הכר את הפורום

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

Alias4Ever

New member
וואייייי את לא נורמלייית../images/Emo70.gif

טוב אנ יהולכת עוד 10 דקות לבייביסיטר ואני חוזרת ב- 10...אני אענה אז...

Alias4Ever

New member
אאאאאאאהההההההה

סורי שלא עניתי עד עכשיו...היה לי מגן במתמטיקה... אל תשאלו....הלך לי חראאאאאאאאאא....אבל לא מדברים על זה עכשיו... טוב אני מתחילה את השאלון המוזר של מיטל... אאהההה אני מפחדת להסתכל על זה בכלל טוב יאללה
אוהבים כסף?כן..מי לא
לחסוך או לבזבז?גם וגם..יותר נכון אני חוסכת כדי לבזבז...לא לא.. אני חוסכת כדי "לחיות" (יעני לצאת לבלות..לא בקטע של אוכל ושכר דירה)
מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון?ההורים שלי...אני לא מתעזקת עם זה כל כך...
אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים?וול אני עושה את זה ואני בכל זאת בעד שיעלו את המחיר של הפיקדון
ממחזרים?לא ממש
אם כן,מה?....
אם לא,למה?לא יוצא לי לחשוב על זה הרבה...אבל כל קופסא מקרטון אנחנו שומרים ואז נותנים את זה לאחותי לגן והם עושים מזה יצירות אומנות (או שסתם מעבירים את זה לחיריה) אז זה נקרא לא
על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם?יציאות (בתי קפה...מסעדות...הופעות...אני לא ממש מתה על מועדונים)
קונים דיסקים אורגינלים?לא...לא יצא לי לקנות אורגינלי אם אני זוכרת נכון..אני גם לא קונה בכלל...אני צורבת...
בהנחה שכן,של מי?ג'סי מקרטני...הההאאא... אממממ Sylver...הרכב דאנס שאני מאוד אוהבת... אבריל לוין..יש לי את שניהם צרובים (צרבתי לעצמי) אבל עדיין היא מעולה וחמודה מאוד אז הייתי קונה את המקוריים גם עידן רייכל....צ'מעו לבנאדם יש שירים מקסימים
הולכים להופעות?כן..אני מאוד אוהבת...הלכתי להופעה של הדורבנים עם חברות שלי והיה משו פצצתי....אבל לא יוצא לי ללכת הרבה...זה עולה המון כסף...הולכים לאלה של עולות כסף
זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח?לא..מה פתאום...ברצינות שלא..
עוזרים להורים בקניות?בקטנה...אני מאוד אוהבת דווקא...נגיד כשהיא חוזרת אי עוזרת לפזר את זה למקום...אבל אני אוהבת ללכת איתם לקניות..זה כיף...אפשר
נגן mp3 או דיסקמן? בעיקרון יש לי דיסקמן..ואני נורא אוהבת אותו אבל אני כם רוצה לקנות אמפי3..למרות..שרגיל כזה של 200 מגה לא כדאי..ואייפוד של 20 ג'יגה (לא מתפשרת על פחות
) עולה מלא כסף...אז בינתיים דיסקמן
איך נראה העולם האולטימטיבי?הממממ הים נקי....יש שלום...הדשא תמיד תמיד ירוק..אין עוני/אבטלה....וואי יש לי מלא דברים פלצניים לכתוב על זה...
טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?טכנולוגיה....נוסטלגיה זה נחמד אבל טכנולוגיה יותר נוח
כחול או ורוד?כחול..אבל לא נוקשה כזה..בהיר...רך
תקשורת או הנדסת תוכנה?מה
