../images/Emo41.gif הפטרונות שלך היא מחליאה
ונקל להבין שאתה לא מבין הרבה בדינמיקה של בע"ח, כדי להשקיט את מצפונך. רגש אימהי הוא משהו שקיים גם אצל בע"ח, דווקא בשעות ובימים הראשונים שלאחר הלידה. זהו אינסטינקט טבעי של יונקים בעיקר, אבל הוא קיים גם בבע"ח פחות תבוניים (כמו בעלי כנף). יש לי חבר רפתן והוא אומר שהפרה גועה במשך שעות אחרי שהעגל נלקח. למה היא גועה ? לא יודע, אבל פרה לא גועה משעמום. זה מרתיח לשמוע ילד כמוך (אבל זה עוד נסלח כי אתה בסה"כ ילד) שאומר שלפרה אין שכל להבין את זה, שהפרות מטומטמות כדי לא להבין מהו כאב נפשי וכי הכאב הפיזי הוא בכלל לא משהו. מה לעזאזל אתה מבין, ילד ? הגישה שלך ושל מרבית העולם לצערי, לראות את בעלי החיים כאילו הם משרתם של בני האדם, היא נפסדת. בעלי החיים הם לא פאקינג מוצר צריכה, והם הגיעו לעולם בחסד והם רוצים לחיות כמו כל בע"ח. יש לפרה אנטומיה ייחודית שגורמת לה לייצר חלב בכמות המספיקה לעגל שלה למשך 3 חודשי ינקותו. בא הבן אדם ואמר- אֵה, למה רק 3 חודשים אם אפשר לכל החיים ? ואז התחיל להזריק לה הורמונים כדי שייצור החלב לא ייפסק, ומשראה כי טוב הגביר את הזרקתם החרא לגוף שלהן כדי להגביר את ייצור החלב למימדים בלתי הגיוניים. סבל מועט ? אני רוצה לראות איך אתה תרגיש אם אני אחבר אותך למכונת הנקה כמה פעמים ביום ואשאב אותך. על מה אתה בכלל מדבר ? אני גם מכיר את הגישה העלובה הזו ש"ממילא אין מספיק צמחונים/טבעונים בעולם אז הרג בעלי החיים לא עומד להיפסק אז בוא נמשיך בחגיגת הרצח". תשמע ילד - גם מסע ארוך מתחיל בצעד אחד קטן, ואם כולנו נרים ידיים כי "ממילא יש..." אז חבל לחיות כי ממילא נמות בסוף. אז הטיעון שלך הוא טפשי מספיק. צמחוני אידיאולוגי חי בתחושה שגם אם הציל חיה אחת ממיתה - הוא עשה את שלו. עוד מיליון כאלה וכן - ימותו פחות בעלי חיים מהסיבה שיוולדו פחות ב"תעשיית הרצח" הזו. אבל בטח לא יהרגו סתם כמו שאתה טוען. והכי מצחיק זה שאתה מסתכל על עברך כצמחוני מצפוני וטוען שהיית אז טיפש והיום שחזרת להיות קרניבור זה נקרא ש"תפסת שכל". עגום בהחלט. כן, חיות הן דבר אולי לא חכם כמו בני אדם, אבל זה לא אומר שמגיע להן למות. ועם השקפת עולמך אפשר לומר בוודאות שיש כמה בני אדם שהם ממש לא חכמים בעצמם, בלשון המעטה.