המחליף The Replacement 5x03 |*

Lady of Buffdom

New member
לפי באפיגייד

ניק שיחק את 2 הזאנדרים, ורק בקטעים שהם ממש ביחד גם קלי שיחק. וההסבר המלא: Wondering which brother played which Xander? Actually, for the most part, Nick played both. Kelly was used as a double, and had a bit of dialogue when the two were in the same frame. Here´s what Nick said on the message boards at his official site (in a thread here): "Truth be told, I played both characters. It was very challenging and rewarding and I must´ve done an OK job if you couldn´t tell it was me. ... I had a blast working with Kelly and he really deserves kudos for his work. He was never promised on-screen dialogue but they did end up using some and I think he did a stand-up job. In fact there was even one point where Kelly, Tressa and I had to rewind and freeze the tape to decipher who was who, (standing side by side, Kelly as "Cool Xander" did a stellar job of imitating my signature blinky eyes.)"

לiלה

New member
מישהו פה ידע ש...

חלק מהפרק השחקן שמשחק את אחד הזאנדרים זה התאום של השחקן שמשחק את זאנדר באמת?

i love tara

New member
פרק קורע

כל פעם שאני רואה אותו אני מת מצחוק. אין כמו ה- snoopy dance של זאנדר.

shokoklit

New member
לפי התמונה

התאום הזהה שלו פחות יפה ממנו :) ואפילו קצת מכוער(בניגוד לזאנדר החמוד) אני יודעת שזה לא נשמע הגיוני אבל זה נכון!

אני גיליתי שיש לניקולס תאום רק

דרך החידון באפי שבביפ:) אגב, יש לי איזה 500 מיליון נקודות שם.... ואני ממש מקווה לזכות:) יש למישהו יותר? אנני די יודעת את כל השאלות שם בע"פ, אפילו את אלה עם הטעויות כמו זה שאוז התאהב בוארוקה, למרות שהוא סתם נמשך אליה - משיכה חייתית שכזו, אבל הוא לא התאהב בה! הוא אוהב את ווילו ורק את ווילו! (באסה:))

Buffybot

New member
לא מבדילים??

דווקא אני חושבת שהם לא דומים בול, בהחלט אפשר להבדיל ביניהם. אגב, אם מישהו ישים פה תמונות שלהם ונוכל לעשות משחק ולנחש מי זה מי, שכל אחד יצביע ובסוף אומרים את התשובה. Xander is a sweety!

Blueberry©

New member
פרק יפה אהבתי ../images/Emo13.gif

חחח איך שהז´אנדרים צחקו ביחד
וריקוד הסנופי..

talytal

New member
הכי קל בעולם!

הימני זה ניקולס ברנדון, השמאלי קלי ברנדון. לדעתי הם ממש לא עד כדי כך דומים שאי אפשר להבדיל ביניהם. מצד שני- בואו נראה אם תוכלו הבדיל בתמונה הזו:

talytal

New member
סליחה-

ליתר דיוק- ניקולס ברנדון וקלי דונובן (לא קלי ברנדון כמו שכתבתי בטעות). נקודות בונוס למי שיודע את שם המשפחה האמיתי שלהם. רמז- זה שם מצחיק למדי, ולא פלא שהם לא מפרסמים אותו.

talrv

New member
אני יודעת שזה לא הוגן

אבל בכל זאת, בתינוקות ניק הימני, בילדים הקטנים ניק הימני ובנערים ניק השמאלי.. שם המשפחה האמיתי שלהם הוא שולץ. כשכל אחד משתמש בשם האמצעי. ניקולס ברנדון שולץ וקלי דונובן שולץ.. וזה ידע בסיסי, כאילו דה? למשל, אתם בטח יודעים, שאם ניק לא היה שובר את היד או משהו כזה הוא לא היה מחליט להיות שחקן, אלא שחקן בייסבול (או שזה היה כדורסל). וגם זה אחרי שהוא החליף בסביבות ה-13 עבודות..

talytal

New member
../images/Emo8.gif Color me impressed

יפה מאוד. 100 נקודות. דרך אגב, אני היחידה שממש צחקה משם המשפחה שלהם? והקטע הוא- שבאתר הרשמי של ניק היה כתוב פעם (אני לא יודעת אם זה עדיין שם, לא הייתי מזמן) שהאחים בוחרים שלא לפרסם את שם המשפחה שלהם, כדי לשמור על פרטיות. כן בטח! עם שם משפחה כזה, גם אני הייתי רוצה "לשמור על פרטיות". חוץ מזה- הרי ברור שמי שרצה לדעת כבר יודע מזמן, אז מה הקטע? ז כמו הסיפור עם יום ההולדת של ג´יימס - כל מי שבאמת איכפת לו הרי יודע ממזמן בדיוק בן כמה הוא, וכל ההסתרות האלה סתם מגוחכות.

B a n j o

New member
ד"א, השיטה הכי קלה להבדיל

ניק משאיר זיפים כשהוא לא בצילומים וקלי מתגלח חלק כל הזמן

למעלה