המפגש!!

היה כל כך כל כך שווה היום!!!

קודם כל, אני רוצה לציין שנורא נורא נהנתי היום, אני די בטוחה שיותר מהפגישה הקודמת.. בפגישה הקודמת גם נורא נהנתי, אבל זה היה יותר ההתרגשות של לראות את האנשים שדיברתי אית םרק באינטרנט/טלפון...וזה היה נורא מגניב ומיוחד. אבל אז כולנו היינו נורא נבוכים ומהבחינה הזאת היה הרבה יותר כיף היום... הייתי יותר משוחררת (נו, לפחות אחרי כמה זמן.../:) והיה לי יום נורא כיפי. אז אני אתחיל... טוב, הכלכ התחיל אתמול באיזה 2 בלילה שהחלטתי לכתוב איזה מכתבונצ'יק לכל אחד....כתבתי גם ליהודית שלצערי לא באה, וגם לאתי, למקרה שהיא תבוא... היא לא באה...באסה.. אממ...לא כל כך נרדמתי..ואתם יודעים מה, ב-3 וחצי בלילה פשוט אין שומדבר לראות בטלויזיה, כלום!!! נוצר מצב שראיתי קצת דוקומדיה, וקצת איזה סרט נורא תת רמה שקוראים לו אורגזמו...חחחחחחח על איזה אחד מורמוני (?) שהולך להיות שחקן בסרטי פורנו בשביל הכסף...טובבב בניתי על לקום ב-9 אבל בסופו של דבר קמתי ב-10..אממ..לא נורא... התקלחתי והתייפיפתי, דיברתי איזה מליון פעמים עם יהודית ועדי בטלפון (וגם פעם אחת עם ויקי), באיזשהו שלב, הפגישה כמעט התבטלה...אלב זהו..בסופו של דבר, אני וכל משפחתי שהחליטה גם לנסוע לתל אביב, היינו ברכבת..:) <אני יודעת שזה נורא נורא מפורט אבל אף פעם לא הייתי טובה בתמצות, אז תיאלצו להסתדר עם זה>
טוף, כשיצאנו מהרכבת עדידוש התקשרה אליי, בקושי שמעתי אותה אבל איכשהו הבנתי שהם ביטבתה....סבבה..:) הגעתי....וראיתי חבורת אנשים יושבת במעגל, איכשהו הבנתי שאלו הם אנשי פורומינו הנכבדים....והתקרבתי.. אז ראיתי עוד איזה בן לא מוכר (בן?! בפורום שלנו? איך זה יתכן?<עמית....אתה מיוחד...חח.) אני חושבת ששאלתי מי זה או משהו כזה,ועדי אמרה לי שזאת הפתעה, טוב החלטתי שההפתעה תחכה וקודם צריך לחבק את כל האנשים המוכרים..:) האמת שחשבתי שזה סתם איזה חבר של מישהו שנדחף... טוב, אז קודם כל, שתדעו, זה לא נוח לחבק אנשים שיושבים על הרצפה, פשוט לא..כשבאתי לעמית, הוא עשה איזה תנועה, חשבתי שהוא יקום..חח..אבל הוא לא..עמית אכזבת אותי בגדול..חח סתם סתם.. טוב, הסתיים הסיבו, תיישבתי לי, ואז התברר לי שזהו גומא הסלבריטי! טוב, החלטתי שצריך לחבק גם אותו, ואז הוא אמר שהוא כן יקום בשבילי, והוא קם....יהה, הג'נטלמניות..:) טוף..אז כמו שכבר אמרו חכמים לפניי, התחיל להופיע כל מיני אנשים מוזרים עם תוגות נראה לי וכל מיני שטויות אז הלכנו לחפש לנו מקום לשבת, עמתי ונעמה הלכו בראש השיירה ודי איבדנו אותם מפעם לפעם, ותאמינו או לא, פשוט לא היה בשום מקום מקום (אח..המשחק מילים)....