הישרדות 1013

../images/Emo58.gif

אחלה פרק, כמו הפרק שעבר. אני אסכם את מה שהולך לקרות בפרק הבא בכמה משפטים. קודם כל המשפט הכי חשוב: טום ואיאן שיחקו אותה. אחד מהם לוקח. אחד מהם חייב להיות בפיינל 2. ג'ן הולכת לסיים במקום רביעי, טום\איאן יסיים במקום 3 וקייטי ביחד עם איאן\טום יהיו בפיינל 2. לקארין נפתחו העיניים קצת מאוחר מדי ואני לא תופס למשל למה דווקא ג'ן הצביעה נגדה? היא באמת חושבת שיש לה סיכוי? אלוהים זה הפיינל 4 הכי מעצבן שהיה מאז תאילנד. אני אישית לא בעד אף אחד אבל אני חייב לבחור, אני מניח שקייטי, רק בגלל שאני רוצה לראות את הפרצוף המופתע של איאן או טום. חבל שאין טוויסט שהאולונגים נוקמים... :(

../images/Emo58.gif1013

קארין ירתה פשוט בשתי הרגליים של עצמה, אבל אני מניח שזה היה קורה גם בלי ההתפרצות שלה בסוף. כל הפיינל 4 פשוט מעפנים, אין לי מילה אחרת לתאר אותם, אני מניח שמחוסר ברירה אני אהיה בעד ג'ן וטום. פשוט כי את איאן וקייטי לא סבלתי מהתחלה. כל פרק הפרצופים של קובי קורעים אותי, הפרק הזה זה לא יוצא מהכלל. המשימות שהיו בפרקים האחרונים לא משאירים סיכוי כ"כ לקייטי ולקארין לזכות בחסינויות. אני רוצה אולונג.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1013

נו, כבר פרק שני שטום ואיאן מוכיחים שהם יודעים לשחק. בהתחלה ג'ן הפתיעה אותי, כשקייטי דיברה וג'ן אמרה שהיא לא הבינה את זה עד עכשיו, מה שרק מוכיח שכל האסטרטגיה שלה הייתה גרג, אם היא לא תיקח חסינות היא הבאה שתעוף. את טום, איאן וקייטי אני לא כל כך סבלתי, אבל מסתבר שהם שחקנים חכמים, יודעים לשחק (ההצגה של קייטי מול איאן הייתה מושלמת). ההימור שלי לרביעיה:- אם ג'ן לוקחת חסינות טום בחוץ, אם לא ג'ן בחוץ, בכל מקרה קייטי ואיאן בשלישיה. במצב כזה קייטי בגמר, כי כל אחד יקח אותה, השאלה היא מי יזכה בחסינות, אם קייטי תזכה בחסינות הייתי מהמר שהיא תיקח את איאן (טום/ג'ן יותר אהודים). בהצבעה הסופית זה WILD CARD.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק!! פשוט נהניתי לאורך כל הדרך. ידעתי מקריאת ספוילרים שקארין תעוף, וזה היה מרתק לראות איך ממצב של כוח היא נפלה. ברגע שקייטי הציעה להעיף את איאן, קארין וג'ן היו צריכות להסכים מיד ולגרום לקייטי להאמין שזה הדבר הכי טוב לעשות. היה להן פיינל 3 מובטח! ואז קארין מספרת חצי סיפור לטום, והוא אומר לה שעם הבנות היא תסיים מקום 3. בולשיט! בפיינל 3 של שלושת הבנות בטח ג'ן תזכה בחסינות, ובשבילה היה יותר טוב לקחת את קארין מאשר קייטי לפיינל 2. קארין הייתה יכולה לקחת 100 אלף דולר הביתה אם היא רק הייתה קופצת על ההזדמנות להיות בעמדת כוח. טום ואיאן חזקים. לא הבנתי למה בסוף הם כן החליטו לקחת אחד את השני בתחרות פרס ולפתוח לבנות הזדמנות ליצור ברית, אבל כנראה שזה עבד כי קארין האבלה סיפרה הכל (היא לא סיפרה כלום וככה בעצם סיפרה הכל). אני לא יכול לחכות לגמר. זה פיינל 4 נהדר.

