הקפצה

Dawson girl

New member
טופיק!!!

אהלן לכולם..... ממצב? היות ולי כל כך רוצה שנפתח טופיקים חדשים והיות ולי אין הרבה רעיונות שאני זוכרת עד שאני נכנסת לפורום, אני גאה לפתוח טופיק חדש!!! אה כן והכי חשוב- זה הרעיון של טל והקרדיט הוא שלה בלבד!!! טוב יאללה: נכון יש בדוסון את ששת השחקנים הראשיים? אז אתם זוכרים את כל שחקני האורח, האנשים מאחורי הדמויות הכי שוליות ועד לדמויות משניות ממש? תנסו לאמץ את ברגי המוח.... עליכם למצוא בכל פעם שחקן או שחקנית אחד/ת ששיחקו אי פעם בדוסון, ולצרף אותו לשרשור. לא לחזור פעמיים על כל שחקן, שימו לב! טוב אז יאללה, שנתחיל?.... בריטני דניאל- שיחקה את איב בתחילת העונה השלישית נמש

../images/Emo15.gifתורי...../images/Emo98.gif

אתם בטח מנחשים במי אני בוחרת... מארק מטקביץ´ ששיחק את דרו וולנטיין בעונה הרביעית... : ) ביי...

LillipooT

New member
אני... ../images/Emo60.gif

Monica Keena בתפקיד אבי המרשעת שסופה היה מר....

אוקי...../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

אוקי.... השחקנית Meredith Salinger ששיחקה את איימי המבקרת סרטים שדוסון פגש...

LillipooT

New member
ממשיכה ../images/Emo102.gif ../images/Emo60.gif

Michael Pitt ששיחק את הנרי החבר (המוזר) של ג´ן. לא הבנתי ממש מה קרה לו.. הוא פשוט נעלם?
הוא היה בזה של הנבחרת שלו ופשוט לא חזר..?

natalyrst

New member
ועכשיו אני

אממ... אתם תצטרכו לסלוח לי... אני לא טובה בשמות אמיתיים... טובי... חבר של ג´ק

אני אמשיך....../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

טיי-החבר של ג´ן שלקח אותה לפגישת תנ"ך הזו....

ד י י ז י

New member
אממממממ..

סתם לא רציתי לכתוב את התשובה בכותרת.. גרטשן.. האחות המעצבנת של פייסי..

natalyrst

New member
שוב אני...

ההוא... שאנדי בגדה איתו בפייסי... איך קוראים לו...

יש המון...../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

ארתור "אי.אי" ברוקס. הרעיון בא עקרונית עקב שיעמום בשיעור ספרות אז ישבתי והתחלתי לכתוב והיו לי איזה 100 דמויות!

natalyrst

New member
עוד מישהו

הבחור ההוא... החמוד בתחילת העונה הראשונה... לא זוכרת איך קוראים לו.. שהיה לג´ואי קטע איתו יודעים למי אני מתכוונת?

אנדרסון?../images/Emo105.gif

ככה קוראים לו ,לא?! ויש לי עוד מישו... אנדרו ולר -הסוכן של אוליבר ודוסון

Dawson girl

New member
אממממ....

חחחחח אני עושה כמו דייזי.... חחחח טוב- איי.ג´יי, החבר השלישי של ג´ואי מהמכללה. ביייי נמש

וואי! קרין,זה בדיוק מה שבאתי לכתוב!

אבל צריך לכתוב דיוויד דיוקס ז"ל... ואני אוסיף... דבון..זוכרים בעונה השנייה זאתי ששיחקה את ג´ואי בסרט של דוסון! ברח לי השם של השחקנית..היא שיחקה גם בסרט "יש לה את זה"... קרין בואי לצ´אט!

למעלה