בסופו של דבר איכשהו נכנסנו ליטבתה.. אחרי המון סיבוכים כמובן..:) משום מה אני, ויקי וגומא (כן?) כנראה נראינו להם קצת חשודים...והם לא הכי התלהבו לתת לנו להיכנס.. בכל מקרה, בסופו של דבר הצטרפנו לעדי, עמתי ונעמה שתפסו איזה שולחן ליד ספה כזאת מגניבה ואפילו שיקרנו למלצרית שהושיבו אותנו שם...:) במשך הזמן גם ניסינו לעבור שולחן, שצחקנו המון על המלצריות שהזכירו לאנשי הפורום בעלי הדמיון המפותח כל מיני סלבס...חחח היה משעשע למדיי......וראינו את שלומצי כרגיל, איזו ילדה (זאת ילדה נכון? כי אני עם הראיה שלי חשבתי שהיא זקנה) שנעצה בנו מבטים, בכל מקרה, עדי כבר תיארה אותה באופן מושלם ומצחיק לגמריי..חח, ישבתי ליד המחשב וצחקתי... אז צילמתי את "עדי" חח..ונקווה שייצא מזה משהו..חח..הילדה היתה פשוט קורעת. הצלחתי לבטא את השם משפחה של ויקי וחילקתי לכולם את המכתבים, חוץ מגומא...שבא בהפתעה..ולא קיבל מכתב, נו, הוא עוד יפוצה על זה אחר כך.. בכל מקרה, גומא הוא ילד מבוקש ביותר, וכל 2 דקות התקשר אליו מישהו (בעיקר מישהי נראה לי...) ואז איכשהו עלינו על זה שיש לו יומולדת..ואז נפל לי אסימון, אורית הרי אמרה לי אתמול שיש לו יומולדת...:) אז החלטנו (נו טוב..הרעיון היה של עדי..) לקנות לו בלון או משהו.. וכך במצבע צבאי מסובך וחשאי, אני וויקי הלכנו לתומנו להפנינג (לא לפני שויקי היתה חיבת להראות לי משהו בסווטש). אז בחרנו איזה בלון הליום צהוב גדול עם סמיילים, חמוד כזה...:) ואזיה סוכריה של צ'ופה צ'ופה או משהו, שהיתה אמורה להיות נורא גדולה, אבל היא לא הייתה....וויקי אמרה לנו את זה כל הזמן...ולא הקשבנו..חחח הבאנו לו את זה..שרנו לו...נו בערך....איזה שיר יומולדת (כבר ניסינו לעשות את זה ביטבתה..) והיה נחמד ביותר. באיזשהו שלב שישבנו וצחקנו לנו שם אורית שלחה לי הודעה בה היא כתבה לי שהיא שכחה להגיד לי שאני אהנה, אז שאני אהנה...:) וד"ש לכולם...ושהיא היתה מתקשרת אבל אין לה אומץ...טוב, כמובן שאחרי 2 דקות היא התקשרה...מסרה לכולם דשי"ם, לגומא מזל טוב... וכולם צעקו לה "היי" ו"ווי לאב יו" וזה היה נחמד.. אחר כך נראה לי שהיינו נבוכות קצת..אז סיימנו את שיחתנו...:) לאורך כך המפגש, המשפחה שלי רדפה אותי, פגשתי אותם איזה מילון פעם.. היה איזה קטע שישבנו לנו במקדונלדס ופאתום אח שלי בא בריצה ושאל אותי אם אני רוצה לאכול (??) אמרתי שלא, והוא הלך..(כן, לא מוזר בכלל)..אז ראיתי שכולם מסתכלים בי במבטים שואלים...חחחח...הם לא הבינו שזה אח שלי....חשבו שזה סתם ילד שבא לשאול אותי אם אני רוצה לאכול...חח..כשחושבים על זה ככה זה ממש מצחיק... גומא לא הבין למה לו לא הציעו לאכול..טוף נו...:) אחר כך אמרו לי שבעצם הוא נורא דומה לי. באמת?

