הנפילים פרק 23

מה? מתי בדיוק הבנת שמנטרלים את הכוחות?

אוקיי..תודה רבה על ההסבר, עם ההדמייה ההולוגרפית הבנתי כבר קודם אבל מתי בדיוק נטרלו את קרן? ומתי נטרלו את משהו? ומה לעזעזל קרה עם השער? צורי באמת ניסה לחשמל את השער כדי לסגור אותו, ואז הוא כן איבד את הכוחות שלו או לא? ואיך השער נפתח עוד פעם? לא הבנתי מתי בדיוק נטרלו את הכוחות של קרן!

ילד רע 16

New member
../images/Emo27.gif

אוקיי..תודה רבה על ההסבר, עם ההדמייה ההולוגרפית הבנתי כבר קודם אבל מתי בדיוק נטרלו את קרן? בפרקים שהיו קשורים בקרן אחרי שצורי העיר אותה שוקי אמר שנטרלו לה את הכוחות. תנסה לחזור לזה או משהו, או תחכה לש.חים שיהיו בעתיד הרחוק ותיזכר שכן. ומתי נטרלו את משהו? לְמי אתה מתכוון? ומה לעזעזל קרה עם השער? צורי באמת ניסה לחשמל את השער כדי לסגור אותו, ואז הוא כן איבד את הכוחות שלו או לא? טעות שלי בתגובה. צורי כן איבד את הכוחות כשהוא סגר את השער והתחשמל. הוא איבד את הכוחות, ולבסוף השער נפתח שוב - והכוחות חזרו לו, כפי שאפשר להיזכר או להבין בסוף הפרק, עם עדי, האור והחלון.(של החדר שלו) ואיך השער נפתח עוד פעם? לא הבנתי מתי בדיוק נטרלו את הכוחות של קרן! לגבי קרן - עניתי כבר. לגבי השער - לא ברור, יש פערי מידע (חורים) כמו ערן שמואלי - לא אמרו (או שפשוט לא זכור לי) אבל הגיוני וברור שזה קרה ואכן נטרלו לו את הכוחות. השער נפתח - זה כנראה פער מידע. אחרי מה שקרה עם הוקוס ופוקוס.

חחח התכוונתי למשה, לא למשהו

בטעות כתבתי מישהו. מתי ראית שנטרלו את משה מהכוחות? וגם את קרן אני לא זוכר שנטרלו מכוחות, אבל אם אתה אומר...בכל מקרה, איך הם עושים את זה? אתה יודע? כאילו הראו בקטנה איך הם מנטרלים או שסתם אמרו שנטרלו אותם מכוחות? מי זה ערן שמואלי ומה הקשר שלו לפערי מידע? והקטע עם השאר זה שבגלל שצורי חישמל והתחשמל מהשער אז זה נסדר ולא היו לו כוחות? ואז כשהשער נפתח אז חזרו לו הכוחות? וד"א, תודה על ההסבר

ילד רע 16

New member
שוקי אמר בטלפון לשלומי שניטרלו את ערן שמואלי

או מישהו אחר מהכוחות נראה לי הוקוס פוקוס ולגבי קרן ראו שהיא על המיטה ויש עליה מכשירים אבל לא בבהירות

snirf

Active member
פרק 23../images/Emo26.gif

זה היה די מפתיע בהתחלה שאמרו שלצורי אין יותר כוחות
חח ריקוד הגבר-גבר XD
מבאס שליאה וצורי די בכסאח אחד עם השני...
והרעיון של ההדמייה ההולוגרפית היה גאוני!
במיוחד שבהתחלה זה היה הזוי ששלומי מת,ואז הכול התבהר... אגב,מה קרה עם הבלתי-נראה?הזכירו בפרק הקודם שניטרלו את הכוחות שלו?

ילד רע 16

New member
גם אני נבהלתי והופתעתי כשצורי איבד את הכוחות,

בסוף הפרק חשבתי שאובדן הכוחות קשור להדמייה, אבל בעצם הוא באמת איבד, ואז הם באמת חזרו. גם כששלומי מת - ולא הבנתי איך הוא חי אחרי שנייה. ואז הבנתי את העניין עם הדמייה ההולוגרפית, באמת גאוני.
גם את/ה אוהב/ת את צורי וליאה?
וליאה מתחילה לעצבן אותי... היא ממש דורשת סליחה? אוף.
ולגבי הרואה ואינו נראה, אני רק זוכר שאת שאול השורף הקפיאו, את קרן נטרלו מכוחות, גם את יואל ומשה - לגבי הרואה ואינו נראה, לא נראה לי שהזכירו משהו לגביו, אבל בעזרת ליאה - היא וצורי תפסו אותו, ואני די בטוח שנטרלו לו את הכוחות.

snirf

Active member
אני בן../images/Emo3.gif

כן,גם אני אוהב את ליאה וצורי
ובאמת ליאה מתחילה לעצבן עם דרישות הסליחה האלה מצורי
ולגבי הרואה ואינו נראה-לכן שאלתי,כי גם אני לא ממש זכרתי אם הזכירו או לא אז נראה שבאמת לא הזכירו...

