המפגשוס!!!

la bella dama

New member
והוא איפה??כאילו איפה?

ויש לי עוד שאלה...עד מתי בערך זה יהיה(כן..יש לי הורים פולניים)וזאת אחת מהדרישות שלהם כדי שאני יוכל לבוא...אז אם תענו 99.9%אני יבוא!!! והערה שניה...אז כל מי שלא קוראים לו ג'ן שלא יקרא:מותק...הכל הסתדר!!אני יסביר לך בקרוב!!

escaping

New member
ממ.. לויידת... כמה שעות בטח....

השערה מישהו?
את הקולנוע אי אפשר לפספס. הוא נמצא באמצע הקומה השנייה. מול המעליות.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

אני אישית מתחפפת ב- 19:00 - 20:00 לא יודעת - תשארי כמה זמן שאת יכולה...

la bella dama

New member
אחלה!!

אני מקווה שאני לא יאבד שם!!...חח..איזה מסכנה אני נשמעת!...חח עכשיו חסר רק את האישור הסופי כי את הזמנים של הרכבת יש כבר...וכן..אני יודעת שזה לא כ"כ מעניין אותכם...חח

escaping

New member
../images/Emo45.gif

בארבע בקולנוע בעזריאלי ב21 (חוזרת על הפרטים)
רייגע. אז רוצים לעשות פה ניצלו"ש לאיך מגיעים כולם? (הסעות ביחד, להפגש ברכבות, לקחת מונית ביחד...)

escaping

New member
ניצול שירשור:)

אפילו שזה לא ממש ניצול שירשור
כי זה הנושא של השירשור בעצם..
*שותקת* בכל אופן. זהו

la bella dama

New member
חחחח

מישהו בא בכרבת מחיפה?חחחחחחח שאלה שהרבה אנשים שאלו אותי... איך נזהה אחד את השני?אה....ואמרו לי שאנחנו צריכים לעשות תגי שם כאלו...איזה צחוקים!!!

escaping

New member
יאפ:)

רק שכל אחד יגיד מה הוא הולך ללבוש וזהו בעצם..
אני אישית הולכת ללבוש מכנסי דגמ"ח צבאיים. אז כל מי שרואה בטה נמוכה ליד הקולנוע עם מכנסיים צבאיים שיבוא לשם
נראה לי שאני אביא מדבקות עם הניקים והשמות (נשמע דבילי, אבל כדאי לזכור
)

la bella dama

New member
חחח

ונראה לי שכדאי שנפתח לזה שרשור אחר... ואני ילבש להתחלה שתזהו אותי את החולצה של רובי....ואז נראה כבר..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים תביאו מצלמות דיגיטליות

כמובן אם בא לכם לצלם את המפגש...

NiNa WiLLiAmS

New member
מאמי...

יש לי רעיון יותר טוב... אז כשהיה מפגש פורום אומנויות לחימה...הם רשמו את כל מי שצריך לבוא...הכינו מדבקות מיוחדות עם השמות שלהם וקבעו במקום ספציפי.. עכשיו בקטע של לזהות...אני חושבת שאם את (ענת) אומרת שתלבשי מכנס צבאי אז פשוט שכל אחד יבוא אלייך! זאתומרת שוואלה באסה לך...אבל זה הרעיון הכי הגיוני..ואז תתני לכל אחד סטיקר עם השם שלו..ואז כולנו ניהיה מאושרים!... דררררור בא? וקארין איך את נוסעת? אמרת שאת מיבנה...אני מרחובות...אולי איפשר לקמבן איזה משהו...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifקרין בלי א' ...

|בוכה|
אני לא חושבת שרעיון טוב להסתובב עם מדבקה כמו כנס כיתה טיפולית
, אנחנו כבר נזהה את כולם ליד הקולנוע...
אניוואייייייייייי אני נוסעת ברכבת מיבנה, את יכולה לעלות על אותה רכבת ונפגש כבר...
אם יש לך מסנג'ר או אייסיקיו - מעולה... המסנג'ר והאייסיקיו שלי כתובים בלוחות...
אם לא תשלחי מסר בתפוז...

escaping

New member
../images/Emo45.gif:) טוב, אז אממ.. נפגשים בקולנוע

ותדעו איפה אנחנו ע"י הדגמ"ח הצבאי שלי
זייהו!:) *מזכירה לכם להתחיל לארגן נסיעות ודברים כאלה כבר מעכשיו שלא ישאר לשנייה האחרונה

la bella dama

New member
הכל מוכן!

איזה יופי!! ויוצא לי גם באותו יום לצבוע את השיער ככה שזה ממש מעולה!!! *דנה מתרגשת* נו...מתי יבוא כבר יום ראשון?!

למעלה