MooTzk

New member
1013../images/Emo58.gif

קארין פשוט מפגרת. אין מילה אחרת לתאר אותה. כל ההתנהלות שלה בפרק הייתה כל כך מטומטמת, אני לא חושב שאפשר להיות כל כך גרוע גם אם מנסים בכוח. איאן וטום שוב יצאו מלכים, הם ללא ספק הפייבוריטים שלי בעונה הזאת, אפילו שלא נראה לי שהם יגיעו לפיינל 2 ביחד. פיינל 4 טוב, ואפילו טוב מאוד ביחס לאנשים המעפנים בעונה הזאת. ג'ן תעוף אם היא לא תזכה בחסינות, ובמקרה כזה אני חושב שיהיה פיינל 2 של איאן/קייטי או איאן/טום, תלוי מי יזכה בחסינות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

בערך מסכם את מה שחשבתי על הפרק. למרות שקורים דברים מעניינים אסטרטגית עדיין קשה לי ממש להתלהב ממה שאני רואה. אנשים כמו קארין משחקים הפוך מכל מה שאני מאמין בו ורוצה לראות בהישרדות. הם הורסים את המשחק והדבר החיובי הוא ששבוע שעבר עוד דמיינתי איך קארין מצליחה להשתחל לפיינל 2 -> לשמחתי זה לא יקרה. השאלה הגדולה הנשאלת כעת זה עד כמה טום ואיאן רוצים להיות אחד מול השני בסיום. לאיאן יש את קייטי בתור גלגל (משחק מילים) ההצלה שלו לגבי יריב קל יחסית לגבור עליו בפיינל 2. ג'ן היא די במצב שלא אכפת לה העיקר להתקדם עוד מקום אחד. ננתח את החסינות הבאה: טום זוכה -> איאן וקייטי ירצו להעיף את ג'ן. המהלך הקל מבחינתם כי עדיין יש להם את הרב בפיינל 2. איאן יאמין שקייטי תיקח אותו וקייטי חייבת להאמין שאיאן ייקח אותה. טום לעומת זאת צריך לחשוב הלאה ואולי יעדיף יחד עם ג'ן לכפות תיקו -> מעניין מה קורה במצב זה. האם בפיינל 4 כאשר יש תיקו בין 2 אנשים, השלישי חסין. מה קורה ? האם שוב אבן סגולה בין שלושת הלא חסינים כמו בעונה 4 ? האם משהו אחר ? אם כן לטום לא יהיה אכפת לשכנע את ג'ן (במילא בכל סיטואציה אחרת היא עפה) לכפות תיקו ויש סיכוי של 66 אחוז שג'ן לא תעוף וככה טום מצליח לשבור את איאן וקייטי. איאן זוכה בחסינות -> איאן יכול לשכנע את קייטי וג'ן להעיף את טום. זה הגיוני, זה נכון וזה מה שיקרה. ג'ן צריכה לחשוב האם היא מסתפקת במקום שלישי אם צ'אנס זעום לזכות בחסינות אחרונה כי שני האחרים לוקחים אחד את השניה או שוב לכפות יחד עם טום תיקו. ג'ן תעדיף לא לקחת סיכונים במקרה זה. ג'ן זוכה בחסינות -> המצב הכי מעניין. איאן טום וקייטי יודעים שזה נגמר מבחינתם. איאן יצטרך להחליט למי הוא נאמן יותר ואני מניח שהפחד מטום יגבר על הכל ושוב טום ימצא עצמו זה שהולך הביתה. ג'ן תשמח להיפטר מטום או איאן בלי העדפות מיוחדות. קייטי זוכה בחסינות -> אפשרות שהם בוחרים בבחירה הקלה וג'ן הולכת הביתה. לעומת זאת שוב קיימת האפשרות היותר מסבירה לשלוח את טום הביתה. יהיה מעניין רק שחבל שמבחינה רגשית לא ממש אכפת לי מי יקח. אני מאוד רוצה שטום יקח רק כדי להכות בראש של כל אלו שהייתה להם הזדמנות להעיף אותו ובחרו להעיף את סטפני (ג'ן וגרג במיוחד).

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

אם אני זוכר נכון את האחד הראיונות עם ג'ף - תיקו בפיינל פור מוביל לאתגר פיזי מזן בובי-סטפני רק בין שני האנשים שקיבלו קולות.