המשך---->

אחר כך עדידוש, עמיתוש ונעמה המותק היו צריכות ללכת.....וכעסתי עליהן!! כי אי אפשר לברוח תמיד כל כך מהר, זה לא הוגן! כמובן שהכרחתי את כולם להצטלם בתמונה קבוצתית, וגם עם כל אחד מהם בנפרד...:) ועדידושקה הבטיחה לי שמפגש הבא, היא לא תעשה את זה שוב...): נקווה! יהה אני רוצה שיהיה כבר "מפגש הבא". נעמה שהיא נוראאאא חמודה חיבקה אותי, והסבירה לי שרק אתמול בערב אמרו לה על הלונה פארק...טוף נו..מה לעשות.. אז התחבקנו והיה עצוב ומבאס... אבל עמית החליט להשיאר בסופו של דבר,אז נו, סבבה! לפחות אחד מהשלושה. אז ישבנו והיה נורא נורא מצחיק, גומא פתח את הסוכריה שלו, והתברר שהיא קטנה כזאת מעפנה, ויש עוד איזה הפתעה להרכבה.. הוא הביא לעמית להרכיב (נו, הוא הכי קטן...:) , הוא ישבהמון זמן עם החוברת הוראות ולא הצליח, ואז אני לקחתי הרכבתי את זה מהר מהר...מי אמר שבנים מרכיבים הפתעות של סוכריות על מקל יותר טוב מבנות? אז זה היה אקדח מים מגניב כזה... ועמית התחיל להשפריץ עלינו, ויקי נורא ביקשה שאף אחד לא ישפריץ עליה, וגומא השפריץ על איזה אחד שישב מאחורי עמית...חח מה עוד היה לנו אז? היה איזה אחד רוסי נרקומן כזה שאמר משהו על אוטובוס בחיפה, אני מניחה שהוא ביקש כסף..והוא דיבר לא ברור כזה....ופשוט שתקנו....ועמית התחיל לצחוק..חח...וזה הצחיק גם אותי..זה היה קצת לא נעים.. ואז ויקי אמרה שבגלל הסוכריה של גומא, לא יכולנו להביא נרקומן הרוסי כסף לאוטובוס לחיפה...וזה היה מצחיק...:) אחר כך החלטנו שצריך לחפש סלבריטאים כי כמובן שאני פספסתי את אורלי עם השם הארוך..התחלנו ללכת...ואז ראינו בפיצריה "עגבניה" פיצות נורא מוזרות.....מאוד מאוד מאוד דקות..משהו נורא מוזר. ואז גומא אמר שזה טעים והזמין לעצמו.. טוב, עמית ואני החלטנו ללכת בתלם, קנינו לעצמנו פיצות...שעמית וגומא סיימו תוך שניה...ולי לקח איזה שעה (ועמית אפילו עזר לי..כמה נחמד..:) טוף, הסתובבנו פה ושם...לא ראינו סלבריטאים../: ואז גומא הלך.. הוא רצה לתת לעמית את הרובה מים...אבל אז הסתכלתי עליו באיזשהו מבט (אני כבר לא כל כך שולטת במבטים שלי) שהוא הבין ממנו, שכדאי שהוא יקח...טוף..:) אה, וגם לכבוד היומולדת שלו וכפיצוי על זה שהוא לא קיבל מכתב, כתבתי עם העט המגניב והשימושי של ויקי ברכונת על התמונה הקבוצתית מהמפגש הקודם. הוא כמובן יתלה אותה על הקיר.. (ברור) אה חח...באיזשהו שלב כשישבנו במקדולנדס...גומא שאל אותי אם אני עולה לי"א... אז אני כזה "לא, אני עולה ל-י'"...ואז ראיתי את ויקי מסתכלת עליי בבט מוזר...וקלטתי שכן, אני עולה ל-יא...חח.....צריך להתרגל לרעיון...:) טוף...אז המשכנו להסתובב לנו, הצטלמנו שלושתינו במכונה כזאת נורא מוגבלת...ויצאתי שם מאוד מעוותת..אממ...אף אחד לא יצא במיטבו.. חח...ונכנסנו לאודם...קניתי לי מחזיק מפתחות מגניב של שזוהר באדום והעיניים שלו יוצאות מהמקום...וויקי קנתה לעמית משהו של סאות'פארק...אחד מהם...:) הסתובבנו, דיברנו...ואז עלינו על הגג של הקניון, איפה שהמשולשים...:) ראינו פול בנות מפורום בנות...שהצטלמו בפוזות סקסיות....ניסיתי ללא הצחלה לצלם את 2 המגדלים מלמטה...ואזיה סבתא חביבה צילמה את שלושתינו ליד המשולשים....נו, שאולה בלי תמונות? (פעם ראשונה שאני בעצמי כותבת את השם שלי בפורום, גאים בי?) ישבנו לנו ודיסקסנו, והיתה לנו שיחה מאוד מעניינת על נושאים אממ...מאוד מעניינים..:) עמיתוש, רוצה לספר? חחח...זה היה די משעשע...וזהו, אחרי כמה זמן, ויקי היתה צריכה ללכת, עמית גם הלך....כמובן שהיו חיבוקים וכל זה...:) רק גומא הלך לו סתם ככה בלי חיבוק...אחח, איזה פורום חם אנחנו...חחח טוף...הלכתי לחפש את משפחתי...הסתובבנו בכל הקניון בחיפוש אחר בגדים, לא מצאתי כלום למרבה ההפתעה, אבל קניתי לי ארנק באודם ואלבום תמונות...כי הייתי צריכה...וזהו...אחי סחב אותי איתו למשחקיה.../: ממ..וזהו, בסופו של דבר עלינו על הרכבת (הלא נכונה...עוד היינו צריכים להחליף..חח...) והגענו הביתה... והייתי מאוד שמחה...עדיין...:) עוד מעט אני אכתוב משו על כל אחד...קצת התעייפתי מכל הדו"ח הזה, אבל אני רוצה להגיד לכם, שנורא נורא שמחתי לפגוש כל אחד ואחת מכם! ומאוד מאוד נהנתי איתכם...וזהו, אני כבר מחכה למפגש הבא...(סוכות?) אוהבת מאוד..:) דיברתי עם חברה שלי באיסיקיו קודם והיא אמרה שאפילו שהיא לא רואה ושומעת אותי היא יודעת שאני שמחה ובטח יושבת מול המסך עם חיוך...מה שהיה די נכון..:) ולחברה אחרת כבר סיפרתי בטלפון בפרוטרוט את עלילות המפגש..:)

