הישרדות 1502

maya567

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1502

מצחיק שאני ראשונה
כנראה זה מה שקורה כשהשותפה החדשה מעירה אותי עם ההובלה ב-10 בבוקר.... לענייננו. לא עד כדי כך התעמקתי בפרק. באיזשהו שלב מצאתי את עצמי בטרייבל בלי לשים לב מה הלך בגלל בחסינות (אז לקחתי קצת אחורה). הטרייבל היה החלק היותר מעניין בפרק. הבחורה השחורה השופעת שאינני זוכרת את שמה פשוט קרעה אותי אם ה- did you not hear what came out of my mouth??
התבאסתי על אשלי. קשה היה שלא לשים לב אליה עם הגזונקרס העצבניים, אבל מעבר להם היא היתה אחלה. בטח יותר מדרק זולנדר
אה, וכמעט שכחתי - WTF?? הידן אימיוניטי איידול?? לא אמרו שאין את השטות הזאת העונה????

../images/Emo58.gif

טפו טפו טפו, עד עכשיו אחלה של פתיחת עונה. השבט הצהוב כל כך לא מעניין שזה באמת לא משנה אם אשלי/דייב/הבחור עם השיער המתולתל יודחו. לעומת זאת, השבט האדום הוא פשוט חגיגה לעיניים. גם אסטרטגיה, גם אנשים יפים, גם דינמיקה נורמלית. אני בעד קורטני ובעד הברית המשולשת של אהרון/אמנדה/טוד. יודח ז'אן רוברט!

הידד. הבלוגים חזרו לאתר CBS (ללא ספ')

כעת נוכל לקרוא מה חושבת אריקה מעונה 14 כי היא הייתה אחת השחקניות הכי אסטרטגיות EVER. וגם - פאפא סמארף חושף את הסודות מאחורי הקלעים. אללי, כבר עדיף שיבקשו ממני לכתוב בלוג.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. בז'אן הו היה די יבש, בגלל שדמות אחת מעניינת לא דיברה בכלל(PG) והשניה הודחה, אבל מילא. דייב עולה על העצבים, וההתפרצות של הכושית-השמנה-התורנית עליו בTC הייתה מצחיקה. אני גם בעד הברית של אמנדה וטוד(ושאהרון יצטרף לבנתיים, לא נורא) בפיי לונג, ואפילו קורטני הצליחה לשעשע לא לעצבן בפרק הזה. ז'אן רוברט הוא האדם הכי עצלן שנראה בהשרדות מאז קייטי בעונה 10, וג'יימס עדיין סוס. ומאיה - אמרו שexile island יירד, לא הHII. רק שינו את הדרך של קבלת הרמזים, במקום ללכת לEI חוטפים מישהו. נו טוב.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק חביב אם כי אני מסכים עם מאיה שהוא לא היה מרתק (מצאתי את עצמי יותר מדי פעמים מחזיר חזרה כי איבדתי אות הדוברים). טוד בינתיים משחק חוכם, אני מקווה שהוא לא יחשף אלא ימשיך, האחרים עדיין לא הותירו בי רושם מדהים (דייב וז'אן רוברט מעצבנים - לא מבין את הרעיון לעצבן את כולם ולהיות עצלן ואז להתחיל ולעבוד, שראה (או איך שלא כותבים את זה - אני מתכוון לאפרו-אמריקאית) דיברה טוב אולעניין אבל בכל זאת הצביעה נגד אשלי, אריק דיבר סוף כל סוף, ולזלי (המטיפה הנוצריה) לא מוצאת חן בעיני) פוטנציאל יש לפרוסטי, אהרון, אמנדה, קורטני וג'יימס.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שההעפה של אשלי בשלב הזה היא אבידה גדולה לעונה הזאת. אבל כבר לעולם לא נדע מה יכול היה להיות. רציתי לראות את קורטני מתפלשת במאבקי הבוץ (כי היא נראתה מפוחדת מכל הסיטואציה), אבל הקבוצה שלה ניצחה גם בלי הכדור השלישי. אני דווקא מרוצה מהשימוש באלילון-חסינות-מוסתר עם הרמזים וכל זה. כל עוד אפשר להשתמש בו רק לפני ההצבעה בטרייבל, הוא תוספת מבורכת לעונה. גו טוד!

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1502

פתיחת עונה נחמדה בהחלט עד עכשיו, אם כי ממש לא מוצאת חן בעיני ההעפה של אשלי - אחת הדמויות היותר חינניות ובעלות פוטנציאל שזכו להעפה מוקדמת. מאז אסטרטגיית ההעפה לפי סדר הא"ב של שון בעונה הראשונה אני לא זוכר אסטרטגיה יותר מטומטמת מאשר זו שז'אן רוברט הכריז עליה בפרק הזה בכזו גאווה. זה מצטרף לניסיון הפאתטי שלו לחשוף את טוד, שד"T עולה עליו בכמה וכמה רמות מבחינת חכמת המשחק והאסטרטגיה, בפרק הקודם. ואם כבר מדברים על טוד - מאז בריאן בעונה 11 לא זכור לי שחקן שכל כך מחובר לצד האסטרטגי של המשחק - אני מקווה שהגורל של טוד יהיה שונה, כי לא הייתי רוצה לראות אותו נופל קורבן לאיזה מיקס לא מוצלח של השבטים, שעוד צפוי לנו כנראה בתוך שניים-שלושה פרקים. ההחלטה של לזלי לספר לטוד על האיידול הייתה מטומטמת גם ברמה העקרונית, וגם בתזמון - אם את כבר מחליטה ליצור שותף אסטרטגי, אולי תחכי שהאיידול יהיה לך ביד, ואז לפחות יהיה לך איזשהו קלף מיקוח. ככה את פשוט מגישה את הראש של עצמך על מגש של כסף, ועוד לאחד הנחשים היותר מתוחכמים במשחק. מדהים איך טוד מצליח להערים על כל השבט ולשווק תדמית של ילד-חכם-אך-לא-מזיק, שכולם, כולל אהרון המנהיג האימתני נופלים בה (כולם, חוץ מז'אן רוברט, שמתברר, בינתיים לפחות, כלא ממש רלבנטי לשום דבר). ואם כבר מדברים על האיידול - נראה לי שהפעם הוא יכול להיות דווקא מעניין במיוחד, כי אף אחד (חוץ מלזלי וטוד כרגע) לא יודע בכלל על האפשרות שיש איידול, מה שיכול לבוא בהפתעה מוחלטת אם ישתמשו בו, ומצד שני לא אמור להעניק למשתמש בו כוח אין-סופי שייקח אותו עד לפיינל פור.

../images/Emo58.gif

לטוד יש ועוד איך תדמית של ילז מזיק. לזלי הודתה שהיא מתחברת אליו רק כי היא רוצה שיהיה לצידה ולא נגדה.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

נכון. אולי היה מדויק יותר להגיד שאיכשהוא הוא מצליח להתחמק מתדמית הביץ', מה שלא השכילה לעשות למשל ג'רי מאנת'י בעונה 2 או אפילו סטפאני בעונה 11 - אבל כמובן שזאת רק ההתחלה ואם הבחור הזה באמת ישחק כמו שהוא מדבר, אז הוא עוד צפוי לגייס לעצמו לא מעט שונאים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מעניין האם יהיה ערבוב שבטים להציל את הקטישה הצפויה של פה לונג על השבט החלשלוש והבדיחתי השני. הפרק עצמו היה נחמד. לא צפיתי את ההדחה של אשלי כי דייב באמת מעצבן ולא מרשים באתגרים כדי להצדיק את הפאוור טריפ הזה. ג'יימס ארין וז'אן רוברט פשוט סוסים ואני לא רואה איך הם מפסידים באתגרים פיזיים לפרוסטי וחבורתו. בפה-לונג טיפה יותר מעניין - לפחות הם לא טיפוסים נאלחים כמו הברית של טום בפלאו ככה שגם אם יהיה פה קורוריזיישן עדיין לא יהיה מעיק מדי להמשיך לצפות בעונה הזו כמו בפלאו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אם תהיה קורוריזציה, זו פעם ראשונה בהיסטוריה של הישרדות נראה לי, שהשבט שאני אוהב יימצא בצד הנכון של הקורוריזציה / הפאגונגיזציה / אוגאקוריזציה / רוטוזציה / צ'ואי גאניזציה (הבנתם את הרעיון) גו פיי לונג!

hennir

New member
תזכיר לי רק...

