../images/Emo58.gif 1013
אני בהתלהבות, אז יכולהיות שזה ייראה כאילו אני מגזים קצת. הפרק הכי טוב של הישרדות שראיתי מזה הרבה הרבה זמן. היה בו הכל- גם מבחינת האסטרטגיה והמשחק, וגם מבחינה האנושית- בין איאן לקייטי. לפני הפרק הייתי בטוח שזה עוד מקרה קלאסי של פיינל 5, כמו שראינו בעבר- שני זוגות (קייטי ואיאן, קארין וטום) שילחמו על הקול החמישי (אני אפילו לא זוכר איך קוראים לה. נו, לא קים, השניה. הבלונדה הזו. נו... ג'ן, זהו). אבל הפרק הזה היה מעולה גם מהבחינה הזו. חוץ מברית של קארין ואיאן ראינו בפרק הזה את כל השילובים האפשריים. פשוט מעולה. אלוהים ישמור, איזה פה גדול יש לקארין. פשוט אי אפשר להגיד לה שום דבר. לאורך כל העונה אף אחד לא שם לב שכל סוד שאומרים לה היא רצה ומספרת? היא פשוט לא יודעת לסתום את הפה! גם בקשר לפיינל 4, אלו הפיינל 4 הכי טובים מזה הרבה הרבה זמן. אם ג'ן לא תזכה, אני אשמח מכל אחד אחר שזה לא יהיה. קייטי מעולה. גם טום. גם איאן. ג'ן היא משלימה מעולה לפיינל 4 האלה, ואם היא תגיע לפיינל 2 על פניהם, בהחלט יגיע לה לנצח. אלא אם כן, כמובן, הם ישמידו אחד את השני לפני שהם "יתפנו" להעיף אותה. פשוט פיינל 4 מדהימים. בקשר לאוטו- לדעתי לטום יותר הגיע לזכות, אבל ניחא. והיה נחמד לראות איך המושבעים נהנו כ"כ מהטרייבל. נסכם ונאמר: הפרק הטוב ביותר של הישרדות שיצא לי לראות מזה זמן רב. הולך להיות פינאלה מעולה.