את בח'?, אני שישיסטית..
ע עזרא היחידה New member 28/1/07 #11 כה אני משבט אילת והוא בכיתה יא' אני לא זוכרת איך קוראים לו והמדריכה שלי אמרה לי אבל שחכתי
S s h a r o n 7 New member 28/1/07 #12 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif יש להם מחזמר (יחסית) חדש - "1976" שלא ראיתי אבל השירים לפאניםםם "החיים לדוגמא" (המחזמר הקודם) מדהיםםםם באמת הופעה מעולללהההה וד"א... חברה שלי עכשיו בלהקת צופי ת"אא חחחחח
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif יש להם מחזמר (יחסית) חדש - "1976" שלא ראיתי אבל השירים לפאניםםם "החיים לדוגמא" (המחזמר הקודם) מדהיםםםם באמת הופעה מעולללהההה וד"א... חברה שלי עכשיו בלהקת צופי ת"אא חחחחח
ב בכריתוש New member 28/1/07 #23 נראה לי.. אם איך שהיא מתארת.. והוא אכן חתיך! הוא אח של ליאור אשכנזי שהיה גם בלהקה.. מדריך בצוות שלי
ע עזרא היחידה New member 28/1/07 #27 כה זה עידן!!!!!!! אררר איזה חתיייך יא אלוהיים כל הערב כל הבנות מהגדוד שלי היסתכלנו עליו
M MayLuvsDoug New member 28/1/07 #31 עזרה בפעולת שרק למישהו יש מתודה או משחק [מגניב] שקשורים לפנימיות וחיצוניות? [השלב זה שפיונה מגלה את האופי האמיתי והמקסים של שרק]
עזרה בפעולת שרק למישהו יש מתודה או משחק [מגניב] שקשורים לפנימיות וחיצוניות? [השלב זה שפיונה מגלה את האופי האמיתי והמקסים של שרק]