הישרדות 1013

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אמבר לא זכתה במכונית, רוב זכה והיא הרוויחה כתוצאה מהזכיה שלו הקללה עדיין תקפה

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif

נו באמת, מזכיר לי את הקטלוגים של TVTome בסגנון: "פרק מספר 100, לא כולל איחודים ולא כולל ספיישלים אבל כולל recaps ושידורים חוזרים". אמבר זכתה במכונית וניצחה, אין שום קללה - וגם אם כן, מי אם לא ג'וני-איאן-דפ מתאים יותר לשבור אותה?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

גם אני לא מאמין בקללה וחושב שזה שטויות אבל אם הולכים לפי הקו הזה אמבר לא זכתה במכונית במשחק עצמו, רוב זכה והיא הרוויחה כתוצאה מכך אבל אין טעם לפתוח ויכוח על השטות הזאת

assafTV

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני מניח שבשני בבוקר נדע סופית אם יש "קללה" או לא

assafTV

New member
תודה ../images/Emo13.gif

קורא שקט, עוקב אחר המירוץ 7 והישרדות 10.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif1013../images/Emo28.gif

אחד הטרייבלים המצחיקים שראיתי.. כל מה שקארין יודעת לעשות זה טעויות. מה לעזזל היא חשבה שיצא מכל דבר שהיא עשתה בפרק?! ובכלל שהיא רק פתחה את הפה במועצה, היא בטח ידעה שהיא עפה בשביל לדבר ככה. אפשר להבין אותה לא?
קייטי- על מה היא בכתה? נמאסה עלי כבר ונמאס לי שכל פרק מנסים להעיף אם טום ואיאן אבל מישהי כמו קארין הורסת את זה. ג'ן- לא עשתה הרבה. טום ואיאן- מעצבנים. נכון שהם שחקנים טובים ונכון שככל הנראה אחד מהם ינצח. אבל בהשוואה לשאר הבנות בעונה הזאת מי לא יהיה שחקן טוב? ההימור שלי לפיינל 4- טום זוכה בשתי החסינויות והוא ואיאן בפיינל 2.

THE COLBSTER2

New member
ספוילר השרדות 1013

קייטי מלכת היקום, בכל העונה המעפנה הזאת לה הכי מגיע לזכות במליון, למרות שהיא נקבה. אני גם מרוצה מזה שבפינל 4 אין אף שחקןשהשורד שמגיע לו יכול לשים סמיילים מפגרים לידו ולקרוא לו "ממוש פושפוש קושקוש".

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif הישרדות 13X10

ענק! ענק! ענק! זו אולי לא העונה שהכי נהנתי לראות, אבל זו העונה שהסבה לי הכי הרבה הצלחה (חוץ מהזכייה של ג'נה) - שלושת הפייבוריטיים שלי מתחילת המשחק בפיינל-פור! איאן - לטעמי הרבה יותר חכם ממה שאחרים חושבים בעקבות הפרק. אני לא בטוח שהוא טעה כשלקח את טום. הוא ידע שהשלושה שיישארו על החוף יארגנו ברית, כמו שהוא, טום וקארין עשו בפעם הקודמת. והוא ידע שעל קייטי הוא יכול לסמוך יותר מטום, שתפרק את הברית הזו, למרות שהוא הפר הבטחה לקחת אותה. איאן יצא המנצח הגדול של הפרק, הוא גם זכה במכונית, וגם סילק את קארין, בעלת הברית של טום. טום - קיוויתי מאוד שהוא ולא איאן יזכה בחסינות כי אז היה סיכוי טוב יותר שקארין תצטרף לשלישייה. קארין - באמת טיפשה. אם את רצה ומספרת לטום ואיאן, לפחות תסגרי איתם על משהו. ג'ן - היא ידעה טוב מאוד על הברית של קייטי עם טום ואיאן, אבל העמידה פנים כדי להניא את קייטי וקארין לסגור איתה ברית או לריב ביניהן כדי שלא היא שתעוף בפעם הבאה. קייטי - שחקנית הישרדות ענקית, כל פעולה שלה עד היום במשחק זהב. בינתיים השחקנית הכי טובה בעונה הזו.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

איך, איך לעזאזל אפשר לאהוב את אמבט השומן המזעזע הזה??? אם היא תזכה, זו בשבילי העונה הגרועה ביותר של הישרדות עד היום. לא רק שהיא רוכבת על אחרים, היא אפילו מודה בזה וגאה בזה שאין לה שום יכולת, פיזית או מנטלית, ולכן היא מנצלת את טום ואיאן. איך היא בכתה שאיאן לא לקח אותה לפרס - נשמה, את לא צריכה פרסים, דיאטה לא יכולה להזיק לך. האידיאל מבחינתי היא שתעוף במקום ה-4, ג'ן אחריה, וטום ינצח את איאן בגמר. אוקיי, כשאני קורא את ההודעה שלי שוב, היא דוחה. אני מבקש מאנשים שמנים לא להיעלב - אין לי שום דבר נגד שמנים (הייתי צריך לשנוא את כל המשפחה שלי), רק נגד קייטי.

