ה''י 5/9/11

תמריץ

זה מה שנותן הסט של ליפרי והיווה תמריץ בשבילי ללכת להרוג את HT . כמיטב המסורת הנקסונית הסט הזה עם באג. וה IGNORE MONSTER DEFF לא עובד. אבל אולי עוד 3-4 שנים, אולי אחרי שיתקנו נגיד את הבאג של HT ..... יתקנו גם את הסט הזה.

מ י ל ר

New member
חחח כן שמעתי שזה לא עובד

לכן אני משתמש בסט של אקווה (2% מג׳יק) מתי שיחזור לעבוד נפעיל את זה מביא 15% להתעלם מהגנה..

MadManIII

New member
צריך טיפ למאג אש שלבים 54-60

איפה כדאי להתאמן?, אני יודע שיש לי את היתרון בלהלחם נגד מפלצות אש. בנתיים אני הורג WHITE FANG

Don Nirtin

New member
מפלצות קרח אם כבר../images/Emo267.gif

והייתי מציע את הדחלילים המכוערים האלה בבית הרדוף אבל כל הזמן עמוס שם.

מ י ל ר

New member
בבית הרדוף בעיר nlc

אתה מגיע לשם דרך התחנת רכבת של קרנינג ובעיר עצמה הולך שמאלה ומדבר עם ההאמר הגדולה.

MadManIII

New member
הגעתי לבית הרדוף

הדחלילים הם רק רמה 50 (מול הווויאט פאנג רמה 55) ואין הרבה מהם

Don Nirtin

New member
הם אקספי טוב. תאמין לי../images/Emo267.gif

והוויט פנג- אף אחד לא הולך אליהם מהסיבה הפשוטה שהם לא אקספי טוב.

רוב היום הייתי בפרימרקט...

קניתי GFA 60% וגם 10 ATK ב300 מיל, ננסה למכור ב400 ואם לא יצליח-ב360 יקנו בטוח. אח"כ ניסיתי לעלות רמה, זה לא עבד...
אולי מחר אני אעלה. אבל יצא התמונה מגניבה!

אה ואת הGFA קניתי ב12 מיל. ../images/Emo12.gif

לא קניתי סתם ככה להנאתי...
אני אמכור ב16 מיל. כןכן לא רווח מטורף אבל גם זה משהו. מחר אני אנסה לקנות עוד 10 ATK, לקח לי כ"כ הרבה זמן להשיג אחד...

כפפות 10 ATT בברה 400 מיל???../images/Emo12.gif

בסקניה הן 300-320 מיל גג. כדי לעשות כסף מקניות ומכירות בשוק צריך המוןןןן זמן בשוק וגם להיות מומחה במחירים. ראיתי איזה בחור ישראלי בסקניה שמנסה לעשות את זה. קרא לדמות שלו "נובטרייד" וגם צורח על אנשים בן זו@ה בעיברית......

אתה חושב שאני לא יושבת הרבה זמן

בFM?
ואני מבינה במחירים של מה שאני בד"כ קונה, שזה סקרולים בעיקר. ואני רק מנסה את המחיר הזה. תכננתי למכור ב360-שזה מחיר שראיתי כבר שאנשים קנו בו, אבל כמה אנשים מהבאדיליסט אמרו לי שהם ראו אנשים שמכרו ב400, מי יודע. למה לא לנסות? המחיר של 10 ATKS עלה בברה.

קודם כל אני לא אתה אני את

ואני רואה שאת שואלת כאן הרבה על מחירים של דברים מהשוק..... אין לי מושג באמת מה את יודעת ומה לא. אני רק מכירה אותך מההודעות שלך בפורום. המחיר של הכפפות עלה גם בסקניה אבל לא ראיתי אפילו אחת שמישהו שם ביותר מ 329 מיל.

בפעם האחרונה ששאלתי זה היה לפני חודש נראה לי.

מאז התעדכנתי במחירים. ובברה בכ"א כבר ראיתי הרבה אנשים ש-מכרו- כבר ב360, ככה שאם לא ב400-אני בטוחה שזה יימכר ב360 [כן, בחנות רגילה, לא מושי]. המחיר עולה אני מניחה בגלל שהרבה אנשים עכשיו יוצרים כפפות בקראפטינג ויש העדפה לכאלה שלא נוצרו בקראפטינג.

יש לי תחושה כזאת תמיד, יכול להיות שאני טועה

שבחנויות מושי אנשים זורקים מחירים גבוהים יותר.
כנראה שזה לא נכון, רק רציתי לציין את העובדה שבחנות רגילה זה גם נמכר ב360.

מ י ל ר

New member
לאף אחד לא אכפת

אם הכפפות יצרו במייקר החדש או בשיטה הישנה כולם נמכרות ב-MTS.

למעלה