המפגש!!!

אם אני כבר מוזמן לביקור

אז את פאי את לא רוצה לפגוש? דרך אגב בקשר לשתיה אני משקיע שישיית בירות לטובת המפגש

Noaal

New member
טוב נו, אני אגיע..

סלו' לא רוצה לנסוע איתי לחו"ל.

../images/Emo46.gif מנוולת!!!!!!!!!!!!!

לא ראיתי את אבא שלי חודשיים וחצי ולא אראה אותו עוד חודשיים! עד שהוא בא לארץ את רוצה שאני אסע??? פי! חצופה! ואני חשבתי להציע שאחור אלייך לעיר הקודש אחרי המפגש, אבל עכשיו?!?!? גורנישט!

Noaal

New member
עוד קצת והיית מאמינה לך

ברצון שלך להגיע לבירה..

../images/Emo93.gif לא אגיע ../images/Emo7.gif

פוי! חיכיתם שאלך כדי להתכנס ביחד מאחורי גבי
(כן, כן, כנראה שזה שלא היה מפגש עד עכשיו הוא בחלק לא מבוטל באשמתי) בכל אופן, אני ממש מקווה שבאמת יהיה מפגש מוצלח, תהנו כולכם (שמישהו יביא מצלמה!), וכל הכבוד על הארגון.

fibs

New member
שאלת תם

לא עדיף לארגן דברים כאלה במייל או במסרים? המפגש הזה פתוח לכל מי שקורא כאן ורוצה להגיע?

dylan

New member
נראה לי שכן..

אני לא חושב שלפורום יוצאים מהבית יש הרבה אויבים נקמניים שרק מחכים שכל חברי הפורום יתכנסו ביחד כדי להשמיד את כולם.. אמממ.. אולי רק כמה הורים שרוצים להחזיר את הגוזלים הביתה, ינצלו את המפגש כדי לפגוע במנהלים שמעודדים נטישת קינים עם הפורום הזה..

fibs

New member
זה לא קשור לאויבים נקמניים.

מנסיון שלי עם מפגשים מפורומים אחרים, בדרך כלל נוצרים קשרי חברות בתוך הפורום בין המשתתפים הפעילים יותר, ואז כשמגעים למפגשים משתתפים פאסיביים, זה נותן הרגשה לא כל כך נעימה. כאילו באו להסתכל, לצפות. אולי כדאי להכין שלט "נא לא להאכיל את הקופים" או משו כזה...? אני למשל כותבת פה פעם ב-. ולא חושבת שיש לי מקום במפגש הזה. אז מי שלא כותב בכלל....? פ.

לא מנסים - לא יודעים..

אם לא מגיעי בכלל, בטוח שלא יווצרו קשרים כלשהם.. נכון? גם לי אין עבר עשיר במיוחד בפורום.. אז מה?

מותר לי

New member
המממ...

אני מפרסמת, ומי שלא רוצה- אז לא! (אני כבר יודעת על מישהו שלא מגיע כי לא רוצה להרגיש "בחוץ"... נו...) לגבי קשרי חברות? רובם זה קשר וירטואלי נטו! חוץ מבובה שאני מכירה אותה הרבה לפני שחשבתי על הפורום הזה
וחוץ מנעל שלא הצלחתי להתאפק
בחרנו את הפארק כדי שלכולם יהיה מקום

dylan

New member
אז הפתרון הוא מראש לא להזמין

את מי שלא מכיר אף אחד? לא נשמע לי הגיוני.. כשלא מדובר בפורום רגיש (כמו פורומי גאווה או פורומי תמיכה) אני חושב שמפגשים צריכים ליות פתוחים לגמרי ולהתפרסם ככאלה.. חוצמזה שהמפגש הוא בדיוק ההזדמנות להכיר אנשים.. מי שחושב שלא יהיה לו נוח במפגש לא חייב להגיע (ובד"כ במפגשים האלה רוב האנשים לא מכירים אחד את השני) אני לא רואה איך ארגון של המפגש במסרים או במייל קשור לבעיה שציינת. אני מבין לגמרי את הבעיה שציינת אבל אין שום דרך לפתור אותה. בסופו של דבר זה תלוי באנשים עצמם וביכולת/נכונות שלהם להשתלב ולהכיר אנשים חדשים.

למעלה