המלצה על H&O

mitzi20

New member
../images/Emo41.gif המלצה על H&O ../images/Emo41.gif

אני חייבת לשתף אותכן במשהו ממש משמח. היום הלכתי לעשות טסט לרכב עם בן זוגי ואחרי כן נכנסנו ל H&O כדי שאני אקנה לי כמה זוגות תחתונים של FIX. על הדרך הסתכלתי על החולצות שהיו שם, לא ציפיתי למצוא משהו שיעלה עלי ונדהמתי לגלות קו של מעצבת אמריקאית שיש שם גם מידות L ו XL. בחרתי כמה חולצות למדוד- הגזרות נהדקות, הכל ממש יושב על הגוף טוב! הייתי מאושרת! הקו הוא צעיר ויחסית פשוט. לא המראה ה"כבד" והנצנצי שיש בד"כ במידות גדולות (שאני כלכך לא אוהבת..) יש הרבה חולצות וגופיות טריקו מבדים נעימים שממש ממש מחמיאות! צבעים צעירים ונחמדים, חולצות ליום יום..והכי חשוב - מחיר ממש ממש סביר...החולצות היותר פשוטות מחירן בסביבות 65 ש"ח (ליום יום), מה שקצת יותר אלגנט עלה 90 ש"ח (140 במקור עם הנחה) וחולצה אחת עלתה לי 100 ש"ח (חולצת סאטן- מין דמוי מחוך -מזכיר קצת בגדים תחתונים ומחוכים) משהו מדהים...מקווה שיהיה לי את האומץ ללבוש אותה ליציאות..
בקיצור- לכו לשם! לאוהבי המראה הפשוט בלי הרבה אפליקציות וריקמות החולצות ממש שוות..המידות ממש סבירות (אני מידה 48 50 ולקחתי את ה XL) והמחירים לא יקרים...

naamon

New member
התכוונת לליז קלייבורן?

טוב לדעת שיש לה מידות גדולות. תודה!

mitzi20

New member
כן ליז קלייבורן, יש עד XL

שזה כאמור עולה עלי ויושב טוב (מידה 48-50) מכנסיים ראיתי עד 46...

וואי, עמחייה!

אני גם בדכאון הזה. הלכתי היום לחפש איזה חולצה או שתיים והכל הדפסים ענקיים, פרחים ,פרפרים, אפשר לקרוא עתידות בחולצות האלה- רק לא ללבוש אותן. אני ממש שמחה לשמוע, אסור לשם בקרוב.

נורא.

"אופנת סבתא" מכה שנית . יש לי כמה חולצות מ-ז-ע-ז-ע-ו-ת, שאין לי מושג על מה בדיוק הייתי כשקניתי אותן, ששוכבות אצלי בארון. אני בכלל ממש לא מבינה מה הקטע, או שיש אוהלים או שיש אוהלים עם הדפסים מזעזעים, שני הדברים שהכי לא מתאימים לעסיסיות כמונו. אני מחפשת משהו יפה, שיהיה קצת צמוד למה לא? ושייתן לי להרגיש קצת סקסית. אוף!

בעונות..

מצאתי כמה דברים ממש ממש יפים - וגם לא יותר מדי יקרים ! יצאתי בנזק של 5 חולצות, 2 גופיות, מכנס ו2 ג'ינסים. שווה לנסות :)

ר V י ט ל

New member
תנסי בחנויות של דיסקרט, יש שם להם

חולצות צעירות ויפות במידות גדולות.

למעלה