הקלטה

new blood

New member
../images/Emo41.gifהקלטה../images/Emo41.gif

הקלטנו אותנו מנגנים בחזרה את Basketcase. ההקלטה בוצעה עם מצלמה דיגיטלית פשוטה ולכן שומעים נורא, אבל זה עדיף מכלום. תגובות בבקשה :) http://www.youtube.com/watch?v=rqMeOJ0dC90

JustThomas

New member
וובכן, חמוד, אבל

הסולן שוכח לעבור בפזמון מרה# פריגי לסול מיקסולידי. בקיצור הוא מזייף בטירוף. חסר באס (או שלא שומעים אותו מההקלטה הנ"ל) וגם גיטרה שניה. והמתופף לא מקשיב לקצב שלך (אתה הגיטריסט אני מניח?). גם זה צריך להיות יותר מהיר לדעתי. בגלל זה אתם לא מתואמים לדעתי. עבודה בעיקר של הסולן ויכול לצאת סבבה

ran 15

New member
לא ידוע לא הצלחתי לקלוט כלום..

חוץ מאת הגיטרה את הסולן שד"א נראה כאילו הוא שר לפי סולם משלו...ואת התופים שפשטו מרחו את כל הצילל אחרי כמו שניות..תנסו להקליט בדרך טוב יותר לא חייב תמונה... בגדול , סגרתי איך שהתופים התחילו...

ran 15

New member
נ.ב מאוחר..

במידה ואין לך אפשרות להלקיט הכל ביחד תנו להקליט ערוצים... בכל אופן זה נראה שיש הרבה עבודה , ועוד משהו קח את הדברים ברוח טובה ותפיק תועלת מהביקורות כלפיך , זו הגישה הנכונה היחידה...בהצלחה

yotamn9

New member
אוקיי

הסולן ממש לא משהו, נשמע שהוא פשוט מזייף כל השיר. התפקיד של הגיטרה נשמע טוב סה"כ. קצת קשה להגיד יותר מזה בגלל הסאונד, אבל אני מניח שאם הסולן ישיר את זה כמו שצריך זה יכול לצאת נחמד.

new blood

New member
תודה עד עכשיו

ג'אסט תומס, אני המתופף, לא הבנתי מה הבעיה בתיאום (?) חוץ מזה, אני חייב לומר שהעברת בי תחושה של התנשאות עם "הסולן שוכח לעבור בפזמון מרה# פריגי לסול מיקסולידי.". למה היה צריך את התיאור הזה? צפו לעוד הקלטה בשבוע הבא (בעזרת השם עם מצלמה טובה יותר).

JustThomas

New member
זה היה בצחוק לגמרי ../images/Emo3.gif

הסולן באמת מזייף בצורה קשה. והתכוונתי בקטע של הקצב של - תמדוד את הטמפו שהגיטריסט מתחיל את השיר איתו ותמדוד את שלך בכניסה לשיר. אתה על הביט שיותר דומה לשיר המקורי אבל בכל זאת צריך לתאם את זה.

yoni162

New member
בכנות

אין לך ממה להיות כ"כ מופתע. העלית הקלטה באיכות כ"כ ירודה, והציפיות שלך צריכות להיות בהתאם. אתה באמת מצפה שמישהו יגיב לך על הסאונד המושלם של הגיטרה, המנעד של הסולן או הברייקים המעולים של התופים? בוא אני אהיה כנה איתך, ההקלטה הזאת פשוט גרועה, בלי להתייחס בכלל לביצוע עצמו. למה אתם מצלם אם כל מה שרואים זה דמות מטושטשת של מישהו עם גיטרה? אז תקליט סאונד וזהו.. הבעיה היא שאתה באמת חושב שזה "יותר טוב מכלום". זה ממש לא, היה עדיף שתתאפקו קצת עם הרצון "להיחשף" ולהעלות משהו יותר מושקע ומלוטש במקום לעשות לעצמכם רושם כזה.

eran377

New member
במקרה הזה אני אתייחס רק לסולן.

בלי להעליב, לבנאדם פשוט אין קשר למוסיקה בגרוש. הוא התחיל בסדר את השורה הראשונה ואחרי זה ברח לו לארץ אחרת, אתם מנגנים בסולם אחד והוא שר משהו אחר לגמרי... בתור התחלה אני ממליץ לכם להחליף את הסולן.

the mnm factor

New member
קראתי כאן את התגובות

ובחיים שלי לא ראיתי תגובות שפגעו למטרה יותר מהתגובות כאן. הסולן באמת נוראי... וואו, הרבה זמן לא שמעתי זיוף בולט כל כך- אפילו בן אדם שלא מבין במוסיקה יכול להבין שהסולן פשוט מזעזע. הסאונד של התופים היה מזעזע כמעט כמו הסולן- אני לא מדבר על רמת הביצוע שלך, אני מדבר על הסאונד שגרם גם לי לסגור את ההקלטה לפני הפזמון בכלל. הסאונד של הגיטרה בינוני מאוד, וגם רמת הביצוע שלו- ואני מסכים לגביי הטמפו. ואין בסיסט- מה ששיגע לי את השכל... השיר נשמע כל כך ריק בלי בס. זה הכל.

למעלה