הקלטה

b l a c k d o g

New member
../images/Emo41.gif הקלטה ../images/Emo41.gif

אז ככה, אני (גיטרה) ואח שלי (סקסופון אלט ותופים במידי
) עשינו הקלטה ל BLUE BOSSA. בלי יותר מידי תירוצים, רק נציין שהוקלט עם הציוד הקלטה המעאפן שלנו בשקל וחצי... אבל בסה"כ יצא לא רע, אל תתייחסו לסאונד יותר מדי (במיוחד לא של אח שלי...
) נשמח מאוד לקבל הערות, ביקורות, קטילות, וכו' הלינק: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=6E1FB9C426219AAA תהנו

loomer4

New member
נחמד!

נחמד מאוד! אבל יש כמה הערות
דבר ראשון אני חושב שחייבים לעשות משהו עם העיבוד (התופים בעיקר), העיבוד פשוט נשאר ככה לכל השיר (HEAD ואילתורים), אתם יכולים לעבור לדאבל-טיים ולעשות את זה יותר אטרקטיבי, או אני לא יודע מה, רק לשנות את זה כי זה מעייף מאוד אם העיבוד ככה המון זמן. מחבינת הנגינה - אתה. מבחינה מלודית והכל אתה מאלתר לא רע, אבל אין שינוי מהותי במחינת העוצמה בתוך הסולו (ובין הסולו למנגינה הראשית), אתה לא ממש מפתח את הסולו, אלא שומר אותו על אותו רמה מתונה ושקטה, שזה טוב מצד אחד כי יש המון מוזיקאים שמנסים לדחוף המון המון צלילים בקורוס וזה נשמע רע, מצד שני זה חבל, אתה לוקח סולו של קורוס אחד ונראה כאילו עשית קורוס הכנה לקורוס יותר מלא מחינת צלילים אבל וויתרת
אם אתה רוצה לשמוע ניצול נכון של קורוסים קצרים, תקשיב לצ'ארלי פרקר
אח שלך עשה את זה יותר טוב, מבחינה מלודית פחות אהבתי, אני אוהב נגינה יותר מלאה במתחים (אלה שמפחידים את קפיצי וגורמים לו לקרוא לכל הסביבה הומו כשהוא שומע את המילה
), אבל זה עניין של טעם אישי. סך הכל הנגינה סבבה, מצטער על החפירה

lfx

New member
תודה...

קודם כל תודה על ההערות ממני ומאח שלי.. אין לך מה להצטער על ה"חפירה" - תגובות כאלה הן הרבה יותר מועילות מ "נגינה סבבה" וזהו. סה"כ יש לנו עוד הרבה מה ללמוד (במיוחד מנגנים טובים כמוך)... בקשר לעיבוד, אתה צודק - התופים באמת מונוטוניים בטירוף ומתחילים לעצבן אחרי 2 קורוסים - אני צריך למצוא משהוא יותר מעניין לקורוסים של האילתורים (דאבל טיים זה בהחלט אפשרות, אני אנסה את זה) בנוגע לסולו שלי: באמת לא ממש השתמשתי בטנשנים, אני אוהב על הקטע הזה לאלתר יותר "פשוט", ע"פ הסולמות הבסיסיים בקטע. בכל מקרה כמו שאמרת זה עניין של טעם אישי...

למעלה