הקלטה

ran 15

New member
../images/Emo41.gif הקלטה ../images/Emo41.gif

הלחנתי משו ( מצטער אני מפוצץ את הפורום בדברים..) בכל אופן , הקלטתי והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה , אני מודע לזה שאפשרי לפתח את זה עוד...תנו דיעות מה הייתם משנים , על מה הייתם עובדים ?! ...ובכלל... הקלטה שלי ....http://www.file2host.com/954114

eran377

New member
אממ

טוב קודם כל הסאונד- הוא נחמד אבל היו כמה קטעים שממש גרמו לי לתפוס מרחק מהרמקולים מרוב שהם צרמו לי באוזן. הערוץ ליד עם דיליי ממש מוגזם וגם חבל שכיוונת את הPAN שלו לצד אחד ב-100%. בכל מקרה הדיליי ממש גורם לבלאגן ומעמיס על כל הקטע. אם הוספת את הדיליי אחרי ההקלטה, אני מציע שתחליש אותו (והרבה) ותגביר את ערוץ הליד ותעלה מחדש את הקטע... אני אשמח אם תפרט באיזה ציוד בדיוק השתמשת בהקלטה. לגבי הנגינה- סה"כ בסדר, היו כמה צלילים שהתפקששו ולא יצאו נקיים (ברית'ם). את הליד היה לי ממש קשה להבין בגלל העומס שיצר הדיליי. הטאץ' שלך לא רע, הנגינה נקייה... רק תעבוד על הצלילים הבודדים ההם שלא יצאו נקיים במאה אחוז. הקטע עצמו נחמד, קצת משעמם אחרי כמה זמן... הוא לא מתפתח לשום מקום... אבל בגדול, יפה
תמשיך ככה.

ran 15

New member
../images/Emo13.gif...

בגדול , אני לא ממש מצליח להקליט ( מבחינת סאונד) ברמה שאני מרוצה ממנה מהסיבה שאני משתמש בכבל (?) LINEIN ...הסיבה שזה 100% כי אציל שומעים רק בצד אחד ואני מאזן את זה ככה כנראה שזה עובד הלאה ( לא ידעתי את זה ...) הציוד עצמו זוהי - לס פול ( לא להתלהב רגע חח...) אפיפון ( בת עשר עוד מעט 11 האמת היא נשמעת לא רע יחסית לאפי אחרות ששמעתי..) מגבר (ממנו יוצא כבל line in ) ברינגר 60W GMX210 אני שפה זה המקום , תשמע קיבלתי משכורת שמנה החודש..(2000
) , והייתי רוצה איך אני יכול להשתמש בהם לציוד הקלטה כמובן שברור לי שאני לא יגיע לרמות מטורפות אבל אפשרי להתפר טיפה (אפילו טיפה הרבה) באיכות... איך לפצל את התקציב ?!.... מבטיח להמשיך
...

ran 15

New member
אני חושב שפה ***רוצה לדעת ***

להפתח*** אוף חוסר ריכוז....סורי לא ישנתי כבר יומיים...

למעלה