ועכשיו משהו לכל אחד ../images/Emo39.gif

טוף אז ככה.... עדי- אני כל כך כל כך שמחה שנפגשנו עוד פעם! ולא שדיברנו נורא הרבה היום, אבל אחרי החצי שעה של הפעם שעברה! ואת חייבת לי מפגש חח! רציני, אני צריכה להיפגש איתך מתישהו לבד, את יודעת? תכל'ס רחובות זה חצי שעה מתל אביב...שלא תופתעי אם אני אבוא פתאום..:) את נורא נורא חמודה!!! ומקסימה!!! ו..ו...ו...את ממש אחלה! ואין לי כל כך עוד מילים, אבל אני באמת חושבת שאת בנאדם נורא נורא מיוחד! מאוד מאוד נהנתי להיות איתך! גומא- זאת הייתה הפתעה מאוד מאוד שווה שבאת!!!! אתה גדול! חח..אתה ממש מצחיק ותיאטרלי כזה....! עם כל השיחות טלפון האלה עם החברים עם השמות המוזרים ומשחק החיים..חחחח! מזל שגילינו שיש לך יומולדת...כי אתה בטח גם לא היית מספר...! ממש לא זיהיתי אותך מהתמונה העתיקה ששמת בפורום, ותמשיך להאריך את השיער, כי זה הרבה יותר יפה ככה! זהו, אתה נוראאאא חמוד והיה ממש מצחיק להיות איתך, ותזכור, אתה חייב לי ביקור ברחובות...חחחח עמית- היה ממש מגניב לראות אותך!!!! ולדבר איתך!!! כי מפגש שעבר, בקושי החלפנו איזה מילה..../: אני נורא שמחה שהחלטת להישאר עד הסוף (אחח...רעיון שלי) והיה לי נורא כיף כשנשארנו שלושתינו בסוף, עם התמונות הקורעות והשיחות על הגג! נורא נהנתי איתך, ואני חושבת שגם הכרנו יותר טוב בפגישה הזאת, שזה מגניב! ויקי- אותך כבר הכרתי ודיברנו במפגש הקודם אבל היה מעולה לפגוש אותך שוב!! יש לך משפחה מוכשרת, וכשהלכתם נכנסתי להיינס וזה סתם חולצות טריקו חלקות ומכנסי טריינינג..התאכזבתי...:) בכל מקרה, את נורא נורא חמודה! והיה לי איתך מאודדדד כיף! ודיייייייי כבר ליפול ולהיתקע ולקבל מכות מכל מיני אנשים (וילדות קטנות חח)!!! נעמה- את נורא נורא מתוקה!!! בחיים את הרבה יותר יפה וחמודה מאשר בתמונות, רק שתדעי! ואת מאוד מאוד מאוד בוגרת (לגילך חח)! אני מקווה שנהנית לך בלונה פארק, והיה לי מאוד כיף להיות איתך!

