המפגש!!!

מותר לי

New member
../images/Emo41.gifהמפגש!!!../images/Emo41.gif

16 באפריל, יום ראשון, 17:00 בפארק הירקון. אם למישהו יש הערות/ הארות אפשר ורצוי לשרשר
מציינת שהתאריך והשעה נקבעו באופן אקראי ביותר ועדיין אינם סופיים, הכל תלוי בכם- חברי הפורום! אנא שרשרו הגעתכם! במידה והתאריך/השעה אינם נוחים- בבקשה לכתוב זמנים מועדפים אחרים. יש למישהו רעיון לגבי אוכל? או סתם תוכנית נחמדה שתיתן עוד גוון למפגש? צפניה, אתה אחראי על "מרק הבית"

מותר לי

New member
תתעוררו!!../images/Emo88.gif

מבחינתי מי שלא מגיב הוא אומר במילים אחרות- "לא מגיע למפגש" וכאחת שצריכה לתכנן חופש שבועיים מראש (ומסתבר שלא רק אני) אני חייבת את התגובות שלכם כמה שיותר מוקדם!! אם עד מחר לא יגיעו שום תגובות לשירשור הנ"ל, או לחילופין מסרים, המפגש יבוטל וחבל! גלי.

kkarinn

New member
אני עדיין לא יודעת מה קורה איתי

אני אוכל לתת תשובה ממש סמוך למפגש, אבל יש מצב שכן.

אני עובד בחוה"מ

ותמיד, אבל תמיד כשיש אירוע שאני רוצה להגיע אליו ודואג לפנות את הזמן, אני נתקע אצל לקוח...

NightElf

New member
אנחנו בחופש

או במילים אחרות, אני ונועה נגיע
אנחנו מדברים על ה-16 באפריל, נכון?

מותר לי

New member
עוגת תפוחים ../images/Emo99.gif

סתם
צריך לחשוב על איזה אוכל רוצים... (נישנושים? ארוחה קלילה? ארוחה מלאה? מה??)

בקשה קטנה

מכיוון אנחנו שלושה טבעונים בפורום (+כמה וכמה צמחונים), תשתדלו להביא משהו שגם אנחנו נוכל לאכול... [טבעונים לא אוכלים בשר, חלב ומוצריו, ביצים ומוצריהן ודבש]

אם אתם אוהבים אני יכול להביא...

פועלים תאיילנדים, אבל זה לא כשר ולא לצמחוניים. זה זול, צריך רק מנגל.

Jazz Singer

New member
המממ...

אני אשמח להביא משהו לטיבעונים. יש משהו ספציפי שתעדיפו?

פלוס צליאקית אלרגית לכל דבר כמעט

שגם ככה נראה לי שאני אוותר על המפגש. תבואי אלי אח"כ עם נעל, קיפי ומריה. את נועה וגולדי אני אבקר בהזדמנות אחרת ועם נאור אני כבר אתפוס דיבור בהזדמנות, אולי הוא יצטרף אלי לביקור אצל צפניה וג'ימי. אוף, אני כל כך אוהבת את כולכם!

למעלה