הישרדות 1502

gah

New member
קרוב..

דרום ומרכז אמריקה ל-10 חודשים. ואגב, בערך בחודש יולי אני אמור להגיע לאזור פנמה. כבר דאגתי לסמן במפה את איי הפנינה ובעזרת גוגל אפילו סימנתי ספיציפית את האיים שבהם היה הישרדות. ב-ר-ו-ר שאני נותן שם ביקור. ואני מבטיח לעלות תמונות שלי ליד העץ בצורת Yבאי הגלות שבו היה האליל בהישרדות 12 :) אני אהיה בעוד ארצות שהיה בהם הישרדות (ברזיל - אמזון, גוואטמלה), אבל בהם כבר הרבה יותר קשה להגיע למקומות שהישרדות היה בהם וגם פחות אטרקטיבי...

Sole Survivor

New member
איזה כיף...

אבל כדי להגיע לאיים הללו אתה צריך הליקופטר בטח. לא? יש טיסות לשם? אני חשבתי (שיהיה לי הרבה הרבה כסף) לעשות טיול "בעיקבות גיבורים- מסלולי השרדות והמרוץ למליון" זה יכול להיות נחמד. אני יכולה לעשות וי על המקום שבו הסתיימה העונה הראשונה של המרוץ. יש לי תמונה להוכחה.

gah

New member
על קצה המזלג...

אז ככה: מפנמה סיטי מעבורת/טיסה (המעבורת עולה איזה 40 דולר, טיסה אין לי מושג) לאי קונטדורה. האי עצמו סמוך לאי סאבוגה (שבו כמובן היה שבט סאבוגה באולסטאר) ויש בו כמה עשרות אנשים שגרים בו. זה נחשב אי כזה של עשירים שבאים לעשות חופשות, אני מתאר לעצמי שאני פשוט אפתח את האוהל שלי ואשן בו כדי למנוע הוצאות. אבל כדי להגיע לאטרקציה האמיתית - אי הגלות של עונה 12, צריך להתארגן עצמאית על איזשהי סירה, כי אף אחד לא מגיע לשם מן הסתם. מדובר בכמה קילומטרים מרחק מקונטדורה. שאני אגיע לקונטדורה, אני כבר אדאג לתפוס איזה מקומי שיקח אותי לשם (תמורת תשלום). זה התכנון כמובן... מי יודע, אולי בסוף אני בכלל לא אגיע לפנמה? זה טיול שמתחיל בארגנטינה והתכנון הוא לטפס עד למקסיקו ב-10 חודשים.. אבל בגלל שאני ספונטני בהגזמה, אי אפשר לדעת איפה אני אגמור בסוף ואיפה אני אהיה.. אבל יש לי תחושה שעל אי הגלות אני לא מוותר :)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. חבל על אשלי, היא יכלה להיות דמות מעניינת אם היא הייתה שורדת עוד קצת.. אם היא הייתה בשבט השני, היא הייתה מצליחה הרבה יותר. דייב ממש מציק. הוא חושב שלהיות מנהיג זה להיות כמו שבט בפני עצמו. הוא מנסה לעשות ה-כ-ל לבד, בלי להתייעץ ובלי להתחלק בעבודה. אמן יעוף בפרק הבא. פיי לונג השבט האדום הוא אחלה של שבט. אני אוהב שם כמעט את כולם. בעצם את כולם, חוץ מז'אן רוברט שהוא דמות קצת מסובכת - מצד אחד הוא מנסה לחשוב הרבה על המשחק ולעשות דברים שיכולים להיות חכמים, אבל מצד שני הרעיונות שלו די טיפשיים ולא נראה לי שהם יעבדו, אז קשה לי להעריך אותו בתור אסטרטג חכם. טוד משחק משחק פשוט מצויין. כולם מודעים אליו ולכוח שלו, אבל אף אחד לא מחשיב אותו כאיום (בינתיים..). אמנדה גם נראית שחקנית טובה ומעניינת אז אני מקווה שהברית ביניהם תצליח. ואם כבר הברית שלהם, גם אהרון אחלה בנאדם. אהבתי שהוא רב עם ז'אן רוברט ופשוט אמר לו בפרצוף שהוא לא סובל אותו. מצד שני, קורטני צדקה כשהיא אמרה שזה לא משהו שצריך לעשות ליד ג'יימי. עובדה שג'יימי אחרי זה אמרה שהיא לא חושבת שהשבט מתפקד כל כך טוב. ג'יימס פשוט סוס. לא יאומן. בכל אתגר שיש בו קצת פיזיות הוא ישלוט. אם הוא יגיע לאיחוד הוא יהיה איום ענק. דניס לדעתי ממש מעניינת, חבל שאין לה כמעט וידויים.. אני רוצה לראות אותה משחקת את המשחק. זהו, עברתי על רוב פיי לונג.. השבט השני לא ממש מעניין בינתיים, היחידים שאני אוהב שם זה ג'יימי ופיי-ג'י. בינתיים העונה נפתחה די טוב, אני רק מקווה שזה ימשיך ככה עם כמה טוויסטים בריאים ואתגרים מעניינים, ובלי שבט אחד שמפסיד בכל האתגרים !

