הישרדות 1502

../images/Emo58.gif אם ככה

אז אולי אלוהים ישמע את תפילות ליבנו וזה לא יהיה הדבר היחידי שלקוח מעונה 7... ויהיה חזרה של שורדים שהודחו... זה יכול להיות טוויסט מושלם !!1 ואשלי תקבל הזדמנות שניה ותזכה במיליון ואני אוכל להיות שמחה שוב

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif(?) 1502 ../images/Emo110.gif

אני רק רוצה לומר שזאת עונה מצויינת, לפחות בינתיים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שהיא מצביעה לדרק זולנדר, דמות הדוגמן המופתית של בן סטילר מהסרט 'זולנדר'.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif תגובה על כמה תגובות

לא קצת הגזמנו ? ההדחה של אשלי הורסת או גומרת את העונה ? איך אפשר בכלל להחזיק ממישהו אחרי פרק או שניים ? כן - מחבב את אשלי אותה אני מכיר עוד מלפני התכנית (שלום שלום, לא אינטימי) אבל קשה לי לראות או להבין למה להקצין ולהגיד שההדחה שלה הרסה את העונה או פגעה בה. הייתה פה גם מישהי שחרצה וקבעה שהעונה הזו גמורה. זו אחת הסיבות למה אני מעולם לא מתעניין לגבי השורדים לפני שהעונה מתחילה - לא צופה בכל הטריילרים או הצגת השורדים או נכנס לאתר הרשמי לקרוא קצת ביו. ככה לוקח לי לפחות כמה פרקים להכיר ולגבש דעה על האנשים ואני לא מרגיש רע עם הדחות מוקדמות כי זה תמיד בשלב שלא כזה אכפת לי מהם יותר מדי. העונה הזו לא קמה ותיפול על אשלי מסארו.

Boran

New member
../images/Emo45.gif איזה גבר

היו מקרים מעולם שהיה לי עצוב שאנשים עפו בפרקים הראשונים. במיוחד זה קורה לי בביג בראדר, שעד ההעפה הראשונה אני כבר חבר של כולם. אבל עוד כ"כ הרבה דברים הולכים לקרות בעונה הזאת, שבסוף שלה כבר לא נזכור שהיתה בה אשלי.

Boran

New member
אוי נכון ../images/Emo93.gif

הכוונה שלי היתה לעשות הודעה בלי ספוילר

למעלה