QuEeN oF mE

New member
מתוקה ../images/Emo9.gif

פשש..איזה אחלה סיכום..(עד שכתבת אותו אני נרדמתי..אהמ..בטעות..חח
) ודיי אני לא נופלת על שום אנשים..הם נופלים עליי...
וזהו..את מותק ואני שמחה שנהינת וגם אני מאוד מאוד נהינתי..כולם כ"כ מקסימים..ומקווה שניפגש שוב..

../images/Emo9.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

נו, גם את מקסימה וכל זה, שמעי, החלטנו שנגיד את זה, אין ברירה..:) חח..סתם...נורא נהנתי איתך היום!

TiKi PooH

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

כל כך שמחה שנהנתם :) וכמובן, ששוב, איכשהו הפסדתי אתכם, למרות שאני בעצמי ביקשתי, בסוף המפגש הקודם- עוד אחד בחופש הגדול. ווי אנשים...אתם כבר ממש גדולים..זה פתאום נהיה לי מוזר, כי אני כולה בת 13, וזה נשמע נורא קטן לעומת חבר'ה שעולים לי"א.... נו מילא.
אז בפעם הבאה, גם אני באה, ולא איכפת לי- אם אין לי איך להגיע לתל אביב, אני אלך ברגל. זייהו....שמחה שנהניתם, ופעם קודמת התחמקתם מזה, אבל מה עם תמונות מהמפגש? אני רוצה לראות אתכם!!!!~~~!!!! אה ו..עד שקלטתי מי זו שאולה

דיתוּש

New member
איזה פורום קיטשקיטש אנחנו!!!../images/Emo9.gif

*הראש נדפק כרגע במקלדת* הוא פשוט נפל, מה אתם רוצים? הרגע קמתי! עשיתי אתמול בייביסיטר כל הלילה וחברה שלי באה וזה...
וואי אני עייפה...
ושמתם לב, כל החיבוקים שמוצי פוצי... איזה קיטשיים נהינו?!
סתם נו. איך התגבשנו וזה... איי, איזה יופי!
ובאמת, מה עם תמונות?! ומהמפגש הקודם! אני רוצה שייראו אותי! חחח...

