השרדות 9x05

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif905

סוף סוף ההחלפת שבטים הגיעה לא היה פרק כל כך מיוחד, אבל הוא לא היה משעמם. התחרויות היו סבבה, רציתי שיאסור יפסידו ושבבה או רורי יעופו אז נהנתי מהפרק. אפילו הייתי במתח אם כמה מהבנות לא יבגדו ויעיפו אחת מהן, למרות שזה היה נורא מצחיק ששרורי ובבה נתנו נאום למה כל אחד מהם לא צריך לעוף. אבל בבה עף, מעניין מה תהיה התגובה של חבריו השמנים. ויש לי פייבורטית חדשה: ליאן.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif905

התחרויות היו משעממות וגרועות. החילוף היה מגניב. רעידת האדמה הייתה מגניבה, רק חבל שהראו רק דקה עליה בפרק. אליזה עדין הפייבוריטית שלי וכנראה גם תישאר. אם אני הייתי בשבט יסור, כשג'ולי וטווילה הבנות היחידות שם, הייתי מפסיד בכוונה את המשימה. גם יותר בנים יגיעו ככה לאיחוד, וגם אין בעיה למשימות הבאות להישאר רק בנים, זה לא יפגע בהם.

adi007

New member
../images/Emo58.gif905

החילוף לא היה עד כדי כך מגניב.. לא יודעת זה פשוט לא מפתיע כמו שזה היה פעם, ממש לא מעניין אותי החלוקה העיקר שהפייבוריטים שלי לא יעופו. התחרות הרשאונה עם המים הייתה די מגניבה, אבל התחרות השניה הייתה ממש נדושה כבר נמאס לראות אותם רצים לג'ונגל ומרכיבים קנו או מה שזה היה... מתי אתם חושבים יהיה מיזוג אם נשארו רק 12 אנשים? בדר"כ זה כשיש 10 אנשים אבל הכל יכול להשתנות..

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif905../images/Emo28.gif

פרק בסדר.. טוב שהיה חילוף. רק מעצבן שזה היה רגיל כזכ, כמו בכל עונה. תחקויות משעממות, פרס לא משהו.. כאילו מה זה פרינגלס (טוב בשבילם זה הרבה), אבל התחרויות היו באמת יותר מדי ממוחזרות. שמחתי מאוד שבאבא עף! אני מקווה שיעיפו גם את רורי, ובשבט השני טווילה וג'ולי יתחברו עם ג'ון ויעיפו את לי או את כריס (חח אבל זה לא יקרה). הפייבוריטים שלי: אליזה!
ג'ולי
ליאן
ליסה
וג'ון

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 905

לא יודע למה ואיך. העונה הזו פשוט לא מדברת אלי בכלל. אני מוצא כל פרק יותר משעמם מקודמו, ואני אחד שראה עונות שלמות של הישרדות 4 ו-5 פעמים בהפרש זעום בין פעם אחת לאחרת. אפילו את עונה 4 ראיתי 3 פעמים תוך חודשיים בשלמותה. העונה הזו לא מצליחה לרגש אותי. שום דבר בפרק הזה לא עניין במיוחד. החלוקה של השבטים לא רק שלא תרמה למשחק - היא למעשה ממשיכה באותו קו של מגמתיות שגויה להעיף אנשים שיכולים לתרום הרבה לשבט עד למיזוג רק מאי-רצון להתמודד מולם לאחר המיזוג. טראוויס ורורי לוקים ביותר בכל מה שקשור לאסטרטגיה. ראיתי מצבים קשים מזה שהם היו בו - הם יכלו לעשות יותר לגרום לנשים להבין שרק איתם יש להם סיכוי להגיע במספרים סבירים למיזוג - ולהעיף את סקאוט או אלייזה שלא ממש הכי חביבה על ליסה ואיימי. לופבי נראים בלתי עצירים - סארג', כריס וצ'אד הם צוות חזק. קיני חייב להתחבר לטווילה וג'ולי ולגרום להם להבין שהם חייבים לשתף פעולה בתוך השבט. לא נראה שפרק הבא צופן בחובו דברים טובים יותר. נמשיך לבהות ב-40 הדקות שפעם כל כך ריתקו אותי והיום אני שואל את עצמי למה אין 2 פרקים בשבוע של אפרנטיס 2 או לוסט.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכימה עם כל מילה שלך! זה בדיוק מה שאני חושבת, במיוחד ההערה האחרונה על אפרנטיס 2 ולוסט!!

