לה לה לה לה
New member
היה כל כך כל כך שווה היום!!!
קודם כל, אני רוצה לציין שנורא נורא נהנתי היום, אני די בטוחה שיותר מהפגישה הקודמת.. בפגישה הקודמת גם נורא נהנתי, אבל זה היה יותר ההתרגשות של לראות את האנשים שדיברתי אית םרק באינטרנט/טלפון...וזה היה נורא מגניב ומיוחד. אבל אז כולנו היינו נורא נבוכים ומהבחינה הזאת היה הרבה יותר כיף היום... הייתי יותר משוחררת (נו, לפחות אחרי כמה זמן.../
והיה לי יום נורא כיפי. אז אני אתחיל... טוב, הכלכ התחיל אתמול באיזה 2 בלילה שהחלטתי לכתוב איזה מכתבונצ'יק לכל אחד....כתבתי גם ליהודית שלצערי לא באה, וגם לאתי, למקרה שהיא תבוא... היא לא באה...באסה.. אממ...לא כל כך נרדמתי..ואתם יודעים מה, ב-3 וחצי בלילה פשוט אין שומדבר לראות בטלויזיה, כלום!!! נוצר מצב שראיתי קצת דוקומדיה, וקצת איזה סרט נורא תת רמה שקוראים לו אורגזמו...חחחחחחח על איזה אחד מורמוני (?) שהולך להיות שחקן בסרטי פורנו בשביל הכסף...טובבב בניתי על לקום ב-9 אבל בסופו של דבר קמתי ב-10..אממ..לא נורא... התקלחתי והתייפיפתי, דיברתי איזה מליון פעמים עם יהודית ועדי בטלפון (וגם פעם אחת עם ויקי), באיזשהו שלב, הפגישה כמעט התבטלה...אלב זהו..בסופו של דבר, אני וכל משפחתי שהחליטה גם לנסוע לתל אביב, היינו ברכבת..
<אני יודעת שזה נורא נורא מפורט אבל אף פעם לא הייתי טובה בתמצות, אז תיאלצו להסתדר עם זה>
טוף, כשיצאנו מהרכבת עדידוש התקשרה אליי, בקושי שמעתי אותה אבל איכשהו הבנתי שהם ביטבתה....סבבה..
הגעתי....וראיתי חבורת אנשים יושבת במעגל, איכשהו הבנתי שאלו הם אנשי פורומינו הנכבדים....והתקרבתי.. אז ראיתי עוד איזה בן לא מוכר (בן?! בפורום שלנו? איך זה יתכן?<עמית....אתה מיוחד...חח.) אני חושבת ששאלתי מי זה או משהו כזה,ועדי אמרה לי שזאת הפתעה, טוב החלטתי שההפתעה תחכה וקודם צריך לחבק את כל האנשים המוכרים..
האמת שחשבתי שזה סתם איזה חבר של מישהו שנדחף... טוב, אז קודם כל, שתדעו, זה לא נוח לחבק אנשים שיושבים על הרצפה, פשוט לא..כשבאתי לעמית, הוא עשה איזה תנועה, חשבתי שהוא יקום..חח..אבל הוא לא..עמית אכזבת אותי בגדול..חח סתם סתם.. טוב, הסתיים הסיבו, תיישבתי לי, ואז התברר לי שזהו גומא הסלבריטי! טוב, החלטתי שצריך לחבק גם אותו, ואז הוא אמר שהוא כן יקום בשבילי, והוא קם....יהה, הג'נטלמניות..
טוף..אז כמו שכבר אמרו חכמים לפניי, התחיל להופיע כל מיני אנשים מוזרים עם תוגות נראה לי וכל מיני שטויות אז הלכנו לחפש לנו מקום לשבת, עמתי ונעמה הלכו בראש השיירה ודי איבדנו אותם מפעם לפעם, ותאמינו או לא, פשוט לא היה בשום מקום מקום (אח..המשחק מילים)....בסופו של דבר איכשהו נכנסנו ליטבתה.. אחרי המון סיבוכים כמובן..
משום מה אני, ויקי וגומא (כן?) כנראה נראינו להם קצת חשודים...והם לא הכי התלהבו לתת לנו להיכנס.. בכל מקרה, בסופו של דבר הצטרפנו לעדי, עמתי ונעמה שתפסו איזה שולחן ליד ספה כזאת מגניבה ואפילו שיקרנו למלצרית שהושיבו אותנו שם...
