הערות ל AZAZEL ו DEATH

yeshgvul

New member
../images/Emo41.gifהערות ל AZAZEL ו DEATH

AZAZEL , תקן אותי אם אני טועה. האם זאבי לא היה בקבינט הבטחוני ? אם אתה חושב שמותר לחסל כל מנהיג פוליטי שהזרוע הצבאית של הארגון שלו לוחמת בישראל, קל וחומר שלשיטתך שלך מותר לחסל (או במלים פחות יפות להוציא להורג ללא משפט) את זאבי, שועוד איך היה חלק משרשרת הפיקוד הבטחונית. DEATH , רשמתי לפני שהתחמקת. ביום הפיגוע במומבסה כתבת בביטחון של מח"ט אירופה שביצעו את זה פלסטינים בתמיכה עירקית.

Deathatred

New member
התחמקת מלענות

אז הנה: >> בערך "בעליל". אם יש הבנה ברורה שהפקודה בלתי חוקית, הרי היא בלתי חוקית בעליל. << לא נכון. אתה כנראה לא הבנת למה הכוונה. כאשר מפקד מבקש ממך לחפש בבית ללא צו זו פקודה בלתי חוקית אבל חובה עליך לבצע אותה. פקודות בלתי חוקיות בעליל כוללות התעללות מכוונת בחפים מפשע, איסור להכות שבוי וכו. ראה את מה ששמגר אמר בנושא. >> החיסולים האלה מבוצעים אפילו ללא שופט שיבחן את הראיות << מתי ראית (של המחבלים) הם אקט מלחמתי וככאלה הם בסמכות הצבא ולא בסמכות בית המשפט. אין שום מקום לבית המשפט להתערב ואפילו בג"צ בכיר בכך. >> להורג מנהיגים פוליטיים. << כל רוצח המונים עבורך הוא מנהיג פוליטי. תקלוט, הם רוצחים יהודים. הם מחבלים. זה לא הופך אותם לקדושים וחסינים אלא להפך - זה מתיר את דמם. בטח גם איאד אל-בק שהיה איש הקשר עם אל-קעידה הוא עבורך "פעיל פוליטי תמים". אגב, רוב המחוסלים שייכים ל"דרג הצבאי", כלומר, הם מפקדי חוליות טרור, ראשי תאים איזוריים ועוד. שום פוליטי ושום נעליים. רוצחים פרופר שתכננו וביצעו פיגועים. ושנית, הפיגוע במובסה בוצע ע"י "צבא פלשתין" שהוא ארגון טרור עיראקי-פלשתיני שהוקם ע"י סדאם. מאוחר יותר, הארגון הזה אף נטל על עצמו אחריות על הפיגוע. אז הנה, קיבלת את התשובה שלך.

yeshgvul

New member
מישהו דיבר איתך על חיפוש ללא צו ?

שאלה יהיו צרותינו. אנחנו עוסקים ושוב בדברים שהם לא סתם בלתי חוקיים אולי או כנראה (צו חיפוש) אלא בלתי חוקיים בעליל , כולל לפי אמנת ז'נבה שנכתבה כלקח מהשואה. אסור להרוס בתים, לגרש אנשים להוציא להורג ללא משפט, למנוע טיפול רפואי ועוד האמנה לא שוללת את האפשרות להגן על עצמך מפני מישהו שבא לתקוף אותך. אני שמח שאפילו אתה הגנבת את המילה "רוב" לגבי המחוסלים. אכן רובם מתוארים כמפקדים במיליציות, אבל נראה שגם אתה יודע שחלקם מנהיגים פוליטיים שהקשר שלהם למעשי טרור אינו ברור. לגבי אל קאעדה, די להיתמם. איפה היה הקשר העיראקי למומבסה בנאומי הבית הלבן כשהאמריקנים חיפשו נואשות עילה למלחמה (ע"ע נשק להשמדה המונית שכ"כ איים על העולם שהאמרקינים הציגו דוחות כוזבים וכעת כבר החזירו הביתה את משלחת חיפוש הנב"ק שלהם). אז אני עדיין מחכה ממך למידע על פלסטינים חשודים ולמידע על מעורבות עירקית. רצוי לא מערוץ 7. קצת חומר: http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/2538997.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/2563033.stm

