ה''י 5/9/11

אני לפני שבועיים

מצאתי בשוק מישהו (האקר) שמוכר בחנות שלו 3 מתכונים לאנדרואידים בנות ב 2.3 מיל אחד. קניתי את 3 המתכונים שהוא מכר. הכנתי את הביצים. ומכרתי כל ביצת אנדרואיד ב 400 מיליון אחת. 400 - 2.3 מיל = הרווח שלי על כל אנדרואיד. בשוק צריך מזל.....

אני כל הזמן מסתכלת בFM

על חפצים/סקרולים שמוכרים במחיר נמוך מהרגיל ובודקת אם יש לי אפשרות לקנות ולעשות מזה רווח. אפילו רווח קטן זה טוב, בגלל זה אני קונה GFA, הרווח הוא 4 מיל וגם זה סבבה. לוקח זמן להשיג, אבל זה משתלם לאט לאט. יוצא לי לראות הרבה אנשים בכניסה לFM שמוכרים דברים במחיר נמוך מהרגיל, מן הסתם, אז אני משתדלת לקנות ולמכור ביותר גבוה.

סבבה.

השוק זה משהו שאני אוהבת מאד. אבל אני מוכרת כל כך הרבה דברים שהייתם חוטפים סחרחורת אם הייתי מדווחת על כל מכירה.

TheParrot

New member
איזה יום עבר עליי וואהה..

קניתי Tripel throw 30 ב340מיל ומתכוון למכור ב440מיל וקניתי Clean slate scroll 20% ב100מיל , מנסה למכור ב150מיל מכרתי שתי מתכונים של Angelic blessing ring , כל אחד ב160מיל (עכשיו אני יכול למכור את החומרים שאספתי D: ) אבללללללל והאבל הזה הורס הכל.... אני עם 39 מעלות חום , עם כאבי גרון וכאבי ראש, מצונן עד הגג ... מקווה שמחר נרגיש יותר טוב~

אבישי ר

New member
אני חושב שה TT שווה בדיוק 340 מיל

לפחות בוינדיה.. תרגיש טוב יא ניזון

מ י ל ר

New member
שפיץ

ותרגיש טוב תשתה הרבה תה עם לימון בעצם, תשתה הרבה לימון עם קצת תה 0: ואז תשתה כאוס תה עם לימון, שיפיל כאוס לימון 60%

מ י ל ר

New member
אם הוא יעבוד

אז 50% שכן ו-50% שלא ואם לא אז 50% שתתעלף או 50% שתבריא ואם תתעלף 50% שתתעלף לדקה ו-50% שתשן חודש ואם יעבוד אז 50% שפשוט תרגיש טוב ו-50% שיהיה לך חיי נצח ואם חיי נצח אז 50% שסתם חיי נצח ו-50% שיהיה לך חיי נצח עם כוחות

מ י ל ר

New member
ממ

היום היה לי עבודה ואז לימודים, איזה יום כפי, היה לי ממש מלא זמן פנוי :| אבל הלכתי לדוג'ו ומצאתי שם בחור נחמד, הנה נחמד לעשות סיבוב קטן של דוג'ו. ואז הלכתי איתו גם לדרגון פיקיו, מתתי פעם אחת (הוא לא הצליח להבין שצריך לתקוף כול הזמן, ובגלל ה-NX המכוער שיש לו על הכוכבים לא ראיתי את ה-DR) לא נורא גם ככה לא כזה אכפת לי כרגע מזה. היה נחמד יחסית לזה שלא עשיתי כלום 0:

מ י ל ר

New member
הוא זורק כוכבים

של ה-30 אטטק שמצופים בציפוי אנקס מכוער במיוחד.

למעלה