חנ"מ--->פיגוע וואלה נדלקתם על החצים הא? בואו נעשה מעכשיו
D Dead and Dripping New member 10/5/03 #63 שמעון מ"רק בישראל">> בן אדם חסר הומ ור שנראה לי מאוד מיותר, אבל בכל זאת מתעקשים להשאיר אותו על המסך ואף הזדמנות להנחות תוכנית מטומטמת משלו, שלמרבה ההפתעה אף קנו ברחבי העולם. לא הוגן.
שמעון מ"רק בישראל">> בן אדם חסר הומ ור שנראה לי מאוד מיותר, אבל בכל זאת מתעקשים להשאיר אותו על המסך ואף הזדמנות להנחות תוכנית מטומטמת משלו, שלמרבה ההפתעה אף קנו ברחבי העולם. לא הוגן.
ח חלב אדום New member 10/5/03 #66 פיספוסים--------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
פיספוסים--------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
א אייל הצלם New member 10/5/03 #67 אאאאאאא....>>רכבת הרים ברכבת הרים יש כאלה שצועקים בהדרגה מתי שהרכבת מתחילה לרדת וגם בפיספוסים הצעקה מזכירה לי... דרך אגב: לא לחזור על אותה מילה פעמיים
אאאאאאא....>>רכבת הרים ברכבת הרים יש כאלה שצועקים בהדרגה מתי שהרכבת מתחילה לרדת וגם בפיספוסים הצעקה מזכירה לי... דרך אגב: לא לחזור על אותה מילה פעמיים
ח חלב אדום New member 10/5/03 #70 ירושה->כסף נכון אני מקורי? איך אפשר להגיע מירושה לכסף אאה? צריך כישרון מיוחד
P positive energy New member 10/5/03 #77 תיסמונת דו-קוטבית או איך שלא קוראים לזה, האנשים עם התחת במקום ראש