n l m

New member
אני לא מבין אתכם

אתם לא אהבתם אולסטאר שאני הייתי מרותק לעונה הזו מתחילתה עד סופה לא סבלתי את עונה 2 ולפי דעתי זאת אחת העונות הגרועות ביותר ופה סוגדים לה. ועכשיו לא אוהבים את עונה 9 טוב לא משנה אני רק מקווה לא להכנס לאתר CBS בשבועות הקרובים ולראות פתאום ת'תמונה של המנצח בלי ששודרו הפרקים

Doji

New member
../images/Emo58.gif 9x05

מסכים עם כל מה שנכתב מעליי. לא יודע בדיוק למה, אבל העונה הזאת מאוד משעממת ולא מעניינת. ראיתי את כל העונות הקודמות של הישרדות ואף פעם לא הרגשתי כך. אין לי יותר מידי מה להגיד על הפרק עצמו. המיזוג נעשה בצורה לא מלהיבה במיוחד ואני קיוויתי שלובפי ינצחו בתחרויות, למרות שיש שם את כריס שאני לא סובל. רעידת האדמה היתה מדניבה וכו' אבל לא התפתחה למשהו מעבר מבחינת השבטים. אני בינתיים אמשיך להיסחב עם העונה הזאת.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif905

כמו שאמרו מאחורי.. לא משו מיוחד. ההעפה של באבה הייתה צפויה למדי.. הוא טיפש. הרעידת אדמה הייתה די מגניבה.. מה קורה עם מתפרץ להם הר געש בטעות?
אני מאוכזבת לחלוטין שבריידי כבר לא שם. פשוט לא לעניין
אני מקווה שאיימי תלך בפרק הבא.. היא מציקה לי.

אריה31

Member
מנהל
הסיכום שלי

* כמו שצפיתי לפני הפרק, הר הגעש לא באמת יתפרץ עליהם ולא יקרה משהו מיוחד, אבל היה בכל זאת מחזה מרהיב. * אני יודע שזה ברור מאליו, אבל מרגיש צורך לציין את זה. פיצול השבטים הציל את ג'ון החמוד, שהיה אמור לעוף בהפסד הראשון של לופבי. לבריידי לא היה את המזל הזה, וחבל. * לי (החכם) מוביל כבר 3-0 על סקאוט לי. הוא הוביל את לופבי לניצחון בתחרות החסינות השנייה מול סקאוט לי. הקבוצה שהוא בחר מולה בפרק הזה ניצחה בינתיים פעמיים. * טראוויס (באבה) הוא האדם הכי פחות אהוד עליי בעונה הזו, וכמובן שאני שמח שהוא עף. הוא אמנם בן אדם רגיש, אבל נורא סגור ואנוכי. ראינו את זה בתחילת הפרק הזה עם הסיפור של המדורה ואפילו הגעגועים למשפחה והקשר החזק שלו אליה, באה לדעתי על חשבון בני אדם אחרים. אני לא אשכח איך שהוא אמר לג'ון פ' 'כשתהיה לך משפחה, תרצה גם אתה להביא מיליון דולר הביתה'. עם סיכוי של 1 ל-15 (באותו שלב במשחק), אתה לא יכול לבנות אסטרטגיות ברורות ולהעיף אנשים טובים. * עודף החשיבה על אסטרטגיה הוא זה שהעיף את באבה. אלמלא היה יוצר קשר עם כריס לפני תחרות החסינות, לאמי לא היה קלף ביד נגדו ומי יודע אולי דעתה של אליזה שצריך לשמור על הגברים לתחרויות הבאות, היתה מתקבלת. * הפוסל במומו פוסל. אמי טענה שטראוויס לא התחבר לשבט, אבל היא לא קיבלה לא אותו ולא את רורי. ראינו את זה בשיחה שלה עם ליסה הנדהמת. אם היא לא תשתנה, אני מקווה שהיא תעוף בקרוב. * יש לי הרגשה שרורי הולך להיות מלך הבנות. הוא הבטיח במועצת השבט שיעשה 110%. אין לו שום ברירה, וזה מה שהוא יעשה. הן ישמרו אותו עד לאיחוד. מי היה מאמין, אדם שלא התחבר לאף אחד מהשבט שלו מההתחלה, עוד יגיע רחוק. * זו לא העונה הכי גדולה (עד כה, חשוב לציין!) של הישרדות, אבל זה פורמט מדהים, וכל פרק שנפתח הוא בשבילי חלום, שלצערי מסתיים אחרי 40 דקות. קשה לי לקרוא את המבקרים. מי שלא נהנה, לדעתי לא חייב לראות ובטח לא לכתוב. אני קורא כל מילה בפורום שנכתבת על הישרדות, ואני אוהב לשמוע דעות של אנשים, גם אם הן מנוגדות לשלי, אבל דעות על מה שקורה בעונה, לא על מה שהיא לא. * הפייבוריטים שלי לא השתנו, אולי הסדר קצת כן: ג'ולי, ג'ון, ליאן, אליזה.