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

הגיע הזמן, אחרי יום שלם של מריטת עצבים וציפייה לפרק. קודם כל, ברור שטוד הולך להיות דמות מרכזית מאוד בעונה בעקבות כך שאחרי הפרק הזה הוא כבר נמצא בשלוש בריתות שונות (לאו דווקא באשמתו!). ההימור שלי לניצחון כרגע הוא על אמנדה: שלישיית טוד-אמנדה-אארון יגיעו רחוק, אארון יודח בגלל החוזק שלו, טוד יגיע למקום ה- 3 בגלל שככה זה תמיד (
) ואמנדה תגיע למקום הראשון. אתגר הפרס היה ממש מגניב, אחרי שברגע מסוים חשבתי שזה לא ייגמר. שוב ראינו עד כמה פיי לונג חזקים. ובקשר לטוויסט- האמתי שכשראיתי אותו התאכזבתי. שמחתי מאוד מכך שאין את אי הגלות בעונה הזאת כי לדעתי אליל החסינות הוא נטל ומספיק איתו. אבל מה לעשות, יש אותו, והיום חזינו באחד הצעדים הטיפשיים ביותר במשחק כשלזלי שפכה את ליבה בפני טוד. טוד (שאוהב לקרוא לעצמו חכם כבר כמה פעמים-והוא באמת חכם) כמובן עשה בחוכמה וחשב על לסלק אותה. אבל זה לא הגיע לשלב כזה כי פיי לונג ניצחו שוב. אתגר החסינות היה מותח לרגע. ואז לא
. זה כבר ממש מוזר- שלושה אתגרים ברצף זה כבר נכבד ואם ז'אן הו לא ינצחו באתגר הבא- אני מצפה לשרשרת ארוכה של הפסדים גם אחרי זה. את האתגר עצמו לא ממש אהבתי רק בגלל שהוא היה לשישה- לא יכלו לחכות לפרק הבא כדי לשים אותו והיו חייבים לשים המון אנשים בצד?? ובז'אן הו היה ברור מי מועמדים להדחה. הייתי דיי בטוח שאשלי תעוף (חברות מול כוח, כמו ששיריה הבהירה) אבל גם חשבתי שזה יהיה בהצבעה צמודה- מה שלא קרה. וזה מראה כמה שיריה חכמה- למרות שהיא ממש מעצבנת אותי, לא יודע למה. ולפינת האנשים שכיכבו בפרק הראשון והיום נעלמו- פי ג'י ופרוסטי. וצ'יקן
ולפינת המשפט הכי טוב בפרק: "I'll see YOU soon" (אשלי לדייב אחרי שהיא הודחה
). כל הכבוד לך על ההברקה. מצפה לפרק הבא בעונה המגניבה הזאת
.

wissenly

New member
../images/Emo58.gifשלושה דברים ששכחתי.

1. בחיים לא הייתי חושב על טוויסט החטיפה ואליל החסינות ביחד (וכנראה שנצטרך לצפות לחטיפה בכל פרק). כל הכבוד לאלה שהמציאו את הרעיון. 2. יש הגיון בתוכנית של ז'אן רובר(ט
). כשהוא יתחיל לפעול אנשים אולי יתפעלו, אבל עד אז כולם כבר יהיו מסודרים בבריתות והוא יישאר לבד. אז מספיק. 3. בדרך כלל בפרקים הראשונים מודחים המשעממים ולא אלה ששמנו לב אליהם לפני שהעונה התחילה... אז כנראה שפה זה הולך הפוך- צ'יקן, אשלי, ואם זה ימשיך כך אז הבא הוא ז'אן רובר

