המרואיין

../images/Emo41.gif המרואיין ../images/Emo41.gif

והפעם אתם מוזמנים לשאול מה שאתם רוצים את עדי (so fuckin Specialll). קדימה, שאלו -נא

עדי!!!

1. איך הדירה שלך? 2. את עדיין חולה? אם כן אז תרגישי טוב. אם לא אז תשכחי מזה. 3. את מתגעגעת אליי בכלל???

עידו!!!

1. איך הדירה שלך? נחמדה מאוד, אתה מוזמן לבוא לראות
2. את עדיין חולה? אם כן אז תרגישי טוב. אם לא אז תשכחי מזה. כה.. אוף, כואב לי האף כבר .. תודה.. 3. את מתגעגעת אליי בכלל??? לא.
חח ברור שכן! מזמן כבר לא טיפסתי לגבהים כדי לחבק אותך.

yafit17

New member
אהובתי!!!

מה המצב בובה? מ1-10 כמה את אוהבת אותי? לא שוכחת לבוא לשבת נכון? איך זה לעבור בתל ברוך.? איך זה לעשות גרר לזונה בתל ברוך? או יותר נכון איך זה לשמוע את העומו עושה גרר ? התשתי? שקרניתתת |אונסת אותך|

יפה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מה המצב בובה? קצת חולה, אבל מאושרת לגמרי מ1-10 כמה את אוהבת אותי? 1,000,000,000
לא שוכחת לבוא לשבת נכון? נופ. איך זה לעבור בתל ברוך.? חחחחחחחח שווה ביותר! איך זה לעשות גרר לזונה בתל ברוך?
!! או יותר נכון איך זה לשמוע את העומו עושה גרר ? אחח.. מומלץ לכל אחד. יעביר לכם כמה לילות בודדים
התשתי? לא, זה היה קצת מדי :\ שקרניתתת סתמי:) |אונסת אותך| |נהנת מכל רגע

שחוררר

New member
ווא וואאאאאאאאאא

אוקי תזכירי לי כמה זמן אנחנו מכירים? איך עדיין לא הגענו למושב האחורי? למה את לא עוברת לת"א בסוף? איך יש לך עיניים כאלה יפות? מה השעה עכשיו? מה את עושה? למה את לא בעבודה? כמה הרווחת כבר? לא עדי, תרשמי סכום מדוייק! - זה מספיק לדירה בת"א? אם כן אז למה לא עברת? אם לא מספיק תעברי תשאלה... קר לך? חם לך? את חושבת שזה מעניין אותי השטויות שאת כותבת כאן? למה? לא נו, אבל תנמקי לי! נו עדי בחייאת קצת עומק! בא לך לאכול עדי? מה בא לך לאכול? אם לא בא לך, אז בא לך לקנות לי אוכל? רגע כמה כסף אמרנו יש לך? אז למה את לא עוברת לת"א? נו בחייאת תעברי זה קרוב. איך אני אגיע עד לאזור עפולה. מה את מטורפת? אני עצלן אני. מה את לא מכירה אותי? רגע עדי את אוהב אותי? וואלה? באסה, כי אני לא אותך. :p יאללה חפרתי. ביי.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!

תזכירי לי כמה זמן אנחנו מכירים? ממ.. מיום לפני העשור איך עדיין לא הגענו למושב האחורי? כי אתה תמיד מתחמק ממני!|סגדש|
למה את לא עוברת לת"א בסוף? כי ה"חבר" פה, והמ.. סיפור ארוך, אם תרצה אני אספר לך בהזדמנות איך יש לך עיניים כאלה יפות?כדי שאני אוכל לראות אותך יותר טוב.. חח מה השעה עכשיו?22:04 מה את עושה?רואה סופר נני משום מה למה את לא בעבודה?כי עבדתי כל היום!
כמה הרווחת כבר?סך הכל מאז שהתחלתי לעבוד..? איזה 26 אלף.. לא עדי, תרשמי סכום מדוייק! - נו נודניק
זה מספיק לדירה בת"א?חח אני מאמינה שכן אם כן אז למה לא עברת? אם לא מספיק תעברי תשאלה... כי נו, שנה הבאה.. כשאני אתחיל ללמוד קר לך? מאוד..תחמם אותי?
חם לך? לא:\ את חושבת שזה מעניין אותי השטויות שאת כותבת כאן?חח חרא קטן למה?כי אתה אוהב אותי? לא נו, אבל תנמקי לי! איתן!!!! ארר.. נו עדי בחייאת קצת עומק!אתה רע... בא לך לאכול עדי?לא תודה, הרגע אכלתי, תודה על הדאגה:) מה בא לך לאכול? אם לא בא לך, אז בא לך לקנות לי אוכל?|הגדש| בשבילך? מה שתרצה, תמיד.
רגע כמה כסף אמרנו יש לך? מאז ירד קצת מה26.. אז למה את לא עוברת לת"א?אולי תדבר איתי כבר?! נו בחייאת תעברי זה קרוב.חחחחחח די! איך אני אגיע עד לאזור עפולה.ממ.. לא חשבתי על זה, אבל רעיון מעולה! אולי תבוא? מה את מטורפת?כן!!! אני עצלן אני.אז מה, לא תירוץ מה את לא מכירה אותי?מכירה, בטח מכירה רגע עדי את אוהב אותי? לא. אני אוהב-ת אותך!!!! וואלה? כאילו שאתה לא יודע.. באסה, כי אני לא אותך. :p קפוץ לי מותק, אני אוהבת המון! תודה.
|

