המחליף The Replacement 5x03 |*

talrv

New member
אני מאושרת!! ../images/Emo13.gif

פרק שלם על זאנדר, ועוד עם שני זאנדרים!! FUN! זאנדר המטומטם והלוזר שפשוט שבר את ליבי בשיחה עם ווילו.. בטח שצריכים אותך!! תחשבו מה היינו עושים בלי זאנדר?? מי היה מגבש את הסקוביס? מחזיק אותם ביחד? מספר בדיחות ומעודד את כולם? והסנופי דאנססס... ONG הסנופי דאנס!! כמה חיכיתי, כמה ראיתי את הקטע הזה!!!! הוא כל כך מתוק.... וזאנדר החכם והמגניב, שפשוט הראה שזאנדר הוא לא המטומטם שאנשים חושבים שהוא, שיש לו כישרון, שהוא רק צריך להאמין בעצמו.. אני כל כך גאה בו!! והשיחה עם אניה לגבי החיים הייתה יפה ונגעה במקומות נכונים לגבי אניה, ולגבי המשך היחסים ביניהם. אני עדיין מאושרת! screw the history test, screw the math test, screw the english project, 2 Xanders!!! 2 of them!!! היייי.. לכם מותר להתלהב מאנג´ל וספייק ווילו ועוד, גם אני רוצה קצת זאנדר!! ואומרים שהוא לא השתנה..
בטח שהוא השתנה! הוא לא רוצה להיות הבאט מונקי של כולם יותר, הוא רוצה להתבגר, לעבור מהמרתף שכבל אותו לחיים השישנים שלו ולריבים הכואבים של ההורים שלו. הוא סוף סוף קולט שיש לו דברים שווים בחיים שהוא לא יכול לוותר עליהם...
ספויילר המשך חמישית אני רואה את הפרק כהקדמה ל"אל תוך העצים". ריילי מתמודד עם זה שבאפי לא אוהבת אותו, פה זה בהתעלמות מסויימת, שם הוא קצת בורח מהמציאות ואחר כך ממנה, וזאנדר נמצא שם כדי לדעת, כדי להיות הטיפוס היודע והמבין, לשם שינוי. בנוסף יש בפרק קטעים שזאנדר מבין איך שאניה משנה אותו ויקרה לו, כמו שהוא קולט מה שהוא לא אמר לה עד עכשיו בסוף "אל תוך העצים" (אם אני זוכרת את הפרק נכון...) אויי.. טל מאושרת

Buffybot

New member
ניצולונצ´יק לעזרצ´יק

סורי על הניצול לא במקום, אבל אני לא רוצה להתחיל לפתוח הודעה חדשה. לא יפה לנצל! anyways, אני מתה מתה מתה מתה לקנות פוסטר של ספייק וחיפשתי בנט (אפשר לחשוב, חיפשתי בסך הכל בשני אתרים, כולל החנות של באפי ושאר) ומצאתי רק 2פוסטרים, שאני לא ממש אוהבת. האם מישהו יודע על מגוון רחב יותר של פוסטרים או אתרים עם הרבה פוסטרים, גם של ספייק וגם באפי בכלליות?? (מצאתי רק את זה שהוא שם ידיים מאחוריי הראש ואחד שהוא כזה שם את הידיים על החזה, כמו מת (או לא כמו..) שניהם מתקופת העונה הרביעית נדמה לי. בכל אופן, לא נראה לי הגיוני שלמישהו כל כך פופלרי לאחרונה אין יותר פוסטרים. כאילו, יש לו תחתונים אז למה לא יותר פוסטרים?! מישהו יודע על נוספים??

cassie88

New member
לי יש...

את הזה עם הידיים מאחורי הראש (נראה לי שאנחנו מדברות על אותו אחד..) והוא ממש יפה! ויש לי גם את התואם של באפי... :)

Better Man

New member
הנה למה "באפי" שונה מסדרות אחרות

היו לא מעט סדרות שהשתמשו באפקט הכפיל, 99 אחוז מאלה שהשתמשו בזה יצרו דמות אחת שהיא אמיתית והשניה היית מרשעת מארץ הרשעים. אבל לא ,ב"באפי" השתמשו בכפיל בשביל לשפוך אור על צד אחר של דמות שאנחנו לא הכרנו,וזה מה שיפה בפרק.

Schnickelfritz

New member
דעתי על הפרק: ../images/Emo184.gif

קודם כל- פרק ממש מצחיק
בהחלט אהבתי. אבל משהו שם באיך שהציגו את זאנדר ה´מוצלח´ בתור רע ופתאום הוא הפך להיות בדיוק כמו הזאנדר השני דיי הציק לי- הם לא עשו את זה בצורה אמינה במיוחד לדעתי... חוץ מזה- ריילי. אני לא שונאת אותו. אני גם לא בדיוק אוהבת אותו. אבל היה לי דיי עצוב עליו היום, כי בכל זאת- להיות מאוהב בחברה שלך שלא אוהבת אותך זה לא הדבר הכי נחמד שיכול להיות. ודבר אחרון- אניה. איך אהבתי את אניה בפרק הזה
(מפליא, לא
) שני ציטוטים שאהבתי ביותר: I liked it the other way. Put him back Buffy has super strength. Why don´t we just load her up like one of those little horses?

