הקלטה

ran 15

New member
../images/Emo41.gifהקלטה ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אתמול ניגנתי עם חבר והקלטנו כמה דברים נחמדים וזה הביא לי חשק אז חזרתי הביתה והקלטתי , וסתם זה עלה לי לראש... אז איכות סאונד אין מה לדוש בזה כי בכל זאת זו הקלטה דיירקט... בכל אופן , - על הנגינה ובעיקר על האילתור שם , שעל זה אני מתכנן לעבוד בחודשים שלקראת הגיוס... יאללה שייגמרו הבגרויות האלה כבר אני רוצה מורה
... תהנו
ותסכלו \ תעירו \ תאירו \ תחוו \ תפליצו
...בקיצור מה שעולה לכם לראש תגידו..

ran 15

New member
חח וכמובן הקישור..

תגידו לי מה חשבתם ... http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9AF3ECB76156CAF3

Caraya

New member
אז ככה

סה"כ קטע נחמד מאוד. ההתחלה (ממש הכמה שניות הראשונות) היא בלאגן... אולי היה כדאי לחכות קצת עם הכניסה של הליד. האלתור יפה. קצת חסרה איזו התפתחות מוזיקלית מעניינת, די קשה לזהות נושאים. עוד משהו קטן, בערך באיזור ה-1:50 הסולו והליווי לא כ"כ תואמים. הסיום ממש יפה. אהבתי. קבל ח''ח

ran 15

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה..

החלטתי שאני אתחיל ללמוד את נושא הסולמות והאילתור בצורה רצינית יותר. אני מקווה שזה יעזור. תודה רבה!.

loomer4

New member
יפה, אהבתי!

כדאי באמת לפתח את זה מביחנה דינמית אולי, לשנות קצב בליווי בלדעתי, תחשוב על זה
הנגינה של הליד לא רעה, תגביר אותה קצת שתהיה יותר בולטת.

ran 15

New member
אחלה תודה...

הליווי ד"א זו פעם ראשונה שנאי ממש מנסה לנגן עם מפרט , וגם ההתחלה בגלל זה היא אולי טיפה לא מובנת.. אני אנסה להקליט את זה עוד פעם הפעם בלי מפרט , ועם שינוי קצב והפעם , אני יעבור טוב טוב על הסולמות שמתאימים , יטחן אותם קצת ואז אגש למלאכת ההקלטה... אני מאמין שיקח לי שבוע (פיסיקה
...) ותודה על התגובות חברה..

Gigantic Boots

New member
הנה הארה:

ליווי זה לא פחות קשה מכל קטע סולו. זה תחום בפני עצמו. תשמע ליוויים של ג'אז ותבין. אז לנגן ככה זה הורס פשוט |:

ran 15

New member
אוקי קיבלתי , ומסכים לגמרי...

עוד משהו ?!... ליווי הבא אני אעשה עם האצבעות כי אני פשוט נשמע טוב יותר ככה...נעלה את זה שוב ואז נקווה לעוד הארות כמו הפעם תודה רבה חברים ! יום נעים
..

למעלה