במשך הזמן גם ניסינו לעבור שולחן, שצחקנו המון על המלצריות שהזכירו לאנשי הפורום בעלי הדמיון המפותח כל מיני סלבס...חחח היה משעשע למדיי......וראינו את שלומצי כרגיל, איזו ילדה (זאת ילדה נכון? כי אני עם הראיה שלי חשבתי שהיא זקנה) שנעצה בנו מבטים, בכל מקרה, עדי כבר תיארה אותה באופן מושלם ומצחיק לגמריי..חח, ישבתי ליד המחשב וצחקתי... אז צילמתי את "עדי" חח..ונקווה שייצא מזה משהו..חח..הילדה היתה פשוט קורעת. הצלחתי לבטא את השם משפחה של ויקי וחילקתי לכולם את המכתבים, חוץ מגומא...שבא בהפתעה..ולא קיבל מכתב, נו, הוא עוד יפוצה על זה אחר כך.. בכל מקרה, גומא הוא ילד מבוקש ביותר, וכל 2 דקות התקשר אליו מישהו (בעיקר מישהי נראה לי...) ואז איכשהו עלינו על זה שיש לו יומולדת..ואז נפל לי אסימון, אורית הרי אמרה לי אתמול שיש לו יומולדת...
אז החלטנו (נו טוב..הרעיון היה של עדי..) לקנות לו בלון או משהו.. וכך במצבע צבאי מסובך וחשאי, אני וויקי הלכנו לתומנו להפנינג (לא לפני שויקי היתה חיבת להראות לי משהו בסווטש). אז בחרנו איזה בלון הליום צהוב גדול עם סמיילים, חמוד כזה...
ואזיה סוכריה של צ'ופה צ'ופה או משהו, שהיתה אמורה להיות נורא גדולה, אבל היא לא הייתה....וויקי אמרה לנו את זה כל הזמן...ולא הקשבנו..חחח הבאנו לו את זה..שרנו לו...נו בערך....איזה שיר יומולדת (כבר ניסינו לעשות את זה ביטבתה..) והיה נחמד ביותר. באיזשהו שלב שישבנו וצחקנו לנו שם אורית שלחה לי הודעה בה היא כתבה לי שהיא שכחה להגיד לי שאני אהנה, אז שאני אהנה...
וד"ש לכולם...ושהיא היתה מתקשרת אבל אין לה אומץ...טוב, כמובן שאחרי 2 דקות היא התקשרה...מסרה לכולם דשי"ם, לגומא מזל טוב... וכולם צעקו לה "היי" ו"ווי לאב יו" וזה היה נחמד.. אחר כך נראה לי שהיינו נבוכות קצת..אז סיימנו את שיחתנו...
לאורך כך המפגש, המשפחה שלי רדפה אותי, פגשתי אותם איזה מילון פעם.. היה איזה קטע שישבנו לנו במקדונלדס ופאתום אח שלי בא בריצה ושאל אותי אם אני רוצה לאכול (??) אמרתי שלא, והוא הלך..(כן, לא מוזר בכלל)..אז ראיתי שכולם מסתכלים בי במבטים שואלים...חחחח...הם לא הבינו שזה אח שלי....חשבו שזה סתם ילד שבא לשאול אותי אם אני רוצה לאכול...חח..כשחושבים על זה ככה זה ממש מצחיק... גומא לא הבין למה לו לא הציעו לאכול..טוף נו...
אחר כך אמרו לי שבעצם הוא נורא דומה לי. באמת?
קודם כל, אני רוצה לציין שנורא נורא נהנתי היום, אני די בטוחה שיותר מהפגישה הקודמת.. בפגישה הקודמת גם נורא נהנתי, אבל זה היה יותר ההתרגשות של לראות את האנשים שדיברתי אית םרק באינטרנט/טלפון...וזה היה נורא מגניב ומיוחד. אבל אז כולנו היינו נורא נבוכים ומהבחינה הזאת היה הרבה יותר כיף היום... הייתי יותר משוחררת (נו, לפחות אחרי כמה זמן.../