המרואיין

עדי../images/Emo99.gif

מה קורה מתוקה? עדיין חולה? בא לך ארומה? יופי..אז שבוע הבא? מעולה! איך זה להיות איתי בהופעה של אביב? איך הבית שלי? נכון הוא לא משו? נכון אני הבנאדם הכי מבולגן שאת מכירה? נכון שאת אוהבת אותי גם ככה? גם אני אותךךך
מתי את באה אליי שוב?<אמבקרובאמ> מצאת עוד עבודה? מה עם ה"חבר"? דיברתם כבר? את יודעת שבהתחלה שהכרנו חשבתי שאת שונאת אותי? את לא שונאת אותי נכון? פייי חפרתי.. אוהבת אותך המון המון המון ומתגעגעת

מלולה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

מה קורה מתוקה? מעולה עדיין חולה? קצת, כן.. בא לך ארומה? כן!! יופי..אז שבוע הבא? ממ, נדבר על זה מעולה!
איך זה להיות איתי בהופעה של אביב? וואי, היה ממש כיף! איך הבית שלי? קטן וחמוד, כמו כל הבתים בעיר ;-9 נכון הוא לא משו? למה לא?! רק חסר קצת תמונות בסלון.. נכון אני הבנאדם הכי מבולגן שאת מכירה? חחח מה זה לא נכון שאת אוהבת אותי גם ככה? ברור, אוהבת מאוד אפילו! גם אני אותךךך מתוקה מתי את באה אליי שוב?<אמבקרובאמ> בקרוב! חח מצאת עוד עבודה? עוד לא.. אבל אני עובדת על זה מה עם ה"חבר"? דיברתם כבר? עוד לא.. אבל בן הציע לי נישואין, אז אני מסודרת את יודעת שבהתחלה שהכרנו חשבתי שאת שונאת אותי? מהה?! למה?:\ את לא שונאת אותי נכון? איך אפשר לשנוא מדהימה שכמוך?? פייי חפרתי.. אוהבת אותך המון המון המון ומתגעגעת גם אני בובה!!|
ענק ענק!

moshe butt

New member
אלעעעע עדי... ../images/Emo9.gif

הייי עדי...
ממצב
איך עבר עלייך היום
תגידי, את יודעת מי אני
אני הולך להכין עוד שנייה שוקו, רוצה
את אוהבת שוקו
וקפה
בעצם בא לי קפה. תגידי מה כידי לי- שוקו או קפה
טוב ביי
LOVE YOU
-משה-

../images/Emo9.gif

הייי עדי... ממצב? אחלה! איך עבר עלייך היום? הו.. יום עמוס, מלא עבודה.. תגידי, את יודעת מי אני? ברור, אני רק לא בטוחה שאתה יודע מי אני
אני הולך להכין עוד שנייה שוקו, רוצה? |חם או קר? אני אוהבת רק קר.. חח את אוהבת שוקו? יאפ. וקפה? נס, כן. בעצם בא לי קפה. תגידי מה כידי לי- שוקו או קפה שוקו! מקווה שעזרתי
|חיבוק

למעלה