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif

האמת היא שאם איאן זוכה בחסינות, דווקא לג'ן יהיה כאב ראש לא קטן בהחלטה עם מי ללכת. אם היא מצביעה לטום יחד עם איאן וקייטי, יהיה לה סיכוי לא רע להגיע לפיינל 2. אם איאן זוכה בחסינות בפיינל 3, הוא לוקח את קייטי, אבל בכל מצב (וכבר ראינו איך גבר מפסיד את החסינות בפיינל 3 לשתי בנות, ואיאן הוא לא כל כך חזק פיזית) אחר ג'ן וקייטי מגיעות לגמר (לקייטי אין אף סיבה בעולם לקחת איתה את איאן, כי היא תפסיד על בטוח. שווה לה להפסיד את הקול של איאן בגמר מאשר לוותר מראש על כל סיכוי לזכות). לעומת זאת אם ג'ן כופה תיקו בפיינל 4, יש לה סיכוי של 33% לעוף כבר אז, ולפי דעתי זה לא שווה את הסיכון. ציטוט הפרק: "Caryn moving in slow motion".

m L m

New member
../images/Emo58.gif

נמאס לי! פשוט נמאס לי מהבירבורים של איאן וטום - למה לא העיפו אחד מהם? אני לא יודעת למה כ"כ התלהבתם מהפרק הזה? הוא היה כ"כ משעמם עד כדי כך שממש שקלתי לקפןץ לסוף ופשוט לראות מי הועף...אבל לא היה לי כח לקום מהמיטה
בכל מקרה, קארן מטומטמת - מה היא רצה לאיאן וטום בשנייה שהם חוזרים
ממש האבלה! לדעתי הבנות היו צריכות להמשיך כרגיל ולעשות כאילו ואז להעיף את איאן. העונה הזאת מבוזבזת מבחינתי. אין אף אחד מהארבע האחרונים שהייתי רוצה שיזכה...אולי ג'ן כי הסיכויים שלה גרועים ואם היא תזכה אני אהיה מופתעת. אבל כל עוד אלה לא טום או איאן אני אהיה מרוצה... הלוואי והיו עושים טוויסט ומחזירים את סטפני

../images/Emo58.gifעונה 10 לה לה לה

אני בניגוד אלייך כן הרצתי עד הסוף באיזשו שלב, איכה נמאסו עלי הקיטורים של פופאית ואוליב אויל הגברי. עונה מה-זה משמימה אני חושבת שאני רואה אותה רק בגלל שזה בכל זאת השרדות אחרת הייתי פורשת מזמאאאאן. איפה איפה המירוץ למליון שילמדו משם מה זה צ'אלנג!!

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

הנשים בעונה הזו בטח יכולות לנהוג יותר טוב משהן משחקות. פשוט בושה. בכל מקרה, איאן וטום בפיינל 4, אז אני מרוצה. קארין היא אחת השחקניות המטומטמות בהיסטוריה של הישרדות. כל ההתנהלות שלה מהרגע שסטף הציעה להקים את ברית הנשים ועד לברבורי הטרייבל קאונסל האחרון היתה שערורייתית וחובבנית. למעשה, לקארין היה את המשחק ביד אחרי מופע האימים האסטרטגי של איאן. הבחירה בטום להצטרף אליו בריווארד היתה שטות שבמצב רגיל היתה עולה לו למשחק, ולא ייאמן שהוא עשה את זה אחרי שטום הזהיר אותו ובמיוחד אחרי שהוא ראה את גרג עף רק יום קודם בגלל אותה טעות. אהבתי את המודעות של טום לטעויות של איאן, ואני עדיין מעדיף את טום מבין הפיינל פור. הוא היחיד שמשחק את המשחק קשוח ועירני כל הזמן. לגבי קייטי וג'ן - טיפשות. עם קארין היה להן פיינל 2 מובטח, עם סיכויים שווים פחות או יותר - אבל הן בחרו לכרות לעצמן את הקבר, וזה נכון בעיקר לגבי ג'ן. אני עדיין לא בטוח שזה סגור, אבל הימורים לפיינל 4 צריך באשכול נפרד. באופן כללי, אני חושב שזו היתה עונה גרועה מאוד בהשוואה לשאר, אם כי זה עדיין הישרדות ואני נהנה מזה. חייב להודות שאני נהנה שאנחנו מגיעים לפיינל פור ולא נשאר אף-אחד שאבי שם אמוטיקון ליד השם שלו... ואם טום יזכה, זה יהיה שווה את זה. הפינאלה נראה מרשים. הם עושים לו קידום רציני, השם שלו הוא "The Ultimate Shock" ומדובר על אירוע שקורה במהלך החסינות האחרונה שיפיל אותנו מהרגליים. רק עוד שלושה ימים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