gamegir

New member
So, I guess it's me now..- חלק 1

המפף.. עכשיו אני יושב לי ככה בניחותא, יום וחצי אחרי, קורא את כל ההודעות הארוכות והסופר-מפורטות שלכם וזה פתאום נורא מוזר לי שאשכרה ראיתי את האנשים שעומדים מאחורי הכינויים האלה.. ואני חושב וחושב מה לכתוב ולא ממש יודע, אז אני פשוט אתחיל ונראה לאן נזרום.
אז ככה- הכל התחיל מזה שראיתי ככה בפורום (שאני קורא סמוי בו כ-ל הזמן, לידיעתכם) שמתחיל להתגלגל רעיון של מפגש. לא ממש התייחסתי לזה ברצינות עד שהתחילו להזרק כל מיני תאריכים, ביניהם גם ה-11, יום הולדתי הנכבד. משום מה קיוויתי שזה לא יפול בתאריך הזה, למרות שלא ממש חשבתי להגיע- סתם מחשבה שכזאת. כמובן שעם המזל שלי בסוף הוחלט על ה-11, ואז התחלתי להתחבט בדילמה אם לבוא או לא. בהתחלה בכלל הייתי אמור לנסוע עם חברים לסופרלנד כך שזה לא היה יכול להתבצע מבחינה טכנית, אבל כשהרעיון נפל בערך יומיים לפני ה"דד ליין" ממש התחלתי לחשוב על זה ברצינות. נורא עניין אותי לפגוש אנשים חדשים, ככה סתם באמצע החיים (למרות שאתם לא באמת חדשים, you know...). הלכתי לישון לילה לפני יחסית מוקדם, כיוונתי שעון והחלטתי לא להחליט עד הרגע האחרון. כשקמתי, נכנסתי למקלחת והרהרתי אם לבוא או לא.. מצד אחד, יהיה צחוקים. מצד שני, זה לא מתאים לי. מצד שלישי, דווקא בגלל שזה לא מתאים לי זה נראה לי דבר מעניין לעשות. מצד רביעי, אני מת מעייפות ובטח זה סתם יתחרבש.. בקיצור, חשבתי וחשבתי ובסוף, באקט שמאוד לא אופייני לי, החלטתי לנסוע. עליתי על אוטובוס, וכהרגלי- הקדמתי בערך ב45 דקות, אז התחלתי להסתובב לי קצת בעזריאלי, טאוואר רקורדס וכאלה. ב12:24 ירדתי למטה, ליוטבתה. ראיתי איזו בלונדה עומדת ובוהה אל עבר האופק, ותהיתי אם היא קשורה לפורום או לא. החלטתי לחכות קצת ולראות אם עוד אנשים באים לכיוונה. פתאום משומקום הגיחו מישהו עם עוד ילדה, הלכו אל ה"בלונדה" ונעלמו בשנייה. ניסיתי לעקוב אחריהם ולא לדבר איתם עדיין (הבושה, הבושה..) אבל לא הספקתי, והם נעלמו. התחלתי להלחץ, כי די הייתי בטוח שזה היה עמית עם נעמה (זיהיתי מהתמונות, דה), ולטשתי עיניים לכיוון שאליו הם ברחו, מתוך תקווה שהם בטח יצאו משם מתישהו חזרה. בינתיים גם קיוויתי שעוד כמה אנשים שנעצרו לפרק זמן חשוד מול יוטבתה שייכים לכאן, אבל נוכחתי לדעת שממש לא והמפגש פורום הראשון בחיי ברח לי מבין האצבעות. הפכתי לפסימי, אמרתי לעצמי שזה אבוד ושאני דביל שבאתי ושאולי כאקט של פיצוי עצמי נלך לאיזה סרט, מין מתנת יומולדת לעצמי. המשכתי להסתכל לצדדים מתוך תקווה שהם יחזרו, ורק אחרי בערך חצי שעה השלישיה העליזה, שעכשיו כבר הייתי בטוח מי הם, יורדת במדרגות הנעות. התחלתי לעקוב