כ
מה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע?בממוצע 150...לפעמים קצת יותר
מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד?תלוי...תלוי איזה חנות..נגיד..חולצה ביותר מ- 100-120 שקל זה הגזמה.. וג'ינסים..יותר מ- 250-300...למרות שאני לא קונה גם במחירים האלה אבל שיהיה...אם היה לי כסף הייתי קונה גם במחירים האלה
אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ אמצע יולי..קניון...הממ כמה עולה ארוחה מוגדלת במקדונלד'ס...כן .. ג...
מקבלים דמי כיס?פעם הייתי מקבלת....עכשיו זה לא נקרא ככה זה הולך ככה רחלי: "אבא אני צריכה כסף אני יוצאת" אבא: "לאן הולכת
" (כן יש טיפה חקירות) רחלי: "אני יודעת..בית קפה..ריבר (נודלס בר אלוהי ליד הבית שלי)" אבא: " קיצר כמה את צריכה
" רחלי: " תביא 100"
אבא : "טוב קחי 70 אם את רוצה תוסיפי מהכסף שלך".... קיצר אני חוסכת כסף מהבייביסיטר ודברים כאלה אז יש לי חסכונות אבל מתי שאני יכולה אני מבקשת מההורים כי אין לי כל כך הרבה כסף אצלי אז עדיף את הכסף שלהם..
יש רישיון?בטח...על משאית אופנוע ועגלה עם סוס...החודש אני בת 16 וחצי בעיקרון אז אני אתחיל ללמוד תיאוריה ונהיגה מעשית אני אלמד בחופש
ועבודה?הלוואי...אני מחפשת..בינתיים יש חלטורות בבייביסיטר
מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..)אני אוהבת גופיות...לא יודעת..חולצות זה לא כזה נוח..ואין לי מבחר בגדים עצום מכל המינים..אז..בעיקרון כל משו שאפשר ללבוש ונראה עלי בסדר
איזה חנות את הכי הכי אוהבת?אודם...חחחח סתם לא...למרות שזו חנות חמודה... האמת "נרות בשינקין" לא בשביל לקנות או משו...כאילו לא קניתי שם אפפעם אבל תמיד כשעוברים ליד יש ריח ממסטל של נרות..וכל פעם שאני נכנסת יש לי סחרחורת..אבל זה נחמד
את קונה שם הכי הרבה? לא...לא קונה שם בכלל..חחח למרות שכשיהיה לי כסף מיותר לבזבז על נרות סמכו עליי שאני אעשה את זה
ישנה עם...?אני לא בדיוק יודעת להגיד כי זה כל לילה עם גבר אחר וקשה לזכור את כל השמות.......חחחחחחחחח סתם סתם לא להיבהל...
איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...וול אמרו לי לא מזמן שנורא יפה לי ספורטיבי אז אני בדרך לאמץ את זה...כרגע אני דיי מתלבשת רגיל..לא משו מיוחד...ואלגנטי זה כן יפה בעיני אבל לאן אני אתלבש אלגטי
לבצפר
מקפידה על הלבוש שלך?בעיקרון כן..חשוב לי לא להיראות כמו פרודיה על עצמי
איזה סוג נעליים את הכי אוהבת?נעלי ספורט...הכי נוח...גם כפכפים...כי זה משוחרר כזה..עקבים אני פחות אוהבת אבל אין לי בעיה ללכת עם זה
והכי שונאת?כפכפים של זקנות...זה נורא מכוער..איך זה עכשיו באופנה...איך
אוהבת מכנסי דייגים? מה המשוחררות האלה שקושרים..וול אין לי כאלה אבל זה תמיד נראה לי קצת מוזר ללכת עם זה...כאילו את הולך עם סמרטוט קשור סביב המותניים

