QuEeN oF mE
New member
../images/Emo41.gifהמפגש!!../images/Emo41.gif
אוקיי..אז כמו שכבר שמעתם היו כמה בעיות בהתחלה.. אני אישית אתמול לא הייתי בטוחה שאני אבוא כי קרו כמה דברים והמצב רוח שלי היה קצת לא משהו..:\ אבל בסוף באתי.. והנה מה שהיה לנו :
אוקיי..קמתי ב7 בבוקר! באסה..טוב התחלתי להתארגן..ויצאתי מהבית ב11..הלכתי לתחנת אוטובוס..וקיוויתי שהוא לא יאחר..כן..אני נלחצת מכל מיני דברים כאלה..
..בכל מקרה,הוא הגיע ונסעתי לכיוון התחנת רכבת..עשיתי קצת עיקוף אבל לא נורא..
..כשכמעט הגעתי לקנות כרטיס שאולה התקשרה..(אני מקווה שאפשר להגיד את השם
) ואמרה לי שיש קצת בעיות,שהיא תאחר ויהודית לא תגיע..דיי התבאסתי אבל עדיין יהיה כיף! אח"כ גם דיברתי עם יהודית..וכשישבתי בתחנה הגיעו צלם וחתן וכלה נראה לי..חחח..הצלם שאל אותי מתי מגיעה רכבת..טוב..:-O אח"כ עליתי לרכבת והתקשרתי לעמית כי הוא התקשר קודם..והוא שאל אם אני יכולה לחזור הביתה!! נלחצתי מאוד..ואמרתי שאני כבר ברכבת..חח..והוא אמר ששאולה לא באה למרות שהיא כן הגיעה.. בכל מקרה בסוף הכל הסתדר והם אמרו שהם יגיעו.. כשהרכבת עצרה הדלת לא נפתחה וכמעט נתקעתי שם..איזה כיף.
אח"כ גם דיי התבלבלתי בכרטיסים..טוב אחרי שכבר נכנסתי עמית אמר שהוא ונעמה יגיעו עוד מעט ואני בינתיים הסתובבתי קצת בחנויות והלכתי לחכות להם מול יוטבתה!!!!
.. ועמית ונעמה הגיעו! אח"כ הלכנו לטאוור רקורדס,היה נחמד,עמית קנה פחית קולה והתפלחנו לשבת בבית קפה..חחח אח"כ כשהלכנו ניגש אליי מישהו פתאום ושאל אם אנחנו מהפורם של שלומצי..ואמרנו שכן! מסתבר שזה..גומא!! והוא חיכה לנו בערך שעה! והוא עשה לנו הפתעה!!!!
אח"כ המשכנו ללכת ועדי המתוקה הגיעה!
התיישבנו לנו באמצע הקניון על הרצפה וחיכינו לשאולה..חח אחרי שהיא הגיעה בא צוות בידור או משהו..חח..טוווווב..
אח"כ עשינו סיבוב ליד המקדונלדס ושאר מקומות האוכל לראות אם יש מקום ולא היה. [אהה..ושכחתי שראינו את השחקנית הזאת אורלי זילבר...משו בנאי..ועמית רצה ללכת אליה! חחחח..אבל לא השגנו אותה..] אח"כ הלכנו לשבת ביוטבתה..ודיי לא נתנו לנו להיכנס...כי עדי עמית ונעמה ואמרנו שאנחנו ביחד איתם..חח ולא הקשיבו לנו אז נכנסנו לבד! והזמנו שני קנקני קולה..המלצרית המפגרת רצתה שנזמין גם אוכל..מעצבנת אחת..ודיברנו והראנו תעודות שהות..
ושאולה הכינה לנו מכתבים והראתה לנו את התמונות מהמפגש הקודם..וגם לגומא היו המון טלפונים! טוב כי יש לו יומולדת..חחחח..גומא אתה מצחיק..
.. הממ..ביוטבתה דיברנו על כל מיני אנשים מוזרים שהיו שם והמלצרית המעפנה סוף סוף הביאה לנו חשבון.. אח"כ עדי גומר עמית ונעמה הלכו לחפש מקום לשבת ליד מקדונלדס ואני ושאולה הלכנו לקנות לגומא בלון וסוכריה מכולנו..אווו..
אח"כ פשוט ישבנו שם ודיברנו והיה איזה אחד שהתסכל עלינו מוזר..חח..טוב.. נזכרנו בעמית ובחייט..צעקנו לאורית בטלפון.. ביקשנו ממישהי שתצלם אותנו..ונראה לי שזהו..ואז עדי עמית ונעמה היו צריכים ללכת! והם הצטלמו! אבל בסוף רק עדי ונעמה הלכו ועמית נשאר איתנו! נראה לי שהמשכנו לשבת שם עוד קצת והרכבנו את ההפתעה שהייתה בתוך הסוכריה של גומא! והם השפריצו עלייי..חוצפה!
הממ החלטנו לקום וללכת..הלכנו לפיצה כלשהי שגומא אמר שהיא ממש טעימה..ואני אמרתי שעם עגבניה זה מגעיל..וטוב שלמקום לא קוראים עגבניה..
..חח..הממ..אח"כ גם עמית ושאולה קנו את הפיצה..קצת נאבקו בה הייתי אומרת וגומא אמר לנו שיש לקצה שלה טעם של מצה..חח
אהה..ואני סיפרתי להם על הבישולים ה..לא מוצלחים שלי. אח"כ הסתובבנו עוד קצת ונתקענו באנשים! חחחח..זה היה מצחיק.. וגומא היה צריך ללכת..אז נפרדנו והמשכנו להסתובב עוד קצת.. עמית הציע שנלך להצטלם במכונת תמונות..וטוב שהמכונה לא מוגבלת או משהו..חחח..טוב לא ממש יצא כלום ועמית אמור לפרסם תמונה כלשהי..חח..
אח"כ בגלל שהייתי חייבת לעמית 5 ש"ח על הצילום הלכנו לאודם לקנות לעמית ושאולה מחזיק מפתחות..
..חחח
..עלינו גם לגג ישבנו והצלמנו קצת.. ואז אבא שלי אמר שהוא בקרוב אז קניתי לי טוסט לדרך והלכנו..ונפרדנו..
וזהו כנראה ששכחתי חלק מהדברים..אבל אני מקווה שלא.. את הרוב כתבתי..וסה"כ למרות שחלק קצת התאכזבו ושלא היה בטוח שהמפגש יתקיים..ושלא כולם הגיעו..אני נהינתי מאוד ושמחתי לפגוש את מי שפגשתי!!
ועכשיו קצת על כל אחד...
(כן אני יודעת שדיברנו שבטח נכתוב כמה מקסימים כולם..אבל זה נכון לא?
)
עמית- אתה באמת גבהת! היה ממש כיף איתך! ואתה חמוד ומקסים! באמת באמת!
נעמה- את כ"כ יפה וחמודה!! היה מאוד כיף לפגוש אותך!
עדי-את מדהימה!!
ויפיופה! ונהינתי להיות איתך ולדבר איתך..
גומא-שוב מזל טוב! וואו כ"כ הפתעת אותי,אתה שחקן מאוד מוכשר..
וממש מקסים!
שאולה-את מותק! היה לי ממש כיף איתך! מקסימה!
אוהבת אתכם מאוד!
אוקיי..אז כמו שכבר שמעתם היו כמה בעיות בהתחלה.. אני אישית אתמול לא הייתי בטוחה שאני אבוא כי קרו כמה דברים והמצב רוח שלי היה קצת לא משהו..:\ אבל בסוף באתי.. והנה מה שהיה לנו :