Deathatred

New member
כמו תקליט שבור

>> אסור להרוס בתים << אמנת ג'נבה מתירה להרוס בתים לצורכי צבא. בתים שמשמשים לצרכי טרור - אמנת ג'נבה מתירה להרסם. ראה למשל כאן. >> להוציא להורג ללא משפט << כמה פעמים צריך להסביר לך שזה אקט מלחמתי ולא הוצאה להורג ללא משפט? ירי טילים על פעילי טרור זו הוצאה להורג ללא משפט בדיוק כמו ירי על מחבל שמנסה לחדור לכיסופים. מה ההבדל? רק המקום ורק השלב בביצוע הפיגוע. >> למנוע טיפול רפואי << עיכוב אמבולנסים של הסהר האדום הכרחי כי מבריחים שם פצצות ומחבלים. >> אבל נראה שגם אתה יודע שחלקם מנהיגים פוליטיים שהקשר שלהם למעשי טרור אינו ברור << אפילו החמאס ראו רק בחיסול של איברהים מקאדמה חיסול של הדרג ה"פוליטי". מבחינתי, אין דרג פוליטי בארגון טרור. כולם בדרג הרצחני והמסוכן. >> לגבי אל קאעדה, די להיתמם. איפה היה הקשר העיראקי למומבסה בנאומי הבית הלבן כשהאמריקנים חיפשו נואשות עילה למלחמה << הם טענו שעיראק תומכת ומסייעת לטרור. >> אז אני עדיין מחכה ממך למידע על פלסטינים חשודים ולמידע על מעורבות עירקית. << אני יודע שכרגע המשטרה במובסה מעכבת את חקירת החשודים. הארגון שלקח אחריות הוא "צבא פלשתין" שמקורו בעיראק וסדאם. על הרכב המחבלים בארגון אין לי ממש מה לומר. כרגיל, אני מניח שיש שם גם עירקים וגם פלשתינים (יש גם פלשתינים בעיראק) ואולי אפילו סעודים, תימנים וכו.

yeshgvul

New member
לא התקליט שלי

אני מרשה לך להניח בצד את כל הבתים שנהרסו בג'נין כ-ו-ל-ם לעת זו. אני מדבר איתך על הריסות הרבה יותר פשוטות. הריסת בתים של אנשים שסירבו לשתף פעולה עם כוחות הביטחון (אז לא קיבלו אישור לבנות, אז נאלצו לבנות בלי אישור כדי להלין את משפחתם, אז הרסנו להם). לאריאל יש יופי של תכנית מתאר. לכפרים פלסטינים אין ולא היתה. בוא לא ניתמם. בתים נהרסו בשטחים הרבה לפני שהיו פיגועי התאבדות וחומות מגן. ראה ביתו של הטרוריסט המסוכן סלים שוואמרה : http://www.icahd.org/heb/

מטרניך

New member
על כל בית שנהרס נבנים עשרה. מה

יעזרו תוכניות מתאר? אתה יכול לאכוף שם תוכנית מתאר? ותשלום ארנונה אתה יכול לאכוף? ואם תוכנית המתאר תגיד שהם צריכים לבנות בתי קומות על שטח מצומצם ושלכל משפחה תהיה דירה של 60 מ"ר, אז הם יסכימו להצטופף 500 או אלף פלסטינים בבניין אחד כמו בקהיר? למה אצלנו יכולים לבנות על דונם וחצי 50 דירות ואצלם כל אחד צריך בית? אולי זה הפיתרון? בהנחה שבקומה התשיעית אין מעבדת נפץ ובקומה השביעית לא גר כזה שחאדה עם שתי נשותיו ועשרים ילדיו וצריך, כדי למנוע מגה-פיגוע אצלנו, לגלח את הבניין או חלקו בפצצה של טון. אז מה עוזרים לך כל הקישורים וקישורי-הקישורים שלך? איל לך פח אשפה במחשב?

yeshgvul

New member
אם כ"כ טוב, תתחלף איתם

ובנה את בית חלומותיך כביכול.

Deathatred

New member
ככה זה שהפלשתינים

עסוקים רק ברצח יהודים כל היום. לפלשתינים אין תוכניות מתאר כי ברש"פ עסוקים בתכנון פצצות ולא בתים. רוב הריסות הבתים היום מכוונים כנגד בתים שמשמשים לטרור, מעט מהם נהרסים בגלל היותם אי-חוקיים. בכל מקרה, הריסת הבתים אינה עילה לסירוב פקודה, מה עוד שחי"ר ושריון לא הורסים בתים אלא הנדסה.

yeshgvul

New member
חבל שכתבת את זה

ועוד יותר חבל אם זה מה שחשבת עליו אחרי יומיים. הרס בתים הוא תופעה בת 35 שנה. פשוט אין לך מושג. יתרה מזו, רוב ההריסות אינן קשורות לטרור. ונברך שוב את ביתו של גולדשטיין שלא נהרס, כי הוא יהודי.

