הפקה חדשה

Tamar Lev

New member
../images/Emo41.gif הפקה חדשה ../images/Emo41.gif

צילום: מאיר ברקוביץ' איפור: גילה ואינבלט שיער: שרון דוברת הצטלמה יחד איתי - רינת ראק המדהימה :)

dostein

New member
מבחינת הבעת הפנים

זו הטובה. לדעתי החיוך לא היה במקום בתמונות האחרות. מה דעתך?

Tamar Lev

New member
אממ את האמת

הצלם אמר לי לחייך.. אבל דווקא אהבתי את החיוך

prezik

New member
../images/Emo205.gif גמאני חושבת ככה

בכלאופן תמונות יפות, הרבה זמן לא העלת תמונות מהפקות נראה מעולה כרגיל:)

עמי1986

New member
הרעיון עצמו יפה

הסטיילינג של הבחורה השניה לא כל כך יצא טוב כנ"ל גם הפוזיציה שלה יצא יותר מדי מפלצתי ממה שהיה צריך להיות... את הנקודת אור כמעט היחידה בתמונה אהבתי שעצמת עיניים...אבל את קצרה מדי.....צריך להמציא תוכנה שמאריכה רגליים חח

nirp01

New member
"הבחורה השניה"??? חחח

מה, אתה חדש פה?
איך אפשר לא לזהות את רינת - אחת הבחורות הכי מדהימות שיש, וחברה מוכרת פה בפורום. ניתן לך להנות מהספק - אולי האיפור בלבל אותך... יופי של הפקה - לשים את שתיכן בהפקה אחת זה שילוב מנצח! ניר

עמי1986

New member
כן זהו שלא זכרתי את השם משפחה שלה

והאיפור אכן בלבל אותי... מה גם שעם כל הכבוד התמונה הנזאת יצאה ממש לא טוב מבחינתה...

RINAT R 21

New member
תודה על המחמאות :)

תמרי סורי שאני נדחפת לך לשירשור. אני מעלה תמונה שלי מההפקה הזאת.. מקווה שהאיפור לא יבלבל איתכם

nirp01

New member
../images/Emo13.gif

בבקשה
והתמונה מקסימה. אהבתי גם את האפקט של ההשתקפות. ניר

barbie101

New member
ואווו

אמ'לה איזה מדהימהה! גם שמאפרים אותך חייתי את עדיין מדהימה!!

dostein

New member
פה הקומפוזיציה מצוינת

וכפי שכתבתי בהערה הקודמת , לדעתי החיוך מיותר ....

חמוד.

אם כי כפות הידיים והרגליים של רינת לא נראות טובות. התמונה כבר מרוטשת? אני מסכימה שהחיוך לא מתאים.. אבל כמו שהסברת זה מה שביקשו. לדעתי הגרביון ממש לא מחמיא, הוא מקצר אותך כי הוא נחתך בקרסול.. ההעמדה לא ברור, את רינת הגבוהה (ממך) קיפלו ואותך קיצרו עם הגרביון..
לדעתי פספסו את כל היופי שלך, העוצמה שלך בתמונות האלה היא אולי שליש מהעוצמה הקבועה שלך.

למעלה