../images/Emo58.gif 1502
פתיחת עונה נחמדה בהחלט עד עכשיו, אם כי ממש לא מוצאת חן בעיני ההעפה של אשלי - אחת הדמויות היותר חינניות ובעלות פוטנציאל שזכו להעפה מוקדמת. מאז אסטרטגיית ההעפה לפי סדר הא"ב של שון בעונה הראשונה אני לא זוכר אסטרטגיה יותר מטומטמת מאשר זו שז'אן רוברט הכריז עליה בפרק הזה בכזו גאווה. זה מצטרף לניסיון הפאתטי שלו לחשוף את טוד, שד"T עולה עליו בכמה וכמה רמות מבחינת חכמת המשחק והאסטרטגיה, בפרק הקודם. ואם כבר מדברים על טוד - מאז בריאן בעונה 11 לא זכור לי שחקן שכל כך מחובר לצד האסטרטגי של המשחק - אני מקווה שהגורל של טוד יהיה שונה, כי לא הייתי רוצה לראות אותו נופל קורבן לאיזה מיקס לא מוצלח של השבטים, שעוד צפוי לנו כנראה בתוך שניים-שלושה פרקים. ההחלטה של לזלי לספר לטוד על האיידול הייתה מטומטמת גם ברמה העקרונית, וגם בתזמון - אם את כבר מחליטה ליצור שותף אסטרטגי, אולי תחכי שהאיידול יהיה לך ביד, ואז לפחות יהיה לך איזשהו קלף מיקוח. ככה את פשוט מגישה את הראש של עצמך על מגש של כסף, ועוד לאחד הנחשים היותר מתוחכמים במשחק. מדהים איך טוד מצליח להערים על כל השבט ולשווק תדמית של ילד-חכם-אך-לא-מזיק, שכולם, כולל אהרון המנהיג האימתני נופלים בה (כולם, חוץ מז'אן רוברט, שמתברר, בינתיים לפחות, כלא ממש רלבנטי לשום דבר). ואם כבר מדברים על האיידול - נראה לי שהפעם הוא יכול להיות דווקא מעניין במיוחד, כי אף אחד (חוץ מלזלי וטוד כרגע) לא יודע בכלל על האפשרות שיש איידול, מה שיכול לבוא בהפתעה מוחלטת אם ישתמשו בו, ומצד שני לא אמור להעניק למשתמש בו כוח אין-סופי שייקח אותו עד לפיינל פור.