Alias4Ever

New member
המשך...(אויי זה ארוך)

אוהבת שמלות וחצאיות?שמלות לא יפות עליי בגלל המבנה גוף....חצאיות כן..אבל לא מיני כי אני תמיד מרגישה כאילו אני הולכת רק עם תחתונים בלי כלום מלע..זה פשוט זנותי ומגעיל..וגם אין לי רגליים מספיק יפות בשביל זה
מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?גופיה ומכנס קצר
רוצה להיות דוגמנית?כל אחת רוצה...ואם הייתי רזה וחטובה הייתי מנסה להיות..זה לא שאני שמנה...אני פשוט לא רזה כמו כל הדוגמניות שאתם רואים בגיא פינס..(שזה אגב די מגעיל בעיני ולא נשי בכלל..אולי זו הסיבה שאני לא כזו)
שונאת נעלי עקב?אי אפשר להגיד שונאת..כי אני הולכת עם זה..אבל זה לא הכי נחמד בעולם
איזה בגד את הכי שונאת? חולצות ארוכות..אין יותר מדי חופש בדבר הזה..אני אוהבת חופש
כמה זוגות נעליים יש לך בארון?5-6...כם אני יודעת..אני בחורה..אז מה
צריכים להיות לי 470 זוגות
לא
שאלות סתומות?לא....לא בכלל לא...
מי הלהקה האהובה עליך?אוונאסנס..היא לא הכי אהובה אבל בעיקרון היא להקה שאני מאוד אוהבת...גרין דיי גם חמודים...סימפל פלאן..לינקין פארק
מי הזמר האהוב עליך?ג'יס..ורק כי אני לא מצליחה לחשוב על אחד אחר
מי הזמרת האהובה עליך?מירי מסיקה..נינט
מה סוג המוזיקה האהוב עליך?הכל חוץ מקלאסי ורוק כבד
מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]?ברור שרק אחד האחד והיחיד - here without you של 3 doors down
מה הדיסק האהוב עליך?nighttime calls של sylver
מה הקליפ האהוב עליך?מלא זמן לא ראיתי קליפ טוב..טוב אז..מכירים את הקליפ של איב...הראשון שלה...who's that girl הקליפ עם הנמר...\טוב אז לא מזמן גיליתי שהנמר הוא בעצם שלה..חיית המחמד שלה היא נמר..ואני מתה על נמרים...גמני רוצה כזה נמר בתור חיית מחמד...לגדל אותו וזה...אווו חלום חיי..קיצור זה הקליפ שהכי השאיר עליי רושם
איזה שיר גורם לך לצחוק?מלא שירים...מבחינתי מוזיקה יכולה לשנות את מצב הרוח בשניות....
איזה שיר גורם לך לבכות?השיר שכתבתי למעלה..היר ויטאאוט יו...וגם my immortal של אוונסאסנס..בעיקר גירסת הרוק שלו...
איזה שיר גורם לך להתגעגע?להתגעגע למי
למה
לא היה לי חבר אפפעם אז בטח לא לזה..וכל מה שאני אוהבת ומי שאני אוהבת נמצא איתי ברוך השם טפו טפו טפו אז אין לי למי להתגעגע
איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?מושיק עפיה..ויש עוד מלא מפגרים כאלה....
מי הנגן האהוב עליך?דודו טסה...והוא גם שר אחלה
על מה הוא מנגן?
מנגן/ת על כלי כלשהו? לא (על העצבים של ההורים שלי אולי)...אני לא מוכשרת..או שכן...אבל אפפעם לא ניסיתי
רוצה לנגן על כלי כלשהו?תמיד רציתי גיטרה וגיטרה חשמלית...תופים אולי
אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?עד לא מזמן לא חשבתי על זה בכלל ועכשיו אין לי זמן עם הבגרויות ועניינים וזה צורך המון זמן והתמדה
איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?אתם מכירים את השיר "שנאפי" על הקרוקודיל הירוק שקוראים לו שנאפי..זה שיר בגרמנית..אם שומעים אותו פעם אחת זה נדבק ולא יוצא לך מהראש וזה מאוד מסוכן..זה משתלט על העולם
איזה קליפ אסור לשדר?כל קליפ של בריטני ספירס מהתקופה ש להשניים שלושה דיסקים האחרונים
כמה ים יש בשאלון הזה? לא הבנתי את השאלה...
איזה שיר אתם שומעים כרגע?לשם - מירי מסיקה...שיר חזק
מה השיר שתשמעו אחר כך?הכל עוד פתוח בקטע הזה....לא החלטתי עוד
אתם טובים בלימודים?כן..באופן כללי כן
איך קוראים למורה? מורה למה
יש משו כמו 15 מקצועות...טוב א ניאגיד את המורה היחידה שאני אוהבת...חגית..המורה לכלכלה
אוהבים לאכול?בטח...
רזים או שמנים?רזה...
מה אתם לובשים עכשיו?ג'ינס וטי שירט שחורה (קיטשי|)
אוהבים להתקלח?ברור...אני לא יכולה בלי להתקלח לפחות פעם ביום (בקיץ אפילו יותר)
אוהבים לישון? כן...אבל אני הולכת לישון מאוחר אז זה דיי ברור למה קשה לי לקום בבוקר מה התחביב שלכם?כל מיני..טלוויזיה..אינטרנט..מוזיקה...
יש לכם כתב יפה?לא ממש...חח אני לא משקיעה בו כלכך
אוהבים שאלונים?חשבתי שכן....אבל כרגע לא ממש
מתי בכית בפעם האחרונה?לא מזמן...
בגלל מה?ראיתי סרט חמוד ובכיתי בסוף (כן אני בוכה בסרטים..)
יש לכם חיה בבית?כן...2 ציפורים - פינקים לבנים...הם חמודים..זכר ונקבה מה השם שלה(אם יש לכם)? זכר- מייקל נקבה - ג'ני...את השם של מייקל אני החלטתי בגלל מייקל וורטן..והברירה שאני חשבתי זה או לקרוא לנקבה ג'ניפר או סידני (זהות בדויה...עזבו) בסוף נתתי לאחותי להחליט והיא אמרה לי כזה "ג'ניפר"..עכשי ותבינו..אני לא אמרתי לאפחד שאני רוצה שיקראו לה ככה...כאילו אחותי חשבה על זה לבד..ילדה בת 6 וחצי שלא רואה שומדבר חוץ מערוץ הופ....טלפתיה
...בכולופן החלטנו על ג'ני כי זה יותר קצר.... פיי איזה סיפור יאללה,נראה לי מספיק לא?לא...בא לי עוד....יש לך עוד 47,000 שאלות במקרה
טוב נו כאילו שמישו יקרא את זה....

למעלה