אחריהם, כי שוב- התביישתי ישר לפנות אליהם, זה פשוט לא אני.. . הלכתי בערך חצי קניון אחריהם ואז, בטון מבוייש ולא ממש נשמע שאלתי את הבלונדינית אם הם מיומנה של שלומצי. הם ענו שכן, ואמרתי שאני גומא. הייתי די הפתעה (והפתעתי גם את עצמי, שלא השתפנתי עדיין), והם הציגו את עצמם- עמית, נעמה, וויקי, שהייתה עד עכשיו "הבלונדינית". התחלנו לדבר ולפטפט לנו, כשעברנו ליד חבורת ג'וחות (סליחה מראש). עמית זיהה אותן כפורום בנות, וויקי ואני צחקנו עליו שהוא יודע את זה. דיברנו עוד קצת, על הא ועל דה, ובעיקר על אופנת הסגול, עד שעדי הגיעה. נעמה קפצה עליה אחרי ריצה סוערת- האיחוד המשפחתי הגיע לסוף שמח. התקרבתי בביישנות, מה שלא הפריע לעדי לחבק אותי ישר, כאילו אנחנו כבר מכירים עשור. זה גרם לי להרגיש טובף כאילו אני לא נפגש עכשיו פעם ראשונה עם אנשים אלא זה המשך טבעי של השיחות שהיו לנו מעל הדפים של הפורום הזה. התיישבנו לנו מסביב לעמוד אחד, לא לפני שעדי ואני החלפנו מבטים מלגלגים על זה שהאחרים לא חשבו על הרעיון של לשבת על הרצפה, והמשכנו לדבר. אני הייתי בטוח שכל מי שהגיע כבר הגיע, אבל אז שאולה הגיעה, ואני אכן הייתי הג'נטלמן היחיד (עמית, shame on you!) וקמתי. גם היא חיבקה אותי והיה שוב, תחושה כזאת של מין משפוחה שכזאת. כמו שכבר שמעתם, התקרבו אלינו חבורת מטורפים מאופרים בצורה נוראית, אז החלטנו לברוח ולשבת איפשהו. לקח לחיים- באמצע אוגוסט בצהריים, עזריאלי מפוצץ. אין איפה לשבת. בצער רב החלטנו ללכת ל"יטבתה", למרות שקצת התפדחנו לשבת שם בלי להזמין כלום. לשאולה, ויקי ולי עשו קצת בעיות בגלל ה"חזות הערבית" שלנו, אבל בסוף הקמנו מאחז על איזה שולחנון קטן וחסמנו את המעבר בכסאות. בשלב הזה שאולה חילקה לכולם מכתבים ורק לי לא, אז כפיצוי הייתי הראשון להציץ בתמונות מהמפגש הקודם (כך שדיתוש ואורית- אני יודע איך אתן נראות. מואהאהאה). המלצריות התחילו להציק לנו ולנדנד, עד שבסוף הזמנו שני "קנקני" קולה, וזכינו למבטים של בוז ועוינות מקרב כל צוות המסעדה (שכולל, בממוצע, 639 מלצריות). התחלנו לדבר ולקשקש על כל מיני שטויות כאלה ואחרות, לטשנו עיניים בשלומצי שהייתה עטופה ברעלה הפעם, ראינו תעודות זהות ועוד ועוד. בלשב הזה בערך התחלתי לקבל טלפונים מאנשים שהתקשרו לאחל מזל טוב. השתיים הראשונות היו בנות ואת שתיהן הזמנתי אלי לערב. בגלל שכל שאר יושבי השולחן לא שמעו את האיחולים, הם חשבו שאני איזה חולה מסוג כזה או אחר.. רק אחרי עוד כמה טלפונים נפלט לי משהו בסגנון "תודה שהתקשרת להגיד לי מזל טוב" ואז הם הסתכלו עלי במבט של "למה לא אמרת?!", אני הבטתי בחזרה במבט של "כי זה סתם לא חשוב.." והשיחות הקולחות והמשעשעות המישכו להן.

