif 905

לא מסכימה עם רובכם פה. לדעתי העונה סוף סוף התחילה להיות מעניינת. עד כדי כך מעניינת, שאם לפני שבועיים חשבתי לעצמי שלא נורא שאני לא אראה את הפרקים האחרונים, עכשיו אני די מתבאסת מהעניין
ולענייננו - לדעתי התחרויות היו טובות. לא ממוחזרות יותר מדי ומעניינות. רק חבל שלא היה לנו איזה אוסטנה אחד שיטבע
חבל שבאבה עזב. בדיוק שבוע שעבר הכנסתי אותו לקבוצה שלי בפנטאזי ליג. עד שהייתי מקום 3 בשבט! בטח עכשיו עקפו אותי... עכשיו כשבאבה הלך איפה נשמע פניני חוכמה כ-Sweating like a prostitue at Church?
חוץ מזה, רואים שאיימי לסבית. יותר מדי נדבקת לבנות. ליסה, לעומת זאת, עדיין עושה חייל. ועניין נוסף - שמתם לב שהם רק ביום 11?!?! יש עוד 28 יום!! לדעתי הולכים לשים לנו איזה טוויסט עצבני בקרוב. יש יותר מדי ימים ופחות מדי אנשים. ולסיום הפריוויו לשבוע הבא. אני אקח כמה שורות למי שלא רוצה לדעת. ג'וני קיבל אוויר לנשימה, ולפי הפריוויו רואים שג'ולי מנסה "לפתות" אותו, צ'אד וכריס, בכך שהיא משתזפת טופ-לס.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gifמיניות

ג'ולי חייבת לנצל את מה שהטבע נתן לה כדי לשרוד, הרי היא בעמדת סכנה בקבוצה החדשה.

De fire

New member
לגבי ה"פנינה"

שמעתי אותה לראשונה מהמרצה שלי לאנטומיה ואבולוציה, בחדר הדיסקציות (המקפיא יש לציין!), בעודו מנסר בעוז באחת הגופות, ונוטף (פשוטו כמשמעו) אגלי זיעה כמו היה פנינה רוזנבלום בלי עשרות שכבות של קרם הגנה בהישרדות אפריקה (הייתי חייב להכניס את הקטע של הריאליטי, שלא תגידו שאני לגמרי
). לפתע פתאום אני שומע אותו ממלמל "אני מזיע כמו זונה בכנסיה". הפה של כולם נפער לא נסגר למשך דקות ארוכות (ולשם שינוי לא כי לא רצינו לנשום דרך האף ולהריח את הפורמלין)

