ג'ניפר לופז המטומטמת.
א אייל הצלם New member 10/5/03 #84 חדשות...........................ו.. תגידו, זה רק נדמה לי, או שזה השירשור הכי ארוך ומצליח בפורום? אם יש יותר ארוכים אז תגידו לי איפה
חדשות...........................ו.. תגידו, זה רק נדמה לי, או שזה השירשור הכי ארוך ומצליח בפורום? אם יש יותר ארוכים אז תגידו לי איפה
R richter New member 10/5/03 #85 קריין ו........ זה בגלל שזה שרשור סתמי (לא קללה), כלומר כל אחד רושם מילה בכותרת וזהו. זה לא כמו שרשורים שמהווים דיונים.
קריין ו........ זה בגלל שזה שרשור סתמי (לא קללה), כלומר כל אחד רושם מילה בכותרת וזהו. זה לא כמו שרשורים שמהווים דיונים.
א אייל הצלם New member 10/5/03 #86 מיקי חיימוביץ' ו.......... אתה צודק... אבל הוא עדיין מצליח כי הוא מחזיק מעמד ממש הרבה!
P positive energy New member 11/5/03 #90 עכבר../images/Emo26.gifג'וק שניהם קטנים ובנות פוחדות משניהם (עוד פעם... לא שוביניסטי, גם בנים פוחדים )
עכבר../images/Emo26.gifג'וק שניהם קטנים ובנות פוחדות משניהם (עוד פעם... לא שוביניסטי, גם בנים פוחדים )
ש שירבוט New member 11/5/03 #92 קרח ו..................... (כי זה חרק הפוך) ראיתי שרשור (אשכול) עם 354 הודעות..
E elcool New member 11/5/03 #93 מקרר "אמא, איך קרח בא לעולם?" "חמודי, תכנס עם המים לפריזר ואל תצא עד שתראה איך הקרח בא"
א אייל הצלם New member 11/5/03 #95 אלקטרוניק שיט../images/Emo26.gifבלנדר לא יודע זה כזה אלקטרוני וזה שיט... עזבו תמשיכו...