הנפילים פרק 23

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif לקראת פרק 23 . . . ../images/Emo174.gif

הערב ישודר פרק 23 - הפרק המפתיע, אחרי הפרק של אתמול. תקציר הפרק
אסתר המלכה: צורי נאבק בקוסמים, אבל הם חזקים ממנו. השומר מציג אליבי מושלם ושלומי לא מצליח להבין מול מה הם מתמודדים. צורי וליאה רבים בעקבות השיחה בין ליאה ועלמה.
להצצה, לחצו כאן.

vagz

New member
לצורי יש כוחות או אין?

לא הבנתי כלום ממה שהלך בפרק לפי מה שראיתי בסוף הפרק היה לו כוחות שהוא סגר את החלון וכיבה את האור אבל באמצע הפרק כולם אמרו שאין לו כוחות גם לו שהיו ליד שני האחים אז מה נסגר?

ילד רע 16

New member
מה לדעתכם יקרה?

מיהו האיש שהכה את שלומי?
מי זה שחטט בחדר המוסתר ע"י הווילונות?
כיצד נכנס יואל למינוס חמש?
מהם הכוחות שלו? ומי זה שקרא לו?
מה צורי יעשה? האם הוא יצליח להיאבק ולנצח את הקוסמים?
מה יעשו שלומי ושוקי?
כל זאת ועוד... עפ"י הפרקים האחרונים, התקציר וההצצה. לתקצירים נוספים -
ים כמובן.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1782&msgid=102275801 כל ההשערות, הספוילרים (ואם יש - לסמן |ספוילר|
) ומה שיקרה לדעתכם - לכאן...

ילד רע 16

New member
לצורי היו כוחות בסוף הפרק,

במהלך הפרק לא משום שעשו בעיות עם השער, השער נסגר. ולשרשר לפרק היומי כהמשך תגובה.

nofarosh11

New member
באלי שיגיע כבר פרק 27!!!../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נראלי שהפרק של היום הולך להיות מעניין..

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifרק אני לא הבנתי כלום?../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

אבל דווקא היה מעניין P:

אני רוצה!

מה לעזעזל קרה פה?! מה נסגר עם משה/יואל? הבנתי שהם אחרים, אבל בפרקים של היום+אתמול זה היה נרא כאילו יש יותר משניים! אז איך זה רק שניים? ובכלל, מה קורה עם הדמות הזאת? בבקשה תסביר לי הכל, כי לא הבנתי! ואיך צורי איבד את הכוחות שלו? ואיך הוא קיבל אותם בחזרה (אני לא מדבר על ההדמייה ההולוגרפית! אני מדבר על סוף הפרק שהוא סגר את החלון בעזרת המחשבה ועשה חושך עם האצבעות!). בבקשה תן לי הסבר מקיף, לא הבנתי:-\

ילד רע 16

New member
יש לך סידור?

את צופה בפרקים דרך *צונזר*, לא?
לדעתי, שני הפרקים הללו - של אתמול [22] ושל היום [23] היו שני החזקים בסדרה. לא הכי, אבל מבין החזקים ביותר! מומלץ.

אביקם1

New member
אני אוכל להשיג

בדרך חוקית לשם שינוי אבל רק בסופ"ש או היום מתישהו מאיפשהו

אביקם1

New member
אוי כיף לי

בעוד שבוע אני אפסיק לצנזר אני נוסע לסבא וסבתא שלי + יס יש ואז אני אוכל לראות בזמן ולהגיב עם כולם

ילד רע 16

New member
אופס, לא ראיתי. LOL ../images/Emo9.gif

אממ.. לכמה זמן אתה נוסע? ומקווה שתגיב עם כולנו, אין יותר כיף מזה.
תהנה, מחכים לך פרקים שווים! ומה לגבי הפרקים של אתמול והיום? איך תשלים אותם?

אביקם1

New member
אממממממממ

40% מהפרק של היום כבר הושלמו אני מקווה שהוא יעבוד טוב ואני נוסע לשבועיים בערך ואז אני עובר דירה ומחשב

למעלה