הקפצה

LillipooT

New member
אנשים חביבים שלי.. ../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

אני מסיימת את הריב כאן ועכשיו, כל אחד מהצדדים שמע מספיק ואני חושבת שאתמול בצ´אט סכמנו פחות או יותר הכל. נכון לעכשיו, אני ממתינה לאימייל מההנהלה, ברגע שאני אקבל אותו אני יידע אתכם בנוגע להמשך. בינתיים.. אולי ננסה להתחיל מחדש עם משחק ..
יכול להיות שניסינו לעשות אותו כאן כבר אבל בטח לא סיימנו והתיאשנו באמצע. בואו ננסה להשלים כמה שיותר. הכוונה למשחק שבו מתחילים מהאות א´ ועד ל-ת´ ובכל אות מנסים למצא מילה שמתחילה באותה אות ומתקשרת איכשהו לדוסון קריק. ממ אני לא ממש טובה בהסברים אבל אני בטוחה שכולם מכירים את זה .. תשתפו כולן פעולה וננסה כולנו להסתדר שוב..
אז..... מי רוצה להתחיל ..

natalyrst

New member
ז

טוב אל תהרגו אותי.. אני ניסיתי למצוא משהו ב-ז ולא מצאתי אז אני ארכיב משפט: זה לא ברור שג´ואי וג´וש יהיו ביחד

LillipooT

New member
ח .. ../images/Emo60.gif

חובה. כי ממ החבורה שחקה אמת או חובה בספריה בפרק 106, ושם דוסון וג´ואי התנשקו סוף סוף
וגם כי חובה לראות דוסון קריק כמובן..

LillipooT

New member
כ ..

טוב זה קצת נתקע ב-כ.. אז כדי שנעבור לאות הבאה אני אכתוב סתם איזה משהו.. כמה הבנאדם יכול להיות מושלם
או כל כך מושלם
ושכל אחת תבחר למי הכוונה..
פייסי (מתוווק) צ´ארלי (מווושלם) אדי (חמווווד) ג´ק דוסון או מי שרק תרצו או כשרון.. כי מי שחשב\כתב\הפיק את הסדרה פשוט מוכשר

ל......./images/Emo105.gif

ליליאן פוטר\לירי
אה... ובכ אפשר גם: כייפסיד (עם שגיאות כתיב...
)

LillipooT

New member
ע .. ../images/Emo60.gif

ממ נראה לי ששוב פעם נתקענו.. אז גם כאן אני יצטרך לכתוב איזו שטות אז ממ עונה ממ עונה שישית כי.. היא עכשיו משודרת בארה"ב וכנראה היא העונה האחרונה גם..
טוב נגיד.. יאללה האות הבאה

ק....../images/Emo105.gif

קר סמית... קריק (כאילו דוסון קריק
) קייטי הולמס.. וכו.. וכו..

למעלה