nadavhs

New member
../images/Emo58.gif

פרק חביב ביותר. בכל אופן, חבל, באמת חבל, על האליל חסינות. סתם טוויסט מיותר. הרי זה לא כמו עונה 13/14 שהקאסט חלש מדי וצריכים לחזק אותו בשטויות. כשיש קאסט כזה מגניב אפשר פשוט לתת לעניינים להתנהל. (אלא אם כן אנחנו הולכים למקרה פאלאו, ואז חייבים לשנות את השבטים.) טוד - רוב ס. על ספידים. הבחור גאון ומרכז סביבו כוח. וכמו שאמרו, השבט האדום הרבה יותר מעניין. מזכיר לי את השבטים בעונה 7.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כמה דברים על התחרות חסינות: דייב יצא כ"כ אפס בתחרות חסינות. התחרות היתה ממש מגניבה ומקורית. א-בל, מה הקטע הזה שצריך רק 6 מכל שבט? אז תחכו עם התחרות לפרק הבא כשלאחד השבטים יהיו 6 אנשים. וחוצמזה, שמתם לב שבסוף מרוב הכוח של ג'יימס הוא העיף את הגונג לאלף קיבינימט?
העונה הזו ממש טובה בינתיים כי יש אנשים מעניינים. קורטני אדירה בקשר לג'יימי והאליל: קודם כל, טוד גאון עם התכנית שלו. דבר שני - אני מאוד מקווה שג'יימי הבינה שאם היא קיבלה הודעה שבשבט היריב יש אליל מוחבא, אז באותה מידה השבט שלה היה יכול לנצח בתחרות ומישהו מהשבט השני היה מקבל את אותה הודעה - מה שאומר שגם אצלם יש אליל מוחבא. בקשר לטרייבל: ג'ף הרג אותי - "ווי האד אנת'ר גוד סשן אוף טרייב ת'רפי", כאילו הוא הפסיכולוג שלהם או משו
ובקשר להעפה - קיוויתי שדייב יישאר. יש לו עוד מה לתת לעונה. א-בל, שימו לב מה אמרתי על הפרק הקודם! אני מצטט: "אשלי נחמדה. היא בטח תעוף שניה, כבר יש תקדים של אשלי אחת עם שדיים ענקיים שעפה שניה" האם אנחנו עדים למסורת חדשה בהישרדות? או לנביא חדש בישראל?

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

וואי לא חשבתי על האליל שיכול להיות בשבט זאן יו . אולי ג'ימי תהיה באותו ראש שלך...ותתחיל לחפש... וג'ף. פשוט אין על ג'ף .המנחה הכי טוב בטלויזיה האמריקאית (טוב לפחות של סדרות המציאות) מעניין שבכל העונות עד היום תמיד לובש את אותן חולצות. ניראה שהמקום משתנה האנשים משתנים ורק נישאר אותו מנחה ואותם בגדים... ובאמת ניראה שאלה שבלטו בפרק הראשון לא בלטו הפרק. ומי שלא בל בפרק הראשון בלט עכשיו..אמנדה למשל... בנתיים רק לאריק לא היו גדולות יותר מדיי...בנתיים הוא רק סתם pretty face

