הכר את הפורום

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

אז בפעם הראשונה של הפינה אז האורחת הראשונה שלנו היא כמובן המנהלת החמודה שלנו רחלושש.. אז רחלי : מה נשמע? מה אכלת לצהריים? אוהבת בצפר? יש חבר? יש חברה? סידרה אהובה?

Alias4Ever

New member
אוו אני מתרגשת ../images/Emo9.gif

הכל פסדר..איך אצלך
מה אכלתי לצהריים..אמממ שניצל ואורז (קיטשי) אוהבת בצפר
אתה צוחק עליי נכון
תגיד לי שאתה צוחק.... אני שונאת שונאת שונאת בצפר...יש לי עוד יומיים מגן במתמטיקה (כי בקודם נכשלתי - 51) 3 ימים אח"כ מגן בתנ"ך ו- 4 ימים אח"כ מגן בלשון.... אוווף קשה ליייייי
ואני שונאת את המורים...וזה בצפר מכוער..ומסריח.. אז לא בכלליות אני לא אוהבת
חבר...לא...כרגע לא...זה יגיע מתישהו... חברה (מה הכוונה
...כי באופן עקרוני אני מעדיפה בנים) יש לי חברה טובה שהיא ילדה מקסימה ואנחנו המון ביחד ויש את כל שאר החברות שיוצאים איתן ביום שיש וכאלה...ויש ידידים גם סדרה אהובה...ההממממ בטח כבר הבנתם שזהות בדויה...וול..סאמרלנד אוף קורס..כאילו זו התוכנית היחידה שהיא דיי קיטשית ובכל זאת הצליחה להתחבב עליי מאוד...ויש עוד הרבה....חברים....זו התמכרות קשה...ולוסט..ההמממ היא מעולה
ג'יי ג'יי = אלוהים
ו...הממ זהו...יאללה תשאלו עוד שאלות...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo4.gifאממ...

לא יודעת מה אפשר לשאול... אולי.. איזה כיתה את? מה אוהבת לעשות? מאיפה את?

Alias4Ever

New member
......

י"א...קשה, קשה אני אוהבת לעשות מלא דברים...העיקר לא לא לעשות כלום... ו..רמת גן שליטעעעעעעעע

שאלות

כיף להיות נרקומנית? מה את חושבת על מזה שחברים שלך מסממים ילדים קטנים? האם תביאי סמים לחברי הפורום מתישהו????

Alias4Ever

New member
המממ

שאלות חודרניות במקצת... להיות נרקומנית...קשה..עולה הרבה כסף..אבל החיים נראים ממש טוב (רק כשאתה בסטלה) מה אנ ימרגישה לגבי זה..אני כועסת עליהם מאוד...אבל הם אלה שמביאים לי ככה שאני לא יכולה לריב איתם לפורום...אני חושבת שיש איזה חוק בתקנון שאוסר את זה...אבל אולי פעם

נופר 247

New member
שאלות........

או קיי..נראה..סתם שאלות.. תאריך לידה (שנדע לעשות שרשור ענק לכבוד זה): איזה זמר את אוהבת? איזה זמרת את אוהבת? מה יש לך בבית יס או הוט? וזהו..אני יודעת שאלות קצת דפוקות זה השעמום כותב... השתגעתי בימים האחרונים.......

Alias4Ever

New member
דווקא שאלות חמודות

תאריך מומולדת - 24.11 (השנה אם אתם מתעקשים - 1988) זמר..המממ...ג'סי כמובן...בוסון (הוא מקסים..והסגנון שלו דומה לזה של ג'סי) וזהו אני לא אוהבת זמרים לבד בד"כ..יותר להקות והרכבים כמו סימפל פלאן..אונאסנס..סילבר... 3 doors down...ורטיקל הרייסון... זמרת...נינט...פעם מאוד אהבתי את בריטני ספירס...אבל היא הפכה לשרלילה (אני חושבת שאסור להגיד את זה...אבל זה נכון) אנסטסיה חמודה...דלתא גודרהם..יש לה כמה שירים נחמדים.....ויש ועד שאני לא נזכרת בהם כרגע יש לי בבית הוט...אמנם יס הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובים....אבל נו שיהיה....

מיטל101

New member
שאלותתת.....

יאללה,תתחילי לענות...ייקח לך מלא זמן: אוהבים כסף? לחסוך או לבזבז? מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? ממחזרים? אם כן,מה? אם לא,למה? על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? קונים דיסקים אורגינלים? בהנחה שכן,של מי? הולכים להופעות? זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? עוזרים להורים בקניות? נגן mp3 או דיסקמן? איך נראה העולם האולטימטיבי? טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? כחול או ורוד? תקשורת או הנדסת תוכנה? כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס? יש רישיון? ועבודה? מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) איזה חנות את הכי הכי אוהבת? את קונה שם הכי הרבה? ישנה עם...? איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... מקפידה על הלבוש שלך? איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? והכי שונאת? אוהבת מכנסי דייגים? אוהבת שמלות וחצאיות? מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? רוצה להיות דוגמנית? שונאת נעלי עקב? איזה בגד את הכי שונאת? כמה זוגות נעליים יש לך בארון? שאלות סתומות? מי הלהקה האהובה עליך? מי הזמר האהוב עליך? מי הזמרת האהובה עליך? מה סוג המוזיקה האהוב עליך? מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה שיר גורם לך לצחוק? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך להתגעגע? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? מנגן/ת על כלי כלשהו? רוצה לנגן על כלי כלשהו? אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? כמה ים יש בשאלון הזה? איזה שיר אתם שומעים כרגע? מה השיר שתשמעו אחר כך? אתם טובים בלימודים? איך קוראים למורה? אוהבים לאכול? רזים או שמנים? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? מה התחביב שלכם? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם)? יאללה,נראה לי מספיק לא? כל הזכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים

למעלה