הפור נפל

../images/Emo41.gifהפור נפל../images/Emo41.gif

טומי לפיד מתכוון למנות כיו"ר המפלגה במקומו,אותו אדם במקרה הוא מאנשי שלומו של ח"כ פורז. שכן הנחת העבודה היא ששינוי לא תכנס לכנסת בבחירות הקרובות,אבל הצפי הוא שגם הכנסת שתוקם אחרי הבחירות תתפזר מוקדם מהצפוי , אז יפנה היו"ר את מקומו לפורז שישוב להיות יו"ר המפלגה. לפיד עצמו מתכוון לפרוש מהחיים הפולטיים ,לצאת לחופשה של עד שנה ולחזור לעיתונאות. ותזכרו שאני הראשון שמדווח זאת ממקור מוסמך.

וכיצד בדיוק לפיד יכול למנות יו"ר

במקומו? האין סמכות זו שמורה למועצת שינוי?

אמממ.... הדיל? חשבתי שלפיד ופורז

נגד דילים. לפיד ופורז יכולים לעשות מה שבא להם - מנדטים הם לא יראו. נראה כי הם פשוט גמרו אומר לחסל את שינוי לגמרי.

זו על קצה המזלג התוכנית

לגרום ששינוי לא תכנס לכנסת ,ובכך "לייבש" את הנבחרים בבחירות האחרונות. וכמובן להשאיר בתפקיד היו"ר אדם שביום פקודה יחזיר את השרביט לפורז.

מדוע?../images/Emo151.gif

האם עד עתה לא מסרתי דיווחים לפני כולם שהתבררו כנכונים. לא שכחתי שלעגתם לי שהודעתי ש לוונטל מוכן לוותר על המקום השני למען פורז. ואחרי יום פורסם הדבר רשמית.

אם היית באמת דוברם של לפיד ופורז

ברגע זה היית מפוטר ללא פיצויים ונזרק לא מכל המדרגות, אלא דרך החלון. לפיד ופורז לא יכולים למצא מייצג גרוע יותר של הצד שלהם ממך. אתה פשוט מזיק להם וגם לשינוי.

../images/Emo6.gif אני לא דוברם של לפיד ופורז

איזה מצחיקים אתם. ואשרת מה יש להתעלק על פגר מת?? בסך הכול רציתי לידע אותכם ממקור ראשון מה הולך להיות. לא רוצים לא צריך.

ותתפלאו אני גם חבר שינוי משפיע!!

אבל ממש לא מעניין אותי אם אתפ מאמינים או לו זה לא מה שיעשה לי את היום , וממש לא אכפת לי אם תאמינו או לא. בנתיים כול מה שדווחתי עד עתה היה אמת.

האמת שאני גם מאמין לך

על פי איך שהתנהלה שינוי, אין לי ספק שבמועצה שלה לא חסרים אנשים כמוך. יש משפט שאומר "פני הדור כפני הכלב", ואתה נראה לי בהחלט הפנים של שינוי.

הוא כן!!

את קוראת מחשבות ? שאת יודעת אם אני כן או לא? אם את קוראת מחשבות (יש כאלה) הייתי שמח שתגלי לי דבר או שניים לגבי המתחרים שלי

אנדרי ז

New member
בוא נקווה שאתה טועה

שכן אם תרגיל כזה, שמלוכלך זו לא מילה לתאר אותו, ייצא אל הפועל, אני אתחרה בפריצקי בעוצמת התיעוב ןההתנגדות למפלגת שינוי, אם עוד יישאר ממנה משהו במצב כזה.

אל תבואו אליי בטענות מכוון שלא אני

רקחתי את התעלול הנ"ל, אני רק מודיע כאן מפי אדם מקורב שיודע דבר. לא בכוונתי להיות הדובר של אף אחד, וגם אין לי כוונה להיות המלקה של הפורום יש כאן כאלה יותר טובים ממני. אמרת תיעוב? לדעתי צריך מילה חמורה יותר מתיעוב

למעלה