retard boi

New member
1502../images/Emo58.gif

אני חש בחוסר איזון מאוד מדאיג ביכולת הפיזית של המתחרים בשני השבטים. בשבט האדום יש אנשים כמו ג'יימס , ארין , אמנדה וז'אן פייר שחזקים כמו סוסים ובשבט הצהוב יש רק את פרוסטי וגם הוא דיי פרווה. זה מאוד לא הוגן ואם האתגרים ימשיכו כך הצהובים יראו את ג'ף לעיתים מאוד קרובות. דייב ממש עולה לי על העצבים , ההוראות שלו אפילו לא מראות אף שמץ של הגיון. מה הפואנטה של לבנות גריל כל כך מפואר להדליק בו אש, ובמיוחד לפני שחברי השבט בכלל אכלו או שתו. זה אדיוטי , אם כבר הוא היה מציע לשפץ את המקלט הייתי עוד איכשהו מבין. החלק המחוגך כאן היה שאף אחד מחברי השבט לא רצה להסתכסך או לבלוט יותר מידי מלבד אשלי ולכן לא ממש התייצב מולו. ממש חבל לי על אשלי, היה לה פה גדול אבל בסך הכל לדעתי מדובר גם בחברת שבט מועילה וגם במישהי שהיה לה פוטנציאל להפוך לדמות מרכזית ולא סתם להגרר כמו רוב הנשים שמשתתפות בתוכנית הזאת. ג'יימי מתגלה במשהי הרבה יותר אינטיליגנטית מהרושם הראשוני שהיא יוצרת מקווה שהיא תשאר. לזלי מעצבנת לא פחות מדייב, היא מתגעגעת לתנ"ך שלה ואלוהים הביא לה את הרמז (עם כל הכבוד לגיימי אני עדיין לא מתכוון להחשיב אותה לאלוהים). גם לחלוק את הרמז עם טוד היתה החלטה טפשית. את נמצאת בעמדת כח רק אחרי שיש לך את החסינות , לא שיש לך את הרמז. ז'אן רבר הוא פשוט אדיוט, מלבד העובדה שהאסטרטגיה שלו מטופשת הוא גם מסתכסך עם אנשים בלי שום סיבה, זה לא משחק פוקר בהשרדות , כאן אתה רוצה שאנשים יחבבו אותך. בלי קשר ליכולת שלו באתגרים אני שדי בטוח שאם האדומים יפסידו מתישהו הוא הראשון לעוף. בקשר לכל האסטרטגיות שמתרחשות בשבט. שילכו קודם לטרייבל קונסיל ואז נדע לאן באמת נושבות הרוחות.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

וכך נהרסה כל העונה- אשלי עפה על ההתחלה. אבל נתחיל בדברים הטובים: האתגרים בעונה הזאת ממש טובים ומקוריים, הטוויסט של החטיפה- נחמד! איך לא חשבו על זה קודם? מה שלא אהבתי, ובעצם די ביאס אותי, זה חזרתו של אליל החסינות. עד שחשבתי שיהיה לנו עונה נורמלית... ולזלי עשתה מעשה דפוק שסיפרה על האליל לטוד. בכלל, טוד נראה לי בנאדם "הישרדותי" כזה. כמו רוב ס. אמנדה וג'יימי מתוקות. שריה התחבבה עליי מהטרייבל קאונסיל בגלל ההתפרצות שלה והמבט שהיא תקעה בדייב אחרי שאשלי עפה.

../images/Emo58.gif הדעה שלי היא ש

היום היה פרק ממש טוב והעונה באמת מסתמנת להיות טובה.. אבל כל זה פשוט איבד את הטעם כאשר העיפו את אשלי היום.. לא מגיע לה לעוף.. היא לא פישלה באתגר, היא לא מתנשאת מעל כולם.. בסופו של דבר הועפה שניה, שזה עלוב היא הפייבוריטית שלי ולראות אותה עפה ואחרי כך לראות את כל העונה.. זה כמו לראות שהעיפו את סטף בעונה 10 ואז לראות את שאר העונה .. או לראות את רופרט עף בעונה 7 ואז לראות את שארית העונה.. זה טוב אבל זה לא מעולה אז בשבילי עונה זו נגמרה בפרק 2.. אני מקווה שיזמינו אותה לאולסטאר סתם בשביל לתת לה הזדמנות נוספת סליחה על המיחזור, פשוט ראיתי את הקישור הזה רק עכשיו..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

ממש ממש חבל לי על אשלי. הפרק התחלתי לשים לב לאמאנדה [שבכלל לא זכרתי] ונראה לי שהעתיד שלה זוהר כרגע. אני ממש בעד הברית המושלמת [כי אם יש שם צלע מדהימה ביופיה מה טוב ומה נעים
] הייתי ממש ממש בעד אשלי ולכן רציתי ניצחון של הצהובים. אבל כרגע שהיא עזבה,האדומים הרבה יותר מעניינים אותי. השחורה השופעת בהחלט חמודיזה ^^ וזה רק אני או שזה ממש לא פייר שאהרון והסוס השני יחד באותו שבט?
אהרון
אשלי

gromp

New member
רק להזכיר מה קרה בעונה 7../images/Emo58.gif

אתם לא זוכרים את עונה 7 בה השבת של רופרט הפסיד בכוונה ואז התגלה הטויסט של חטיפה? רופרט נלקח כחטוף והשתתף עם הקבוצה שחטפה אותו באתגר פרס ורק אז הוא חזר לשבט המקורי שלו. אני קוויתי שלא יהיה חסינות או שאר ירקות, פשוט חבל.

למעלה