ANGEL N

New member
ריילי ריילי ריילי...

הפרק עצמו היה מצויין לדעתי. הקטע האחרון בפרק שבו ריילי אומר לזאנדר שבאפי לא אוהבת אותו הוא המתח כאן, לפחות מבחינתי. הפרק עקרונית הוא פרק סגור, אין לו ממש קשר לשאר פרקי העונה והוא גם נסגר בסופו של דבר אבל הקטע האחרון הוא המקשר שלנו כנראה לשאר הפרקים. בעוד שאנחנו רואים שהיחסים בין ריילי ובאפי הם יחסים חזקים חמים אוהבים, שימו לב לקטע שבו באפי וריילי תוך דקה נמצאים בחדר המיתות של הדירה החדשה של זאנדר- מה שמראה משיכה, שימו לב למסאז´ שריילי עושה לבאפי בתחילת הפרק, בקיצור הפרק הזה מוקף בהרבה דוגמאות לקשר טוב בין השניים ופתאום בלי שום התראה ואפילו עם חיוך על הפנים ריילי אומר לזאנדר "אבל היא לא אוהבת אותי" המשפט הזה סותר את כל מה שראינו כל הפרק ובעצם בכל הפרקים שראינו עד עכשיו בעונה החמישית ואפילו ישר א"כ שוב אנחנו רואים את באפי וריילי שוב מתנשקים להם שוב מדגיש את הקשר הטוב אבל הפעם אנחנו כבר מבינים שזה לא ממש כמו שזה נראה. הצורה שבה גו´ס בחר להראות את זה שריילי מבין או יותר נכון חושב שבאפי לא אוהבת אותו מאוד יפה ומיוחד ובמיוחד מותח אותנו. כולנו רוצים עכשיו לדעת איך הדבר הזה ישפיע על ההמשך. עוד דבר שלא מובן הוא למה דווקא ריילי בחר לספר את זה לזאנדר, ואיך זה ישפיע על זאנדר. בקיצור 2 הדקות האחרונות האלה היו לדעתי שיא הפרק והנקודה היותר חשובה (אבל לא העיקר, העיקר כאן היה זאנדר, הנקודה הזו הוא התחלה של משהוא שכנראה עוד נשמע עליו)

רינת4

New member
אני לא חושבת

זה בא כדי למתוח אותנו מה יהיה בהמשך, זה רק גרם לי לאושר ולמחשבות של "מתי סוף סוף הוא כבר יעוף מכאן? לפחות נראה כאילו זה יהיה בקרוב..."

shokoklit

New member
לדעתי זה ההפך

בדיוק ההפך דווקא רוצים להראות שרק על הקטע הפיזי מבוססים היחסים ביניהם אין ביניהם אהבה אין ביניהם קרבה אמיתית...ורק המשיכה הפיזית מחזיקה אותם חברים הם כ-ל ה-ז-מ-ן מתנשקים וכו´...יש שיגידו בצורה מוגזמת... וזה בדיוק הקטע אין שם אהבה..לפחות לא מצד באפי...ולדעתי גם לא כ"כ הרבה מצד ריילי...למרות שהוא אוהב אותה והכל... ודווקא כזאנדר ניסה לעשות לאניה מסאז´ מתוך קינאה ראינו שאצלהם יש קירבה...זא"א..ביא צעקה עליו והכל אבל ראינו לפחות שלא על זה מבוססים היחסים ביניהם...הם גם יכולים לדבבר וכו´..:) דרך אגב....אולי זאת (אחת)מהסיבות שאנחנו שונאים את ריילי...כי אין בינו לבין באפי אהבה

לא אני די בטוחה שזה לא העניין

אני חושבת שהעניין הוא שריילי פשוט דמות משעממת. חייל שעושה כל מה שאומרים לו, אין לו אישיות ודעות משלו בכלל. והוא מאוים מהכוח של באפי. חוצמזה שיש באפי\אנג´ל שיפרס, ויש באפי\ספייק שיפרס (יש עוד אבל אני מתייחסת לאלו עכשיו) וכל אחד רוצה שבאפי תהיה עם ספייק\אנג´ל ובגלל זה שונאים את ריילי כי אין באפי\ריילי שיפרס (לפחות לא שמעתי על אף באפי\ריילי שיפר עד עכשיו)

לiלה

New member
ריילי מאוד משעמעם.

הוא יותר חסר אופי מאינג´ל! לפחות לאינגל היה את כל הקטע של: "אני קדוש מעונה... אני כאן אבל אני עליון ומיוחס!" לריילי יש רק דבר אחד יופי!! והרבה מימנו!

רינת4

New member
"לריילי יש רק יופי אחד והרבה ממנו"?

פרטי,נמקי והסבירי,כי זה משפט לא מובן... מה בדיוק יש בו?

לiלה

New member
אתם יודעים מה חברה שלי אמרה היום?

היא אמרה שאנג´יל לא חתיך! אז נכון... אני לא אוהבת את הדמות אבל מה לעשות הוא חתיך! תפרסמו בבקשה כמה תמונות יפות שלו בשבילה.

למעלה