המפגשוס!!!

NuFiFiT

New member
../images/Emo45.gif אין בעיות ../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif

נראה לי אני אבוא עם חברה.... תגידי ענת את מכירה ילד מהשכבה שקוראים לו בוריס

escaping

New member
אממ...

לא אישית
אבל אני מודעת לעובדה שיש איזה בוריס בשכבה שלי.

Chandler Rulz

New member
21 סבבה../images/Emo70.gif

אבל לא בוקר, יש לי מסיבה יום לפני... וגם לא יותר מידי מאוחר, כי אני נוסע בערב..

escaping

New member
טוב כולם, אז בקיצור-

קבענו ב- 21 לחודש, בעזריאלי, בשעה ארבע. נוח לכולם? ניפגש בכניסה הראשית? אז מי שהולך להגיע בינתיים זה- אני דרור קרין ג'ן מורי רעות מעיין נופר איגור דנה ואלה שלא בטוחים או לא באים- נטע מיצי עדי עדי אבי אממ.. זהו נראה לי... אם שכחתי לרשום אתכם ואתם באים או שאתם פתאום יכולים תשרשרו לכאן:)

la bella dama

New member
כמה דברים...

אני בורה....איפה זה הכניסה הראשית...כי פשוט הייתי שם איזה פעמיים..אז אם תוכלו להסביר לי זה יהיה מעולה!! ונראה לי ש4 זה פסדר.... ומה שנשאר זה לשכנע את ההורים שלי לתת לי לפגוש אותכם...

jenngirl

New member
סבבי../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

אני אבוא בערך ב-5 בגלל שיש לי פגישה עם האנשים מהגדנ"ע ב-4

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדנהה כנסי...

אהמ אי אפשר לפספס את הכניסה הראשית - יש כניסה אחת לקניון... מקסימום תשאלי בסביבה מאיפה נכנסים לקניון...

la bella dama

New member
אני באה מהרכבת...

זה קרוב??? מקסימום....אני אתקשר לג'ן והיא תסביר לי.... בעצם ענת מסביר הלי עכשיו....אבל יש מצב שאני לא יקלוט את זה...

Human Nature

New member
אם את מגיעה מהרכבת- |טל| †

יש כניסה משם לקניון, לקומה האחרונה. נראה לי שהכי טוב שנקבע על יד הקולנוע או משהו. זה מקום שממש קל למצוא אותו
ויש מצב שאני אחזור אתך ברכבת

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאיי כולנו באים ברכבת...

אם תראו רכבת מצ'וקמקת מגיעה תדעו שזו הרכבת שמגיעה מיבנה...
אצלנו אין תחנת רכבת מחכים על הפסים ומקווים שהרכבת לא תדרוס לנו את הרגל...
הנה שיר אופטימי לסיכום...
הכל התחיל בנאצר ביצוע: משינה מילים ולחן: שלומי ברכה
הו חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ'ופר לא סמבוסה מהראג'ה ואמא צ'יטה אבוק טרזן שמעון רצבי סוס קטן אלי אוחנה הוצאתי קרן, אני מגביה, עשו לי פאול, קיבלתי פנדל אני נוגח הו חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ'ופר לא סמבוסה מהראג'ה שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני הכל התחיל בנאצר... הנח לי אלי חנה נח בדשא במגרש אלי אוחנה אלי אוחנה שמעון כפרה מה תשתה אולי אני אני אביא לך קמפרי אני מגביה, הוצאתי קרן, עשיתי פאול, נתתי טיל לחיבורים שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני בשיר ג'ומאייל ג'ומאייל בשיר בשיר שלנו ג'ומאייל חי הופ בשיר ג'ומאייל מת בשיר שלנו רק ג'ומאייל חי שקלים בי איי ברקוס מיסטר טי פליז טל מיwhy why why הלך לי על הרגל, רגל ניסים קיוויתי סתם קיוויתי לניסים ונפלאות זה סוף הברך ניסים קיוויתי ורציתי שידעו אתה הכי טוב בעולם כספומטים בבגאז' סצנות פורנו בגראז' הו חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ'ופר לא סמבוסה מהראג'ה ואמא צ'יטה אבוק טרזן שמעון רצבי סוס קטן אלי אוחנה הנח לי אלי חנה נח בדשא במגרש אלי אוחנה אלי אוחנה שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני קנדומטים בפסג' סצנות פורנו בגראז' הכל התחיל בנאצר...

Chandler Rulz

New member
../images/Emo45.gif אגב, עדיף להפגש בקולנוע..

יש רק קולנוע אחד, כניסות, לפי מה שהבנתי, יש הרבה..

למעלה