מה??../images/Emo58.gif

(אני מצטערת שאני מתפרצת, פשוט אני גם רואה את העונה הזו ונכנסתי לקרוא מה אתם חושבים והייתי חייבת להגיב
) מה בדיוק קייטי עשתה שמגיע לה לזכות? היא לא עשתה כלום, כמעט בדיוק כמו סנדרה בעונה ה7! היא רק ישבה על התחת שלה, עצבנה את כולם עם הפה הגדול שלה (מה שהזכיר לי את הבלונדה מהעונה ה8... שעלתה לפיינל 3 עם רוב ואמבר... שכחתי את השם), אולי משהו ברח ממני, אבל לא ראיתי אותה עושה משהו אחד כל המשחק, למה מגיע לה לזכות? אם כבר מגיע למישהו לזכות לדעתי זה לטום, הוא סובב את כולם על האצבע הקטנה שלו ומגיע לו לקבל את הכסף! (למרות שלדעתי בכלל סטפני היתה צריכה לקבל את המליון, אבל העיפו אותה
)

Boran

New member
../images/Emo58.gif 1013

אני בהתלהבות, אז יכולהיות שזה ייראה כאילו אני מגזים קצת. הפרק הכי טוב של הישרדות שראיתי מזה הרבה הרבה זמן. היה בו הכל- גם מבחינת האסטרטגיה והמשחק, וגם מבחינה האנושית- בין איאן לקייטי. לפני הפרק הייתי בטוח שזה עוד מקרה קלאסי של פיינל 5, כמו שראינו בעבר- שני זוגות (קייטי ואיאן, קארין וטום) שילחמו על הקול החמישי (אני אפילו לא זוכר איך קוראים לה. נו, לא קים, השניה. הבלונדה הזו. נו... ג'ן, זהו). אבל הפרק הזה היה מעולה גם מהבחינה הזו. חוץ מברית של קארין ואיאן ראינו בפרק הזה את כל השילובים האפשריים. פשוט מעולה. אלוהים ישמור, איזה פה גדול יש לקארין. פשוט אי אפשר להגיד לה שום דבר. לאורך כל העונה אף אחד לא שם לב שכל סוד שאומרים לה היא רצה ומספרת? היא פשוט לא יודעת לסתום את הפה! גם בקשר לפיינל 4, אלו הפיינל 4 הכי טובים מזה הרבה הרבה זמן. אם ג'ן לא תזכה, אני אשמח מכל אחד אחר שזה לא יהיה. קייטי מעולה. גם טום. גם איאן. ג'ן היא משלימה מעולה לפיינל 4 האלה, ואם היא תגיע לפיינל 2 על פניהם, בהחלט יגיע לה לנצח. אלא אם כן, כמובן, הם ישמידו אחד את השני לפני שהם "יתפנו" להעיף אותה. פשוט פיינל 4 מדהימים. בקשר לאוטו- לדעתי לטום יותר הגיע לזכות, אבל ניחא. והיה נחמד לראות איך המושבעים נהנו כ"כ מהטרייבל. נסכם ונאמר: הפרק הטוב ביותר של הישרדות שיצא לי לראות מזה זמן רב. הולך להיות פינאלה מעולה.

../images/Emo58.gif1013

OMFG
אני בשוקקקקקקקקקקקק רגע... הדופק מתאזן........ אוקיי... אני לא זוכר טרבל קנסיל כזו טעונהההה (חוץ מהגמר באולסטאר) איאן עשה טעות בהתחלה שהוא לקח את טום איתו למרות שטום אמר לו שהם לא יקחו אחד את השני! מאז הייתי בטוח שאחד מהם יעוף וזה רק התחזק עם כל הפרק..... אחרי הטרבל קנסיל הייתי בטוח שאיאן עף על טילל הכל התפוצץ להם בפרצוף!! קייטי הייתה בהלם... האמת שלקרין כניראה כבר לא הייתה אפשרות אחרת חוץ מלפוצץ הכל! חח ראיתם את הפרצופים של קובי?? הוא גמור הבנאדם!! חחח (לא שאני עשיתי פרצופים יותר נורמלים...
) אני עדיין לא מבין למה קייטי אחרי כל זה העיפה את קרין?? זה רק מקטין את הסיכויים שלה לזכות! ניראה לה שאיאן ייקח אותה לפיינל 2?? (למרות שהייתי דווקא רוצה שזה יקרה....) שבוע הבא הגמר?? לא היה לי פרומו

assafTV

New member
היה פרומו

אני מוריד מהמירק, הקובץ שם הוא של BCX (ולא LOL או קבוצה מוכרת אחרת), והוא באיכות מצוינת, כולל כמובן הפרומו.

למעלה