HiPpiE Boy

New member
שמנהההה../images/Emo99.gif

1) מה קורה שמנה אחת? את יודעת שאת לא באמת שמנה זה סתם בצחוק אני קורא ככה לכול אחד בערך את יודעת? יופי כמה זמן לא ראיתי אותך? מאז אשדוד אולי? או התאטרון?..מה היה קודם? אז מה...איך חיי הקיבוץ P-: |דרך אגב איך קוראים לקיבוץ?| למה לא באת להופעה האחורנה בתאטרון יא פלוץ אחת! נו עדיקיפליץ מתי אני רואה אותך שנים לא ראיתי אותך יאללה הולכים להתנחל אצל יפית :) את באה? אולי בכול זאת? אוווף אז תפני לך מקום מהעבודה תרשמי איזה רכב ליומיים שלושה ויאללה טוב חפרתי מספיק לא? ותביאי את התחת השמן שלך ואת העייניים המושי שלך להופעה הבאה|לא במכללה זאת שתהיה אחרכך| ותפגישי אותם איתי טוב? ביי שמנה:)

קיבוצניק שמנמן שלי../images/Emo24.gif

1) מה קורה שמנה אחת? מעולה לגמרי, מה איתך? [חח זה יפה ששמת מספר רק לשאלה הראשונה] את יודעת שאת לא באמת שמנה זה סתם בצחוק אני קורא ככה לכול אחד בערך פקה פקה, אני באמת שמנה
את יודעת? באמת..? יופי נו שיהיה. כמה זמן לא ראיתי אותך? פייי.. מזמן! מאז אשדוד אולי?לא או התאטרון?..מה היה קודם? מאז התאטרון דפנטלי אז מה...איך חיי הקיבוץ P-: |דרך אגב איך קוראים לקיבוץ?| ממש סבבה פה! אני נהנת [בית אלפא לשאלתך] למה לא באת להופעה האחורנה בתאטרון יא פלוץ אחת! כי לא כיף שם.. נו עדיקיפליץ מתי אני רואה אותך שנים לא ראיתי אותך כשתהיה הופעה פה קרוב ואתה תבוא יאללה הולכים להתנחל אצל יפית :) את באה? כן!! סופ"ש הבא, תבוא! אולי בכול זאת? נו, אמרתי כן.. נודניק אוווף אז תפני לך מקום מהעבודה תרשמי איזה רכב ליומיים שלושה ויאללהמה אני נראית לך.. מליונרית!? טוב חפרתי מספיק לא? לא
ותביאי את התחת השמן שלך ואת העייניים המושי שלך להופעה הבאה|לא במכללה זאת שתהיה אחרכך| ותפגישי אותם איתי טוב?יש מצב! ביי שמנה:) ביי

ענבר../images/Emo9.gif

זוכרת את הפעם הראשונה שהתראינו
בואי נראה אותך
. ברור. בהופעה בורטיגו - 9.12.2005 היית קצת בשוק ממני, אני לא אשכח לך את זה בחיים

שחוררר

New member
הוו הזכרת לי משהו

אני רואה שאנלא היחידי שענבר הייתה לו מוזרה בפעם הראשונה (אעלק שוק..) איתן: אני שחוררר מהפורום. את ענבר? ענבר: כה, וואי דמיינתי אותך שונה. איתן: אה?

2shahar

New member
../images/Emo99.gif

עדי מה המצב? את לומדת משהו, או שאני טועה? מה את לומדת? איך זה להיות קרובה משפחה של יהב?
מה העדה שלך? את תהיי במפגש הבא? אני מתגעגעת אלייך

מהממת../images/Emo23.gif

עדי מה המצב? מעולה
את לומדת משהו, או שאני טועה?יאפ. מה את לומדת??האמת שאני משלימה עכשיו ל5 יח"ל אומנות, עוד לא יצא לי לספר לאפחד איך זה להיות קרובה משפחה של יהב? כבוד גדול!! מה העדה שלך? חצי פולניה חצי פרסיה... את תהיי במפגש הבא?כן, בתקווה שהוא לא יפול לי על עבודה או משהו אני מתגעגעת אלייך גם אני! מאוד מאוד. [אפילו צירפתי תמונה שלנו לזכר תקופה יפה]

למעלה