הישרדות

מענדעלע

New member
אני אתך

זוריק הוא הדמות המתועבת ביותר בסדרה. אין דבר נתעב מלהרוס את חייו של מישהו אחר כדי להגשים פנטזיה שלך.

תגיד אתה נורמלי?!?!?

זוריק עושה את הסדרה!!!!!!! מה הורס את החיים הוא אוהב את רוחלה וזהו!! ועובדה שמתי שהיא אמרה לו שהיא מתחתנת עם מוטי כץ אז הוא עזב אותה ולא הציק לה... חוצמזה מה נראה לך שהוא מבין בכלל שהיא חרדייה ושאצלם זה אסור? זוריק הוא הדמות הכי חמודה בסדרה!!!!! בלעדיו הסדרה לא הייתה מעניינת

מענדעלע

New member
הוא לא אוהב אותה בגרוש

אם היתה לו טיפת אהבה אליה, או אפילו איכפתיות בלבד מגורלה, הוא היה מניח לה לנפשה. הוא לא אוהב אותה. הוא מאוהב בה. וההבדל הוא בין שמים וארץ.

מאוהבת28

New member
../images/Emo122.gif

אתה מצחיקול.... שמנו עליך אי דביל.... נראהלי משעמם לך בחיים לכן אתה מחפש תשומייי תתפוץ לא תקבל

מענדעלע

New member
לא יאומן איזה מוסר מעוות יש לכם

תנסו לחשוב לרגע אחד מי אוהב באמת את רוחל'ה: זוריק שהורס ביודעין את חייה ואת חיי משפחתה, או איטה שעוזבת את ביתה ונוסעת לארץ רק כדי להיות לצידה של רוחל'ה, ולבסוף מצילה אותה בחוכמה ממעידה נוספת.

איך החלטת שהוא הורס את חייה?

זוריק התאהב רוחלה התאהבה מה לעזאזל לא בסדר בזה? אף אחד לא מחליט במי להתאהב. ובמקרה שלנו זה מה שהיה צריך לקרות... סיפור על אהבה אסורה.

מענדעלע

New member
זו פשוט המציאות

רוחלה עמדה להינשא לבחור חביב ומסודר כלכלית, התחילה לפתח רגשות כלפיו, וכל עתידה היה לפניה. "בזכות" זוריק הנישואין התבטלו, רוחלה מסוכסכת עם משפחתה ומושמצת בכל העיר, והיא הפכה לבחורה נטולת עתיד. ואל תגידי שזוריק יכול לשמש כתחליף. אפילו אם הם ינסו לממש את "אהבתם", אין סיכוי שזה יחזיק מעמד יותר משבוע. אינני מאשים את זוריק על כך שהתאהב, אלא על מה שהוא עשה עם זה. גם מבחור מאוהב ניתן לדרוש התנהגות מוסרית.

סליחה אבל...

אם רוחלה לא הייתה רוצה היא לא הייתה מזמינה את זוריק לדירה. שהרי היא ידעה שזה מנוגד ל"חוקים" לצורך העניין בלבד!

נו. עוד פעם?!

את הרי זו שטוענת כל הזמן שלא להכנס לכל הוויכוחים האלה. אז למה להכניס שוב כל פעם את הנושא הזה. בשביל זה יש את כל הדו שיח בשרשור שלי.

מענדעלע

New member
אני לא מצדיק את רוחל'ה

היא עברה על החוקים המקובלים בחברה החרדית, כפי שעושים גם רבים אחרים. יחד עם זאת, היא הזמינה אותו כדי להיפרד ממנו ואמרה לו זאת מפורשות. זוריק התעלם מבקשתה והחל לפתות אותה, לאחר שקודם לכן התנפל עליה נגד רצונה ואף הכאיב לה (אגב, בשפה משפטית קוראים לזה תקיפה, ויושבים על זה בכלא).

אתה צודק. אבל הם לא רוצים לשמוע,

אז תן להם. הגדרת את זה מצויין - בולשיביזם מחשבתי.

תגיד לי אתה רציני?

זאת רק סדרה בטלויזיה! צאו מזה!!!!! תהנו מהסידרה ודי! לילה מקסים לשניכם!

מענדעלע

New member
אני בהחלט נהנה מהסדרה

אבל הסדרה היא כלי להעברת מסר. ולצערי, הפעם המסר שהיוצרים בחרו להעביר הוא שלילי.

למעלה