ילד רע 16

New member
מצטער. ../images/Emo13.gif

לגבי ערן שמואלי, ההגיון די אומר שנטרלו לו את הכוחות.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבניגוד לאחרים אני הבנתי לגמרי את הפרק

והפרק היה די טוב! הקטע עם שני האנשים האלה הוא שהם תאומים זהים (בפרק הקודם לא ראינו כיוון שראש של פוקוסXD היה מכוסה). כיוון שלשניהם אותו DNA הם קיבלו אותו כוח של לתקשר בטלפתיה (לא משהו אם תשאלו אותי). שניהם ניסו להשתלט על החללית (כרגיל
), אבל יובל אירגן הדמייה כך שיואל כל הזמן היה בתוך תא הלימוד ולא בחללית האמיתית. בינתיים התאום השני ניסה להיכנס דרך השער לחללית אבל לא הצליח בגלל שהוא היה מכובה. וראיתי שאף אחד לא באמת הבין את הקטע עם צורי, צורי לא איבד את הכוחות הוא סתם אמר את זה בגלל שכל הזמן התייחסו אליו מיוחד וזה עיצבן אותו וגם בגלל מה שליאה ואימהּ דיברו. בסוף הפרק הוא היה לבד אז לא הייתה לו בעיה להשתמש בכוחות כרגיל. הפרק גם היה מצחיק הפעם דווקא בזכות מאור: ריקוד הגבר גבר
("מאור הגבר-גבר") XD, והקטע עם הנוצרים- לרוץ על המים איך לא חשבו על זה קודם?
. לדעתי הסוף היה מעולה, בעצם חשפו לנו נפיל חדש (איש הקרח?) ונוח ואסף כרגיל הלכו לצרף אותו לכוחותיהם, אבל הפעם גם שלומי הבין את זה, מה שייצור מאבק שיכנוע ביניהם, שלומי צריך אותו בתור הגנה על היישוב במקום צורי, ונוח צריך אותו בשביל להשתלט על החללית.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifועוד משהו...

נהיה קצת מעצבן שכל תוכנית דומה בתוכן: מגלים נפיל חדש->הנפיל מצטרף לנוח ומנסה להיכנס לכמ"ג-> צורי מביס את הנפיל. זה כבר ניהיה כמו סדרת ילדים שכל פרק מגיע מישהו חדש, נלחמים בו, ופרק אחרי זה מגיע עוד מישהו.

ילד רע 16

New member
בינתיים היו כאלה מספיק ובמידה הנכונה

לא ציפית למשהו אחר, נכון? ככה זה. כאן תהיה תפנית לדעתי, גם שלומי מוכן לזה. דבר נוסף הוא, מי אמר שכלללל הנפילים רעים? יכול להיות שיצטרפו בהמשך טובים כנגד נח ואסף ובעד צורי, או רעים שיהפכו לטובים (כמו אביגייל לדוגמא, לדעתי;) לגבי הנפילים עצמם - בינתיים יש שפע מקוריות בסיפורים. עם קרן היה הכי יפה והכי מעניין, תסכימו איתי. עם שאול השורף היה יפה מאוד, עם הרואה ואינו נראה היה מעניין, כח שטרם נראה, ועוד ועוד... אני בטוח שזה לא יהיה ככה עד סוף העונה, כי צריכה להיות פואנטה מעבר לכך.

ילד רע 16

New member
כנראה שההסבר שלי הוא באמת פחות-או-יותר,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1782&msgid=102359132 חשבתי שהוא באמת איבד את כוחותיו. יכול להיות שזה כדי שיואל יעביר בטלפתיה למשה (פוקוס) שבאמת הוא איבד את הכוחות, וככה ישתלשלו העניינים... עכשיו מה שיותר מעניין הוא ששלומי (וכולם בעצם) יודעים על איש הקרח, שלומי, נח ואסף כבר יודעים שמדובר בנפיל, נראה מי יגייס אותו ראשון, אם בכלל. ואגב, יש נפיל נוסף בהמשך
איש הגומי

oferba

New member
כן/לא או אולי

באף קטע בפרק לא הייתה הוכחה שצורי איבד את הכוחות, אבל מאחר ובדקו אותו יש להניח שהיו יודעים אם הוא משקר ושוקי (אבא של שלומי ועדי) לא היה אומר את זה סתם. גם לא הראו מה קרה אחרי שהשתלטו על התאומים ומה עשו שאולי יכל להחזיר לצורי את הכוחות - כך שאולי העובדה שהוא כביכול "קיצר" את השער כדי לסגור אותו כן השפיעה על הכוחות שלו לפחות זמנית. דבר שכן היה מעניין, מה בדיוק היכולת של התאומים - רק טלפתיה בינהם או קריאת מחשבות ממש (האם יואל קרא את המחשבות של שלומי בראיון קבלה, או ההסבר שלו לשלומי היה האמת והוא סתם ניחש לגבי ליאה) - אם אכן יש להם יכולת קריאת מחשבות, לא ברור איך יואל לא קרא לפחות את המחשבות של שלומי כשהוא שם עליו את השק בדרך ל"חללית" כדי להבין שזו מלכודת. אבל סה"כ אם הסידרה לא תהפוך באמת לתסריט קבוע כמו שקרה בפרקים האחרונים, אז אפשר לתת לה קרדיט לפחות על הרעיון...

היה נורא יפה :] אהבתי..

מסכן צורי.... ולדעתי הוא לא היה צריך להגיד שאין לו כוחות כי אז נח ואסף מבינים שהם לא מוגנים ...

ילד רע 16

New member
הוא היה צריך להגיד כדי שאס הם יחשבו

שאפשר לשלוח אותם לחללית וזה.. לא יודע

למעלה