../images/Emo58.gif 905

אז ככה, פרק לא משהו. עונה לא משהו. עד כאן אני מסכימה עם רובכם. סקאוט הזו מפשלת פעם אחרי פעם, איזו מן חלוקה זו של השבטים? מה עבר לה בראש לעזאזל? ואיך עדיין לא העיפו אותה כשברור שהיא לא ממש מצליחה לעשות שם משהו מעבר ללהיות מאוד חברותית עם כולם. (מספר פאשלות לרענן את זכרונכם: * בפרס החסינות לפני כמה פרקים היא לא שמה לב שנשארה חתיכה מהפאזל במים. * בחסינות שבה הקבוצות היו צריכות להשיג מפתחות מהחול באדמה היא תפסה את אחד החבלים ולא נתנה לאף אחת אחרת לנסות כאשר בכל זריקה שלה ברור שהיא אפילו לא קרובה ללהצליח. ועכשיו החלוקה המזעזעזת הזו של שבטים.ככה בונים משחק ממש משעממם... (בחיי, אם זה היה פרוייקט y הייתי אומרת שסקאוט מושתלת של ההפקה...) בנוגע לשאר הפרק, באבה (שתודה לאל הוא זה שעף, התחלתי לחשוב שהוא גרסת הלייט של תום מהאולסטאר, מה יש לדרומיים עם דיבור לא ברור? תתאמנו בבית על לדבר בצורה שגם בחורה מסכנה מישראל תוכל להבין מה אתם אומרים, ולא תצטרך לשאול כל הזמן את אח שלה, 'מה הוא אמר?'). אז אותו באבה, עשה שגיאה רצינית, אם אתה בשבט חדש, תנסה להתאקלם ולא להראות לשבט שאתה עדיין שומר אמונים לשבט הקודם שלך. אבל מה שכן, היה לו אחלה רעיון, רק חבל שהחמישיה המופלאה לא דיסקסה עליו לפני כן. לאפווי היו צריכים להפסיד בכוונה ולהעיף את הבנות. ככה הם היו מגיעים למיזוג ונשארים עם הברית המקורית שלהם. זה כנראה מה שקורה כשלא מתכננים לתווך ארוך. אני מקווה שהמיזוג יתקיים כשישארו 10 אנשים. במצב כזה נשארו עוד 2 אנשים להעפה. במקרה הכי גרוע, אלו יהיו רורי, אלייזה (או אם למישהו יפול איזשהו אסימון בזמן הקרוב- סקאוט שממש מתחילה להזכיר את ליל מעונה 7) מיאסור או טאווילה, ג'ולי או ג'ון מלאפווי (ואם יש לאנשים בראש שכל, שיעיפו כבר את סרג' שמזכיר קצת את בוסטון רוב מבחינת הדרך בה הוא שולט באנשים שסביבו מבלי שהם שמים לב בכלל). נראה לי שהמיזוג יכול להחזיר את הענין לעונה הזו. יהיה מענין לראות אם הבנים או הבנות ישמרו אמונים לקבוצות הראשונות שלהם, או שיהיה מהפך כמו בעונה 6 המופלאה. איימי, שכבר מהשבוע הראשון הסתמנה פה בבית כמועדפת לזכיה, עדיין כזו (ולפי האתר של השרדות מסתבר שהיא הפכה להכי פופולארית בסקרים, ככה שאנחנו לא לבד...) אבל היא צריכה להתחיל להזהר, או בקיצור ואם תרשו לי לפנות אליה אישית מעל דפי הפורום: איימי דארלינג, היום היית קרובה מאוד לעבור על 'חטא היהירות' (כן כן, אותו חטא שבגינו עפה דולי ורבים וטובים לפניה), את חייבת להתחיל לשמור על עצמך ולא לבלוט כל כך. אחרי הכל בשביל מליון דולר, משתלם לפעמים לסתום את הפה ולשחק אותה ראש ממש קטן, ואם את לא מאמינה לי, את תמיד יכולה לשאול את סנדרה מעונה 7...

