המחליף The Replacement 5x03 |*

ANGEL N

New member
פחחחחחחחחח!!!

כן זה היה קטע טוב ביותר. במיוחד אחרי התיאורים שווילו נתנה לנו בעונה השלישית לגבי הריקוד. מאוד הצחיק אותי הקטע האחרון של 2 הזאנדרים ואתגובה של ג´יילס אליהם: הוא מדרדר אץ עצמו פחחחחחח

ANGEL N

New member
זה היה בפרק ההוא ש...

שכוחות הרעים בעולם מנסים להפוך את אנג´ל לרע שוב. שכחתי את שם הפרק, אבל בסוף הפרק יורד של בסנידאייל

ד י י ז י

New member
../images/Emo6.gif

אנג´ל ודרוסילה מתכתבים בפורום.. מי היה מאמין שהיום הזה יגיע. sorry.. too much math!

ANGEL N

New member
../images/Emo9.gif כן אה, היא חסרה לי מאז...../images/Emo41.gif

ספויילר לעונה השנייה של אנג´ל היא חסרה לי מאז ששרפתי אותה ואת דרלה :)

ANGEL N

New member
ברור שלא...../images/Emo41.gif

את אפילו הופעת בעונה החמישית של באפי בפרק קראש, והיו עליך כוויות.

IDOffryn

New member
לא ..

זה היה בפרק שהם עשו את הכישוף נגד ההזמנה של אנג´ל ואז וילו אמרה שבגלל הצלב היא תצטרך ללכת לזאנדר ולחגוג איתו את חג המולד ושזה לא כל כך נורא כי יוצא לה לראות אותו עושה את הסנופי דנס... עדיף לבלות את חג המולד עם סנופי דנס מאשר עם חנוכיה!

ANGEL N

New member
נכון !

שכתי מזה, זה כבר מהעונה השניה!! אז באמת הגיע הזמן שנראה את הריקוד המפורסם הזה :) 3 עונות אחרי שהריקוד הוזכר זכינו לראות אותו :) למישהוא יש תמונה של זאנדר רוקד את הריקוד להוסיף פה?

IDOffryn

New member
זו התמונה

היכ טובה שמצאתי תגדילו אותה כדי שתראו טוב

Wicked Wicca

New member
לפי המשחק

אני חושבת שזנדר "החלש" זה ניקולס. הוא היה הרבה יותר "זנדרי" כזה, עם השטיות, התנועות, ההבעות וכל זה

shokoklit

New member
לדעתי זה בכוונה

הם רצו להגיד שהצד החסר בטחון בזאנדר מאד דומה לא כמעט זהה לו בגלל זה חשבנו בהתחלה שזה זאנדר האמיתי היו המון פרטים קטנים כאלה בפרק הזה...

IDOffryn

New member
גם אפשר היה לראות בפרק...

שוילו בטלה את הכישוף והזאנדר ה"חלש" נשאר שם עומד אז כנראה שהשני היה אחיו.. דרך אגב להמשך העונה החמישית אח שלו ישחק גם ב5x18 רק בגלל שניקולס לא הרגיש טוב

למעלה