Boran

New member
../images/Emo58.gif 905

ידידי היקר רון, וצוות מרעיו: הנכם מתבקשים לקום מהכסא (כן כן, קומו שניה מהכסא) הרימו את יד ימין סטרו לעצמכם בעוצמה רבה. כעת קפצו שלוש פעמים על רגל שמאל, תוך אמירת "אני ליצן, אנא טלטלוני" עכשיו אתם מוזמנים להתיישב בחזרה על הכסא, ולהמשיך לקרוא את הודעתי הנפלאה. אמת, בעונה הזו בהתחלה היו שני מחנות ברורים בכל שבט כשאחד מהם שולט, וגם עכשיו זה לא נראה כאילו השבטים עומדים להיות מאוחדים, אבל עדין- אני נהנה מכל שניה ושניה בעונה הזו. שבט לופבי החדש- שבט חלומות (למרות שהייתי מוסיף אליו את אליזה, ואז הוא באמת היה מושלם). אני דוקא אהבתי את באבה, הוא היה מן סוג חדש של בנאדם, רדנק חמוד כזה וגם אסטרטג. הייתי מעדיף בהרבה שרורי יעוף, או שאליזה תעשה איזה מהלך ותעיף את איימי. ועכשיו לתגובותיי המלומדות על פרק זה:
לופבי החדש שולט. רק חסר שאליזה היתה שם. צ'אד |רגלעץ|
(למרות שהוא די ברקע בזמן האחרון) ג'ולי |חזהחשוף| חצי-
, שגם ממנה לא ראינו הרבה בינתיים אבל יש פוטנציאל כריס שהולך ומשתפר טווילה
ג'ון ק. |בסדרגמור| סרג' |צבא||אישמעניין| ומי בשבט השני? ליסה |חזהעצום||סבתאמשעממת| סקאוט |סבתאמשעממת| רורי |יצורמעצבן| באבה |כלי|, חבל שעף, אחת משתי נקודות האור היחידות בשבט. איימי |אתמיהיאמעניינת| ליאן |כנלכמואיימי| ואלייזה
שאני מקווה שבאיזה טוויסט מוזר תעבור בפרק הבא ללופבי.
תחרות הפרס חדשה ויפה, וגם הקטע של הזמן הוא קטע חדש. חבל שיסעור הוציאו את באבה, נראה שיש לו ריאות אימתניות, והיה לו פוטנציאל להביא את האלו העמוקים. מעניין מה היו עושים אם היה תיקו. אחלה שלופבי זכו.
הבעיה שלי עם הסוויצ'רו- רק שבלופבי
לא יתאחדו הבנים להעיף את הבנות.
איזה מתח בתחרות חסינות. אני דוקא אהבתי. שמחתי לאללה שלופבי זכו בחסינות.
חבל שבאבה עף ולא רורי. לרורי יש פוטנציאל של חצי אגוז, באבה חמוד כזה והיה לו וואחד פוטנציאל.
בגדול, אני מקווה שהסוויצ'רו ישיג את המטרה שלו וייצור זהויות שבטיות חדשות, ולא שכולם ישארו מקובעים בשבטים הישנים שלהם. כי אחרי הכל- זה ממש מטומטם, כי בשבט יסעור נגיד היתה יריבות גדולה של מחנה הצעירות ומחנה הסבתות המשעממות (פרט לטווילה יקירתי), אז פתאום עכשיו זה חשוב להן לחזור ולהישאר אחרי האיחוד רק הן? בשביל מה אלייזה וג'ולי צריכות את זה? שיחשבו קצת רחוק!!

../images/Emo58.gif

ירון. אני מבין עכשיו למה אני כל כך מתגעגע אליך ואל הניהול והדעות השולטות שלך ! מסכים בכל מילה ומילה,העונה הזאת מדהימה. אז נכון כל הפריטי בוייז והגירלז הלכו מוקדם אבל העונה הזאת מותחת מפתיעה ומרגשת אותי לפחות לחלוטין. כאילו אנשים שואמרים: "ממוחזר" , הערה לי אליהם !: כאילו המ חשבתם אחרי 8 עונות שעשו את כל התחרויות הטובות האפשריות אתם רוצים כל פרק משהו חדש? נכון שלפעמים מרגישים "היינו פה " אבל אנחנו היינו שם בתחרות לא היינו שם עם אותם אנשים שמתמודדים עכשיו . ראינו בעונה 4 איך התמודדו עם תחרות החיסנות אבל אל ראינו איך אנשים עונה 9 מתמודדים ! התחרויות טובות. ואם כבר למחזר אז מחזרו את כל העונה ה5|עונהשולטת| אני אוהב עדיין את אליזה,ליאן,ג'ון,טווילה,כריס ואיימי... מי יתן וכולם ימשיכו ... העונה הזאת בעיני תמיד היתה טובה וכנראה עם היא תמשיך ככה היא גם תיהיה. חוצ מזה שהיר של התוכנית פה מדהים יותר מכל עונה והפתיח גם יותר יפה.. בקיצור הישרדות 9 שולטת בעיני !