gamegir

New member
So, I guess it's me now..- חלק 2

אחרי שהעוינות מקרב המלצריות הגיעה לשיאים שלא נראו כמותם החלטנו לנטוש (כן, שילמנו, תרגעו!) ולחפש מקום אחר. אני הלכתי להוציא כסף עם עדי עמית ונעמה, ואז הלכנו להתיישב, לא לפני שמישהו כמעט שלף סכין על עמית כי הוא לקח לו את הכיסא.. ;-D דיברנו והתקשקשנו ואז שאולה וויקי הגיעו עם הבלון היפה הזה ועם סוכריה "קטנה". נורא התרגשתי, ובאמת שאני לא יודע אם מספיק הודיתי לכם על זה- זה היה מקסים ובאמת מהמחוות הקטנות והמרגשות האלה. קלטתי בזווית העין את שאולה משרבטת משהו על הצד האחורי של אחת מהתמונות של המפגש הקודם, ואכן- קיבלתי גם ברכה מכל הפורום שבצדה השני תמונה של המפגש הקודם ובתוכה עדי עושה תנועות מגונות. המשכנו לדבר, באמת על המון המון דברים, ואז איכשהו פתאום בני המשפחה התל-אביבית היו צריכים ללכת. ממש התבאסתי כי היה לי צחוקים והייתה הרגשה שהמפגש בא לסיומו, אך לא! עמית החליט להשאר ואנחנו המשכנו לנו, אמנם בהרכב יותר מצומצם, את המפגש המלבב. ישבנו עוד קצת שם למעלה, ואז ירדנו והחלטנו (תוך התנגדות נחרצת שלי) לצאת למסע ציד סלבריטאים.. העניין ירד מהפרק אחרי שגיליתי שיש "עגבניה" והשילוב של זה ושל הרעב הקטלני שלי הביא למעשה מובן מאליו- קניתי פיצה. הורמו כמה גבות למראה עובי הפיצה אבל בסוף גררתי אחרי את כולם (כמעט..) וגם שאולה ועמית הצטרפו לחגיגה. היה מאוד טעים, והמשכנו לשבת קצת, ואז הגעתי למסקנה שאני כבר באמת חייב ללכת כי צריך לסדר את הבית לערב ובלה בלה, אז התחלנו ללכת לכיוון היציאה שלי ובדרך פגשנו שוב את אורלי זילברשץ בנאי, שהייתה לבושה בסגול אופנתי.
דפקנו פוזות למצלמה של שאולה, ואז הלכתי לא לפני שהפרחתי נשיקה באוויר (אז מה אם לא חיבוק?!
). לסיכום, היה באמת מגניב. תיארתי די בצורה יבשה אבל היה מקסים לפגוש אתכם, והיה מצחיק וכיפי. אני ממש ממש שמח שבאתי והכרתי אתכם קצת יותר, ובאמת שנהניתי. וכדרך המסורת, הנה כמה מילים אישיות- נעמה: את פשוט מותק של ילדה! אני מקווה שנהנית בלונה פארק ושבסוף התגברת על הפחד ועלית על המתקנים.. רק שתדעי ששני האחים שלך דואגים לך ואוהבים אותך, וכיף לך שהם כאלה! היה מאוד כיף לפגוש אותך. עמית: נו, אין מה לעשות.. הצחוקים המשיכו גם לשיחות פנים-אל-פנים והיה מגניב. אתה אחלה בנאדם, חכם, מצחיק.. סחתיין על ההתארגנות ועל הנחישות. אני בטוח שאני אתקל בך שוב באיזה מפגש של פורום אחר (אולי פורום בנות? ;-D) עדי: לא הבעתי את זה מספיק בהודעה, אבל את מקסימה, מצחיקה, כובשת.. היה פשוט תענוג לדבר איתך, לצחוק, להריץ דאחקות ומבטים על חשבון כולם (באהבה, באהבה!). חבל שהלכת כ"כ מוקדם, אבל בטח ניפגש שוב- אולי אפילו אני אקפוץ מתישהו לביקור אצלכם. את הזמנת, אבוד לך! ויקי: כבר מהרגע הראשון היית מותק- הקשבת, צחקת, הצחקת, שיתפת.. את אחרי הכל הראשונה מהפורום שדיברתי איתה לא באופן וירטואלי, וזה בהחלט הישג! את מקסימה, מותק של בנאדם ופשוט נחמד להיות איתך! שאולה: אחח, את פשוט כלה. הציניות שלך ושלי עושות יחד דברים מעניינים.. היה צחוקים איתך, את נחמדה ממש, מאגניבה... באמת שמחתי להכיר אותך, ונשבע שאני אשתדל להגיע לביקור. חוצמזה, כולכם מתוקים אחד אחד, קיבלתם אותי ישר בלי בעיה (קצת פחדתי- אחרי הכלת כולכם כבר נםגשתם אחד עם השני ורק אני לא..) ועשיתם לי ממש כיף. תודה על הכל. מבטיח להיות שם גם בפעם הבאה. לילה טוב.. גומא נ.ב. מצחיק איך שכולכם קלטתם את הקטע הזה של הקריאות בטלפון למשהו מיוחד.. בשבילי זה פשוט דרך לענות לאנשים, אני כבר לא שם לב לזה..

QuEeN oF mE

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

איזה דו"ח מצחיק!
אבל ככה? אני בלונדה? זה מה שאני הא?
חחח,סתם סתם בצחוק
באמת שהיה כיף איתך!!

אתה פשוט מקסים ../images/Emo9.gif אהבתי את הכתיבה

אגב, באותו יום של המפגש היה אצלי טכנאי ממש חמוד בבית
הייתי עסוקה בלהציק לו, אז גם אני נהנתי בזמן שהייתם שם! מי מתנדב לקפוץ איתי לשם ולקנות פוסטר של הביטלס?

למעלה