היה נחמד וההופעה של גו'אל הייתה בהחלט במקום. אני חייב לומר שהסילבר הוא מקום מאוד לא נעים לרקוד בו, במסיבה בDIVA היה הרבה יותר מקום והרבה יותר כיף ואנשים לא נתקעו אחד בשני, על אחת כמה וכמה שהיה סאונה שם וכולם מיוזעים....... והכי הפריע זה היה הD.J עם כל ההערכה שלי כלפיו הוא פשוט לא מחדש שירים בכלל,ומהאנשים שהולכים לתאטרון זה היה בדיוק אותו הדבר וגם בתאטרון זה יצא מהחורים. ואני לא ווייאז'ה ממורמרת....!!!
מהמסיבה השווה הזאת!!!! כבר לא הבנתי מדוע הישועה והפסטורליה מתמהמהות מלהגיע?! עד יום חמישי ! בראש של אבא שלי זאת היתה אחת המסיבות הנדירות! היה נותן בראש בטירוף... מזמן לא נהניתי ככה... היה כזה כיף לרקוד עם מכנסי כדורסל כשה#$%# חופשי ומאושר! אימצתי... אני ממש לא סובל את הזמרת הקוקסינלית ואני אומר את זה בעדינות רבה כי כנראה שהיא אהודה פה אז אין מה לעשות.... אוקצור, דחוףף לעשות עוד מלא מסיבות!
הייתה מסיבה שללא ספק התעלתה מעל לרמה של המסיבות שהיו לאורך השנה, ולאו דווקא בגלל שנפגשתי עם ג'ואל וכל זה. בעצם...גם בגלל זה אבל בכללי היה פשוט מושלם, אם לא היה את הגל חום ואת הגותים הווירדים האלה, היה הכי טוב שיכול להיות
כוכבבבבב זאת הייתה המסיבה הכי הכי הכי הכי הכי טובה שהייתה אני לא יודע אם זה בגלל שכל הקבוצה שלנו באה..או בגלל שגל ההומו הזה היה חחחח אבל היה באמת מסיבה שווה והDJ סוף סוף שם שירים שאפשרררררר לרקוד!!!!!!!! חחח תביאו אותו כל הזמן..!!! קיצר היה שווה אחושרמוטה..תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים..כי אתם עושים את זה הכי טוב שאפשר !!!
5 שעות מחיי מוקדשות לאושרי, בחיים שלי לא הקדשתי כל כך הרבה זמן לבת. מה את צוחקת יא נבלה? >< היה מדהים, מוזיקה פאשרית אבל היה מדהים ותודה רבה לחקיינים שקינאו בי ובעומרי [בואנה הוא רוקד מעולה!
] גדרי ההית גברי עד שפתחת ת'פה שגאוול עלתה ג'אוול ההית נשית עד שפתחת ת'פה ושני התימנים שקיפצו מסביבך היו מצחיקים אש כיף היה לראות את כולכם נשמות! הסילבר ת.נ.צ.ב.ה
נראה לכם?!@#!#$%#@%$#@ היתה ה-מסיבה הכי שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיג'י מעולה ג'ואל מהממתתתתתתתתת מארגנים טובים (המשיכו כך) וחתימה עם הקדשה אישית מג'ואל אין אין היה מסיבה פצצותתתתתתתת אה, והיה נורא כייף לעזור לכם בהכנות. שיר ועומר, היה מצחיק אה? P: