הסקר הוחלף!

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gifהסקר הוחלף!../images/Emo41.gif

ותודה רבה לרקפת שעידכנה אותי על הקצה, לא ידעתי ועשיתי סקר לא נכון
תוצאות הסקר הקודם: על איזה תוכנית מהתוכניות היומיות הקבועות הייתם מוותרים? (ותודה לנועם על הרעיון!) הזוכה הגדולה (או אולי המפסידה?) היא "נעים" עם גידיש, שקיבלה 9 קולות (31.03%) במקום השני יש תיקו בין "מדינה בדרך" עם הדס אהרון ו"סינגלס" עם הדר מרקס(!), כל אחת עם 5 קולות (17.24%) ובמקום השלישי תיקו בין "סטארטר" עם אסף צ'רנילס ו"מתגלגלים" עם נועה גרס(?), כל אחת עם 3 קולות (10.35%) ולסקר החדש! בעקבות התכנון של גלגלצ לשדר את ``הקצה`` בפעמיים בשבוע (במקום ``מדברים בשקט``), מה ההעדפה שלכם?
עוד הקצה! הקצה זה טוב!
שימצאו מחליפ/ה ללילך ברנע ויקליטו ראיונות חדשים ל``מדברים בשקט``?
או אולי שיוותרו על ``מדברים בשקט``, יוותרו על עוד ``הקצה``, וימצאו תוכנית חדשה? הצביעו והשפיעו!!

limors2

Well-known member
אני בחרתי לוותר ולוותר!

הקצה זאת לא התוכנית האהובה עלי, ופעם בשבוע מספיק לי. אני לא אוהבת שמתרכזים לשעתיים באמן מסוים. אם לא אוהבים אותו או שלא רוצים לשמוע (כמו שהיה לי עם כולם חוץ מעברי לידר
), זה שעתיים מעצבנות
אז תוכנית חדשה! אבל באמת חדשה, ושיהיה משהו שכיף לשמוע! כמו מסיבת אולדיז
אבל לא סתם שירים ישנים, שירים ישנים ומקפיצים וכאלה שממש ממש כיף לשמוע ושמעלים חיוך כל פעם (כמו סקס בומב שיש עכשיו!)

tkuihehr

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

נראה לי שהתשובה לסקר הזה תגיע די מהר...

tkuihehr

New member
אז מה ששאלת בעצם זה

מה אנחנו מעדיפים ליום שלישי? הקצה מדברים בשקט משהו חדש מאחר והקצה ומדברים בשקט שתיהן לא תוכניות אהובות, הרוב יעדיפו משהו חדש...

Sweet Revenge

New member
רציתי להצביע ללמצוא מחליפ/ה כי אם

זאת לא היתה לילך ברנע, זו הייתה יכולה להיות תוכנית נחמדה.. אבל אז חשבתי לעצמי: "היי, למה לא תכנית חדשה בעצם??" אז לוותר ולוותר.. הדבר היחיד הטוב בקצה זה אות הפתיחה..

../images/Emo46.gif

מה רע בלילך ברנע?! [נראה לי לקחתי את זה קשה מידיי :] אגב, חדשה פה. שלום לכם. אה כן, שיר.. 17 וחצי. לא מעניין.

limors2

Well-known member
שלום וברוכה הבאה!

היא מלחששת יותר מידי בשבילי

הליחשושים [?] שלה

זה אחד ה-דברים. אני אוהבת את הגיוון- פעם לשמוע את הדר מרקס הקולנית, פעם את לילך ברנע הלחששנית [טח], ופעם את הדס אהרון ה.. ממ.. נתקעתי. אבל היא משהו מיוחד. היא.. וואו. הכי. אני מורעלת עליה קצת, כן. בכל אופן, אני גם בעד לוותר על התכנית. היא חוזרת על עצמה, ונמאס מהקונספט שלה. אם הייתה אופציה כזו, הייתי רוצה שלילך תחזור לשדר את "נעים". [חפרתי
]

yhaa hi

New member
ויש לה בדיחות כאלה לא מצחיקות

אבל תמיד אני נשפכת מהן...

וואי. כ"כ.

מרוב שהבדיחות שלה כאלה גרועות, הם פשוט מצחיקות. בעיקר שהיא צוחקת מהבדיחות של עצמה.
[איך היא כל הזמן מדברת על הקרן אור הזו שמתזמנת.. :]

למעלה