shabi16

New member
../images/Emo58.gif

רק ירון!!! העונה הופכת להיות מאוד מעניינת! הפייבוריטים שלי: אלייזה ג'ון איימי

walking

New member
../images/Emo58.gif

וואו ממש שתי מחנות פה
מחנה ירון (אחלה פרק) מחנה רון (בורינג!!) איימי לסבית? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! בכל מקרה אני דווקא אהבתי את הפרק אבל הסוויצ'רו היה לא במקום. היה צריך להיות תחרות חסינות פיזית -> בנים מנצחים -> בנות מעיפות מישהי. נשארים 12 אנשים - 6 בנים 6 בנות ואז סוויצ'רו! *מאשים את מארק בורנט* נכון זה היה דומה באופן מחשיד לאמאזון אבל ככה לפחות הם היו שווים עכשיו יש 8בנות ו5 בנים. (עוד עונה שבת מנצחת?) תחרויות סוף סוף לא מי יודע מה ממוחזרות ובפרק הבא חזירים!!! המשימה זאת גרסה יותר מגיעלה של משימת הכבשים באפריקה.
פרק טוב אבל עדיין לא מצוין.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אולי הגזמת ? אני זכאי לדעות שלי. לא יפה לך ? קום אתה מהכסא קפצץ עד שתרגיש דקירות בחזה וסטור לעצמך בחוזקה. אתה אוהב את מה שאתה רואה ? סבבה. אל תתפוס מעצמך כבעל הדיעה היחידה שמי שלא חושב כמוך הוא ליצן. ממש לא לעניין.

Boran

New member
סלח לי

אני מודע טוב מאוד לעובדה שאתה וכל חבר מרעיך זכאים לדעותיכם. ולמען האמת, זה גם לא מפריע לי. בכיף. ההודעה נכתבה בהומור גרידא למי שלא שם לב, ולדעתי מי שרציני הרבה יותר מדי כאן זה דוקא אתה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
סלחתי

ואני עובד ללא חבר מרעים. אני פועל לבד, תמיד פעלתי וכך אפעל בעתיד. הדעות שלי הן שלי בלבד ואין לאיש רשות לקחת,לשכפל, לארוז, להוסיף למרק או לתת לכלב לאכול אותם מבלי לבקש ממני אישור. ולגבי ההומור שבהודעה, אני אישית לא ראיתי שום הומור בזה, וכנראה שאיכשהו פסספתי את הכוונה שלך. ההודעה שלך סתם עצבנה אותי ואולי זו לא הייתה הכוונה.

Boran

New member
אמת

מתנצל על העיצבון, כנראה שבאמת לא הבנת את כוונתי. אני לא לוקח את זה ברצינות, ואני לא מצפה שאף אחד יקח אותי ברצינות בקטע הזה. זה לא היה בקטע של "שפכו על עצמכם מים ותאשפזו את עצמכם בבית משוגעים כי אין לכם מושג מה אתם אומרים", כי אתה יודע שאני לא כזה. זה היה בקטע של "עמית יא ליצן טיפש", כשכמובן זה ברור שהכוונה היא לא להמעיט בכבודו של עמית.

maya567

New member
הממ... מאיפה המשפט הזה מוכר לי?

אני צריכה להוציא TM על זה!

amitooshacham

New member
אוף.

היה לי מצב רוח טוב עד שבא מר ירון בכבודו ובעצמו והמעיט מכבודי. עכשיו אני עצוב

אהמ אהמ

רון הלא אתה אמרת ששיחות כאלה מקומם במסרים? כבד את הפורום. תודה . שרשור של הישרדות נהפך לשרשור העלצה והסבר מאחוריה..

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 905

דעתי, פשיונבלי לייט. אני דווקא מרוצה בסך הכל מהעונה הזאת. הפרק הזה ספציפי לא חישגז אותי במיוחד. המיזוג היה מאוד חפיפניקי. אני עדיין טוען שהמיזוג בעונה הרביעית היה הכי מוצלח, למרות שזאת העונה שאני הכי פחות אוהב. היה ברור לחלוטין שבבה הולך, למרות הנסיון הפתטי של העורכים לכוון אותנו לכיוון איימי. הרי ברור שלא יעיפו לי את איימי רק שבוע אחרי שגיליתי שהיא משחקת בצד השני של המגרש. מגניבה שכזו. אני שונא את ליסה ובלוניה המשופצרים. הקומבינציה של פרצוף מעצבן, חזה מנותח ומבטא גוד דאמן רדנקי עושה לי רע. צריך לסטור לה. וגם טווילה מתחילה לשפשף אותי בכיוון הלא נכון.
בכלל, הבנות בעונה הזאת לא שוות עוגיה, ככלל. הייתי משחק שבץנא עם אלייזה ואיימי, ודולי תנצב"ה, אבל זהו. מהבנים אני אוהב את צ'אד. כל עניין הרגל המכנית הזה עוד יתפוס, אני אומר לכם.

למעלה