willo

New member
../images/Emo58.gif פרק 5

אני דווקא חייב לציין שהעונה הזאת מוצאת חן בעיניי (יותר מחלק מהעונות הקודמות). נכון, כל החמודים עפו בהתחלה (וגם ג'ון יעוף בקרוב אם יש להם שכל, כי ברור שברגע של איחוד הוא ינקום בכריס ולי), ונכון שההצבעות צפויות והבימוי לא מצליח להפתיע (למעט ההדחה של דולי לא הופתעתי באף הצבעה)והיה ברור שטרוויס יעוף אבל:- בניגוד לעונה הראשונה למשל, כולם משחקים את המשק, חושבים כל הזמן, רורי וטרוויס לא עבדו כל כך קשה במחנה של לאפוי לפני המיזוג. גם המיזוג היה ברור, ראו שסקוט בונה לעצמה קבוצה בה היא תהיה חזקה, אחת הסיבות שהיא לקחה את טרוויס ואת רורי היה כדי שלי יקח את הקבוצה השניה, ככה היא הורידה את טווילה המעצבנת מהגב שלה. אם נזכור אז בתאילנד, האיחוד ההי רק בשמיניה, מי אמר שלאיכול להיות איחוד עכשיו, הם 12 איש, המספרים לא שווים, אבל יש מספיק אנשים שיכולים לערוק לצד השני ובקיצור מעניין. אני עדיין חושב שכריס יפתיע ויגיע רחוק, צ'אד יותר מדימסוכן (סימפטיה סימפטיה), וג'ון יותר מדי חמוד (כולם זוכרים את איתן וקולבי) ובקיצור, הסיכוי של הבנות עדיין יותר טוב

n l m

New member
../images/Emo58.gif בקשר לפרק

לא נראה לי שההתאמתות עם ליסה הייתה בגלל הגברים והכל ולא נראה לי שזה ממש אכפת לאיימי, הריי אם היא הייתה פונה אל ליסה בגישה של "אל תתחברי איתם זה או הם או אנחנו" אז היא באמת הייתה מקבלת תדמית של כלבה אז היא נתנה לה את זה בדרך קצת מרומזת

n l m

New member
../images/Emo58.gif

וגם העניין שבאבא ניסהליצור קשר עם חבריי השבט הקודם לא מאמין שהיה כלכך אכפת לה איימי פשוט רצתה למצוא סימן כלשהוא שאי אפשר לבטוח בבנים כי אני מנחש שההתלחשויות של עליזה אם להשאיר את הבנים היו כל הזמן

n l m

New member
../images/Emo58.gif

בקיצור לפי דעתי איימי התגלתה כאסטרטגית מעולה גם מבחינה שבטית וגם אינדיבידואלית, שמתי עליה עין מהיום הראשון ונראה לי שאם לא ייקרה איזה משהו ממש קיצוני הרומן שלנו יימשך עד הסוף

n l m

New member
את דעתי על השאר

אכתוב מאוחר יותר ודרך אגב אם מפריע למישהו שאני כותב בחלקים אז מצטער פשוט משום מה אני לא מצליח לשלוח הודעה מעל 3-4 שורות

willo

New member
../images/Emo58.gif במחשבה שניה

אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שאיימי תישאר איתנו הרבה זמן. היא מזכירה לי קצת את רוג'ר מהעונה השישית (יותר מדי בטוחה ברוב הנשי הקיים). בתוכנית קדם עונה אמבר ציינה שצריך פשוט לשחק מהיום הראשון, היא בשלב כלשהוא הפסיקה לשחק, ופשוט מנסה להנחות את האחרים מה לעשות. אולי אני טועה (כי היא בהחלט סימפטית) אבל מי יודע

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת הפסיקה לשחק? אם היא הייתה כמו שאמרת יותר מדיי בטוחה ברוב הנשי היא הייתה שוכבת על החוף, לא עושה כלום ומחכה לטרייבל קונסיל. איימי הייתה המסטרמיינד מאחוריי ההעפה של דולי ובאבא ולמרות זאת עדיין כמעט אף אחת מהבנות לא הזכירה את שמה, אם זה לא נקרא שחקנית טובה אני לא יודע מה כן

למעלה