ה''י 5/9/11

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ה''י 5/9/11 ../images/Emo41.gif

כי לא נרצה שלוטן תקבל את כול הקרדיט כול יום :)

JackyE

New member
עשינו דאבל זאק וכמעט עליתי לבל

אז בואו נומר שאני כבר 139
חוץ מזה, התחלתי להעלות את שובר הברקים שלי
לא משהו מעניין במיוחד... והשאלה: במידה ואני משיג היום CASH ואני קונה חיית מחמד קבועה אני אמור גם לקנות לה ציוד קבוע, על איזה שלושה חפצים אתם הכי ממליצים ומה כל אחד מהם עושה?

מ י ל ר

New member
תשובה

אוטו hp (שותה שיקויים לבד) מגנט מזוס (מרים מזוס) אייטם פאוץ (מרים דרופים)

JackyE

New member
תודה,

וזה נכון שאני כבר לא יכול לקנות אותם קבועים אלא רק ל90 יום?

מ י ל ר

New member
נכון

היה פעמיים את המבצע, להגיד לך לחכות שיצא שוב? לא יודע.. אני הייתי קונה עכשיו את זה של ה-90, ומתי שיצא קבוע קונה שוב. אי אפשר לדעת מתי זה יהיה..

Guid

New member
כן, כרגע הם ל90 יום,

לפני חודש-חודשיים הייתה אפשרות לקנות אותם קבועים. יש מצב שתהיה את האפשרות הזאת שוב, ויש מצב שלא.. בכל מקרה, גם אני ממליץ על אוטו-HP, מסוס מגנט, ואיטם פאוץ'. הם עוזרים מאוד

JackyE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מגיע לי מזל-טוב! אני הבעלים של של 20K NX חדשים רעננים ומהממים
וזה מה שאני אעשה (כשאגיע הביתה) אקנה את הכלבלב השמנמן שלי, עם החפצים שהמלצתם ל-90 יום, עדיף שיהיו לי אותם לשלושה חודשים מאשר שסתם קניתי כלב שלא עושה כלום
ד"א כל הגילדה שלי מדברת על איזה איוונט שאם מתחברים פעם ביום כל יום עד תאריך מסוים מקבלים 5K נקודות מייפל לשבוע (האיוונט יימשך שבועיים), חיפשתי על זה באתר ולא מצאתי כלום ואני לא יודע אם אמורים להירשם או לעשות משהו מסוים כדי לקבל את הנקודות. אתם שמעתם על זה?

טוב עד שאני כן רוצה להתחבר המניאק לא נותן!!

לא נותן להתחבר דרך האתר... (אומר לי להוריד שוב את המשחק...) ובלאונצ'ר נותן לי את זה
עוד מישהו נתקל בבעיה?

Guid

New member
../images/Emo3.gif

האמת שלא יצא לי להתקל בזה או לשמוע על מישהו שזה קורה לו...
ניסית להכנס בדרכים אחרות? (האתר של נקסון, הלאנצ'ר)

Guid

New member
חוסר תשומת לב... ../images/Emo122.gif

לא שמתי לב שרשמת את זה כבר... הממ.. אין לי עוד רעיון. התקנה מחדש אולי תפתור את זה.

../images/Emo45.gif זה מה שאני עושה

מורידה את המשחק מחדש ותיכף אנסה להתקין..... הסרתי את ההתקנה, מנראה מה יהיה.... קרס לי גם אחד הכוננים כשניסיתי להתקין את הפאצ'ר.....

miss_t

New member
תעדכני מה קורה../images/Emo70.gif

קרה לי פעם אחת או פעמיים כשהפאצ' לא היה מעודכן ופשוט ניסיתי שוב ושוב ושוב ובסוף הצליח. לרוב אם פספסת פאצ' אחד אז צריך להוריד כי הוא לא נותן לעדכן

לא מצליח....

יש לי אולי בעיית זכרון כי המחשב קופא בהתקנה של המשחק... למרות שעשה לי התקנה הושלמה, כשהעלתי הוא שם עוד פאץ'... וכשבא לעלות הוא אומר לי שיש קבצים חסרים להוריד את הגירסא החדשה מהאתר.... (שזה הדבר היחיד שעשיתי...)

הו נפתרה הבעיה!

ההתקנה הראשונה כנראה נדפקה ניסיתי שוב והתקין מהר ובלי בעיות.. חזר המשחק

למעלה