../images/Emo58.gif 905
ידידי היקר רון, וצוות מרעיו: הנכם מתבקשים לקום מהכסא (כן כן, קומו שניה מהכסא) הרימו את יד ימין סטרו לעצמכם בעוצמה רבה. כעת קפצו שלוש פעמים על רגל שמאל, תוך אמירת "אני ליצן, אנא טלטלוני" עכשיו אתם מוזמנים להתיישב בחזרה על הכסא, ולהמשיך לקרוא את הודעתי הנפלאה. אמת, בעונה הזו בהתחלה היו שני מחנות ברורים בכל שבט כשאחד מהם שולט, וגם עכשיו זה לא נראה כאילו השבטים עומדים להיות מאוחדים, אבל עדין- אני נהנה מכל שניה ושניה בעונה הזו. שבט לופבי החדש- שבט חלומות (למרות שהייתי מוסיף אליו את אליזה, ואז הוא באמת היה מושלם). אני דוקא אהבתי את באבה, הוא היה מן סוג חדש של בנאדם, רדנק חמוד כזה וגם אסטרטג. הייתי מעדיף בהרבה שרורי יעוף, או שאליזה תעשה איזה מהלך ותעיף את איימי. ועכשיו לתגובותיי המלומדות על פרק זה:
לופבי החדש שולט. רק חסר שאליזה היתה שם. צ'אד |רגלעץ|
(למרות שהוא די ברקע בזמן האחרון) ג'ולי |חזהחשוף| חצי-
, שגם ממנה לא ראינו הרבה בינתיים אבל יש פוטנציאל כריס שהולך ומשתפר טווילה
ג'ון ק. |בסדרגמור| סרג' |צבא||אישמעניין| ומי בשבט השני? ליסה |חזהעצום||סבתאמשעממת| סקאוט |סבתאמשעממת| רורי |יצורמעצבן| באבה |כלי|, חבל שעף, אחת משתי נקודות האור היחידות בשבט. איימי |אתמיהיאמעניינת| ליאן |כנלכמואיימי| ואלייזה
שאני מקווה שבאיזה טוויסט מוזר תעבור בפרק הבא ללופבי.
תחרות הפרס חדשה ויפה, וגם הקטע של הזמן הוא קטע חדש. חבל שיסעור הוציאו את באבה, נראה שיש לו ריאות אימתניות, והיה לו פוטנציאל להביא את האלו העמוקים. מעניין מה היו עושים אם היה תיקו. אחלה שלופבי זכו.
הבעיה שלי עם הסוויצ'רו- רק שבלופבי
לא יתאחדו הבנים להעיף את הבנות.
איזה מתח בתחרות חסינות. אני דוקא אהבתי. שמחתי לאללה שלופבי זכו בחסינות.
חבל שבאבה עף ולא רורי. לרורי יש פוטנציאל של חצי אגוז, באבה חמוד כזה והיה לו וואחד פוטנציאל.
בגדול, אני מקווה שהסוויצ'רו ישיג את המטרה שלו וייצור זהויות שבטיות חדשות, ולא שכולם ישארו מקובעים בשבטים הישנים שלהם. כי אחרי הכל- זה ממש מטומטם, כי בשבט יסעור נגיד היתה יריבות גדולה של מחנה הצעירות ומחנה הסבתות המשעממות (פרט לטווילה יקירתי), אז פתאום עכשיו זה חשוב להן לחזור ולהישאר אחרי האיחוד רק הן? בשביל מה אלייזה וג'ולי צריכות את זה? שיחשבו קצת רחוק!!