מאיזה עונה השבט רוטו ומי מוכר היה בו??

Boran

New member
עונה 4

הבנאדם היחיד שעף שם לפני המיזוג היה גבריאל, וגם הוא עף רק חמישי. שבט מראמו הגיע לאיחוד עם שלושה אם אני לא טועה, כשבפרק האחרון לפני המיזוג העיפו בלית ברירה את ג'ינה המדהימה. ברוטו היו נליה, פסקל, קאת'י, רוברט (הגנרל), ג'ון, תמי וזואי. וגבריאל, שעף. ואני לא מאמין שזכרתי את זה. זה עוד בעונות שאני זוכר, לפני עונה 8.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

באמת יהיה צריך לעשות טויסט ערבוב שבטים - חלוקת השבטים ממש אבל ממש לא שווה. זאן יו (או איך שכותבים את זה) ממש מתפרקים. אפילו המחנה שלהם ניראה כמו שדה קרב. נקווה שבאמת לא יהיה קרור 2 ...לפחות בפלאו היה חופים מדהימים (למרות שגם פה יש נופים יפים ופנדות) דרך אגב ניראה לי שזת העונה היחידה שיש כל כך הרבה בוץ וגשם (מי שישרוד את זה מגיע לו לזכות...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה? להיפך מכל העונות, דוקא בעונה הזו קורוריזציה תהיה נהדרת. סוף סוף השבט המעניין יהיה זה שנשאר.

gah

New member
../images/Emo58.gif

הוספתי שני כוכבים לזכרה של אשלי.. אחד לכל אחד מהציצים שלה. ועכשיו ברצינות, בלי שום קשר למראה שלה, אני לא זוכר מישהו שעף כל כך מוקדם והיה כל כך מהנה. היא לא רק הייתה בולטת בשבט, אלא אפילו הייתה בולטת שלא מעצבנת. שזה נדיר בפרקים הראשונים, במיוחד שמדובר בבחורה בהישרדות. אבל אין מה לעשות, כולם חושבים שלהשאיר את דייב יהיה הדבר הנכון מבחינה פיזית ואולי הם אפילו צודקים. אני חייב להודות שאם זה היה אני, גם אני הייתי מדיח את אשלי, אבל בעיקר בגלל שכל עוד דייב נשאר בשבט, המטרה עליו ולא עלי. אם אשלי הייתה נשארת בשבט, בהיעדר דייב כבר לא הייתה עליה מטרה. אין ספק שהאדומים (אני תמיד שוכח שמות של שבטים) ממש מגניבים. טוד הוא לגמרי איך שאני דמיינתי את עצמי בהישרדות (חוץ מהקטע של ההומו) והחיבור שלו לאמנדה - עוד אוהדת גדולה של התוכנית, כמובן שמקבל את האהדה שלי. הצירוף של אהרון אכן נראה הדבר הנכון לעשות (שימשוך את כל האש) וכעת החיבור ללזלי יצר רביעייה, שיחד עם ג'יימס (עקב הכוח הפיזי) אמורים להבטיח ביטחון לחמישתם. ובהתאם לנקודה שמישהו העלה מלמעלה, אני כן חושב שלזלי עשתה את המהלך הנכון ששיתפה את טוד בעניין החסינות. היא גם ככה בדרך החוצה מהשבט, אולי זה מה שיציל אותה. אתה צריך לדעת מתי אתה נמצא למטה ולהילחם בהתאם ואני חושב שלזלי מבינה את המיקום שלה בשבט ועושה כל מה שהיא יכולה כדי לצאת מזה. האם זה יכול להתנקם בה? ברור. האם זה עדיין הדבר הנכון לעשות? אני חושב שכן. אני לא מצליח לראות מישהו שינצח את ג'יימס בתחרויות. אני בחיים לא ראיתי בן אדם כל כך גדול וחזק, אבל גם כל כך קל תנועה ואתלטי. טירוף. סך הכל פתיחה נהדרת, הרבה אקשן קורה בשני השבטים ואכן יש אופטימיות לקראת העתיד. אגב, עשיתי חישוב ונשארו לי בדיוק עוד 5 פרקים לראות עד שאני טס לחו"ל. זה אומר שאני אדע בדיוק מי התשעה שירכיבו את הג'ורי ואז אטוס לי לחו"ל. :)

למעלה