Deathatred

New member
אתה יודע מה?

אחרי שאזרחים יהודים יהרגו 700 פלשתינים, נהרוס את הבית של גולדשטיין, הולך?

Deathatred

New member
מתי תבין שלא מדובר

כאן בענייני משפט אלא במלחמה? השופטים ישפטו, החיילים ילחמו, הממשלה תתווה מדיניות. על עיקרון הפרדת הרשויות שמעת?

ישגבול חושב שישראל צריכה כמובן להלח

להלחם בישראל מה פתאום רק בפלשתינאים?! הרי זוהי גזענות להלחם בהם ולא באחרים....

yeshgvul

New member
כמובן, אתה צודק

אתה תעשה מה שאתה רוצה ותשים ז__ על החוק. למה לבלבל לגנרלים את המוח על איזו אמנת ז'נבה שהיא חלק מפקודת מטכ"ל.

Deathatred

New member
תראו מי שמדבר על לשים

_ על החוק. מנהיג תנועת הפושעים הסרבנים. ישראל לא עוברת על אמנת ז'נבה בהריסת הבתים טרוריסטים ובחיסול מחבלים. חוץ מזה, עדיף שהאנטישמים האירופאים יגנו אותנו (הם לא יפתחו נגדנו במלחמה) מאשר הערבים ירצחו אותנו ויעשו בנו שואה שנייה בזמן שהאירופאים יתמכו בזה וימחאו להם כפיים.

yeshgvul

New member
כבוד המומחה צודק

בכך שהוא מודה במרומז ש*שאר* הריסות הבתים (מרביתן, ומה שמתבצע מאז 1967) אינן חוקיות (אני עושה לך הנחה ונמנע מדיון במה שאתה ציינת, למרות שאת הבית של גולדשטיין כמובן לא תהרוס). כמו גם גרוש אנשים כמו ד"ר מובארק עוואד וד"ר חיידר עבד א שאפי. כמו גם מעשים רבים אחרים

Deathatred

New member
בשנתיים האחרונות

אלו היו רוב ההריסות. חישוף והרס בתים שמשמשים מסתור למחבלים הוא מוצדק. גירוש מחבלים גם הוא מוצדק אבל מאז ימי רבין ישראל לא נוקטת בשיטה זו (ראית כמה מהומות היו על גירוש משפחת מחבלים אחת מהגדה לעזה). אפילו בג"צ קובע ומאשר שפעולות צה"ל הן חוקיות ובג"צ הרבה יותר הוגן וצודק מאשר "בית המשפט" הבינלאומי (בכוונה שמתי את הביטוי "בית משפט" במרכאות). החוק הישראלי עולה על החוק הבינלאומי כי ישראל מדינה ריבונית.

yeshgvul

New member
אני שמח, כבודו

שעכשיו אתה מסייג את עצמך לשנתיים האחרונות. כאמור, זה נושא לדיון בפני עצמו. אז אם תעכל את מסכת ההפרות של אמנת ז'נבה במשך 33 השנה שלפני האינתיפאדה הזו, אולי תבין את חומרת המעשים שבוצעו, את הציניות מאחוריהם ואת האלימות שגררו.

Deathatred

New member
אל תספר לנו סיפורים

בסדר? גל הטרור הנוכחי הוא לא בגלל שלטון צה"ל בשטחים בשנות ה 70 ו ה 80 אלא בגלל התקווה שצצה להשמיד את ישראל ולזכות בשיבה ע"י טרור (ערפאת בעצמו הודה שזו מטרת המאבק, בנאום לרגל "יום הנכבה"). ובהתחשב בסלחנות שבה אתה מתייחס לרצח ההמונים שביצע סדאם חוסיין (ראיתי את התגובה שלך בשרשור השכן) אין לך זכות לבוא בטענות ותלונות. בשנות ה 70 ו ה 80 היה עדיין מקובל להפציץ ולהפגיז ערים עד היסוד ולא ראיתי שעד היום מדינה אחת בעולם מתייחסת ברצינות לאמנת ז'נבה (המדינה שהצבא שלה הכי הומני היא ישראל).

yeshgvul

New member
אני שמח, כבודו

שעכשיו אתה מסייג את עצמך לשנתיים האחרונות. כאמור, זה נושא לדיון בפני עצמו. אז אם תעכל את מסכת ההפרות של אמנת ז'נבה במשך 33 השנה שלפני האינתיפאדה הזו, אולי תבין את חומרת המעשים שבוצעו, את הציניות מאחוריהם ואת האלימות שגררו.

למעלה