ל מה שעמניין לדעתי זה המושבעיים לדתעי העונה יש מושבעים שיחליטו החלטה רגשית ביותר לדעתי אם טום או איאן יקחו את קייטי לידם קיטי בסוף בהצבעות של המושבעים כי למושבעים השנה יש המון כעס לטום או איאן. טום ואיאן משחקים חםכ מהתחלה פשוט כי הם ניצחו כל הזמן לא היה להם כל כך הרבה אפשרויות לשחק באסטרטגיה . קארין מפגרת ואידיוטית.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה כעיקרון תסריט האימים, מצב בו המושבעים יהיו כל כך מעוצבנים שבאמת קיים סיכוי שקייטי תנצח אם היא תגיע לפיינאל 2! אני מאוד מקווה שטום ינצח בכל זה, נצחון של קייטי יהיה גרוע יותר מזה של ג'נה כי אולי בפרקים האחרונים מנסים להציג את קייטי בתור אסטרטגית או שחקנית חכמה אבל העובדה הפשוטה היא שטום ואיאן פשוט סחבו אותה לאיפה שהיא.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אם חושבים על זה כל אחד מהמושביעם די כועס על הצמד טום ואיאן גרג בטח מעוצבן(וראינו שהוא די ילדותי עם כל גישת התוכנית שלו) קארין מועצבנת עליהם גם סטפני וקובי די מעוצבנים עליהם אני דווקא חושב שלטום עדיף שאיאין יהיה איתו בפיינל 2 ולהראות את איאן כשוליה שלו .

assafTV

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 10.13

נו, אני יודע מי לא יזכה: איאן. הוא הרי זכה במכונית וקללת המכונית לא אכזבה עד כה - כל מי שזכה במכונית, לא זכה בהישרדות. אז איאן מחוץ לרשימה. מי נשאר? קייטי, ג'ן וטום. עם הרביעיה שנותרה, בה איאן שומר אמונים לקייטי וטום ואיאן בברית, לג'ן אין הרבה סיכוי, אלא אם כן היא תזכה בחסינות. כך שאם היא זוכה, היא וקייטי יכולות להעיף את טום ואיאן יצטרף אליהן מחוסר ברירה (או שישלפו אבן). במצב כזה של איאן-קייטי-ג'ן, איאן כאמור הוא עם קללת המכונית ולכן הוא לא יזכה, מקסימום מקום שני. אם איאן במצב כזה זוכה בחסינות הוא יקח את קייטי. אם ג'ן זוכה, קייטי גם בטופ 2 אבל ג'ן לוקחת. אם ג'ן לא זוכה בחסינות וטום/איאן יזכו בה (קייטי לא תזכה. לא נותן לה סיכוי), ואם איאן ימשיך לשמור אמונים לקייטי, הם יהיו השלישיה. טום זוכה בחסינות? הוא לוקח את איאן. איאן עם קללת המכונית, טום זוכה במיליון. איאן זוכה בחסינות? את מי יקח? קייטי או טום? אם הוא לוקח את קייטי - טום עלול שלא להצביע לו. אם הוא לוקח את טום - קייטי לא תעניק לו את קולה כיוון שהיא תחוש נפגעת ממעשיו. וכאמור, קללת המכונית, כך שבכל שילוב של איאן (איאן-טום/איאן-קייטי), הוא לא יזכה. ההימור הסולידי שלי: טום זוכה. הימור לגיבוי: ג'ן זוכה. יה רייט: קייטי זוכה. האם הקללה תישבר: איאן זוכה. אני קורא פה לא מעט על האהדה לאולונג ואני חייב לציין: למה? היו שם בסך הכל שני - או ליתר דיוק שתי - שחקניות טובות: אנג'י וסטפני. הלוואי שהן, וקובי, היו בפיינל 3. אבל הן לא. אולונג היה שבט לוזרי עם שתי מתמודדות מצוינות. בובי ג'ון היה נעל, ג'יימס היה יותר גרוע וכל השאר? מי בכלל זוכר אותם?

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 10 ו-8

אמבר זכתה במכונית וניצחה. איאן הוא הבא התור.

למעלה