הפור נפל

אני כרגע בצד של המאוכזבים מכול מה

שקורה, ולא משנה כרגע במי תמכתי ולאיזה מחנה הייתי משויך , מה שקורה כרגע ממש מגעיל אותי. מפלגתי פשוט נהרסת במו ידיה כול מה שהתנגדנו לו אנו עושים בעצמנו

אנדרי ז

New member
ולכן צריך להיפטר בזריזות

מכל אלה שביצעו וממשיכים לבצע את הפשע הזה.

אני מסכים איתך,אומנם זה לא יהיה

פשוט כפי שרובכם חושבים, מדובר גם בענייני כספים , כבוד אישי ואינטריגות פורז לא יוותר כול כך מהר, הוא משופשף טוב טוב בפוליטיקה והוא ישלוף עוד שפנים מהכובע ויפתיע את לוונטל ה "טירון". פורז עוד יחזור לכס היו"ר וזה יהיה מהר מכפי שחשבתם

הייתי שמח לדון איתכם על הנושא אבל

אני חייב לזוז, יש לי ישיבת בעלי מניות עוד 30 דקות (למה ביום חמישי למה
) להתראות וערב טוב לכולם

אנדרי ז

New member
זה שהוא מתעניין רק בעצמו

ולא בשום אידיאולוגיה, את זה כבר הבנתי לפני שבוע. אבל כמו שאמרתי, אם זה יקרה אני לא אהיה שם, ולמעשה אף אחד כמעט לא יהיה שם. צריך רק להזכיר לאדון פורז שאחוז החסימה הועלה משמעותית מאז שנות השמונים החמימות...

ronen1981

New member
אין מה לקוות התרחיש הזוי ולא פרקטי.

האם נראה לך שאותה קבוצת חמ"ש שבחרו ברון לונטל שלקח את המקום השני יאפשרו לתרחיש הנ"ל להתרחש ברור שלא!. כעט אתה יכול להוסיף להם עוד חמ"ש אשר מכבדים בניגוד לאדון פורז את כללי המשחק ועוד חמ"ש שהם עצמאים ותקבל מספיק חמ"שים בכדי למנוע מעל לכל ספק סביר כל תרחיש המריח באופן דומה למהלך שכזה. מעבר לכך עד לבחירות הבאות לכנסת המועצה תבחר בשנית ואני משוכנע שהיא תיהיה פחות אוהדת פורז משהי היום (וכידוע היום היא כבר לא כ"כ אוהדת) במיוחד אם קבוצת הפורשים יקימו להם מפלגה אחרת שתגרור אליה לבטח חלק מהח"פשים שלהם.

מסתבר שכן והוא בכלל לא הזוי

ואותה קבוצה שהדיחה את פורז מבינה לאחר מעשה (וקצת לחץ) את מעלליה .לא לזה הם התכוונו.

ronen1981

New member
ימים יגידו,אני מכל מקרה נשאר בדעתי.

אולי לא ציפו שהצד המפסיד ינהג בצורה בזויה כפי שנהג אבל קשה להאמין שלא לזה התכוונו. מכל מקרה לפורז אין מה לחפש בשינוי .

vantan

New member
גמרתם לחלק את הדיווידנד?../images/Emo6.gif

לא, לא זה של שינוי, עדיין.
יש 14-16 מיליון ג'ובות בקופה, זה הרבה כסף גם בשביל כמה פורזים.

sheketz

New member
איך בדיוק לקחת את הכסף מקופת שינוי?

אני מתכוון מבלי להסתכן בישיבה בכלא של כמה שנים?

חבר מועצת שינוי

אשרת, את לא ידעת? כמו שיש ח"כ, בשינוי המציאו ראשי תיבות בסגנון צה"ל. חמ"ש - חבר מועצת שינוי.

vantan

New member
מי יודע מה זה מש"ל?../images/Emo6.gif

רמז: יש כמעט 400 אלף כאלה.

ronen1981

New member
מש"ל.

אני מכיר את המוסג מתחום המטימתיקה כ"מה שצריך להוכיח".

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אני משערת שהוא התכוון ל"מצביעים שעבור לקדימה".

למעלה