../images/Emo58.gif הישרדות 10.13
נו, אני יודע מי לא יזכה: איאן. הוא הרי זכה במכונית וקללת המכונית לא אכזבה עד כה - כל מי שזכה במכונית, לא זכה בהישרדות. אז איאן מחוץ לרשימה. מי נשאר? קייטי, ג'ן וטום. עם הרביעיה שנותרה, בה איאן שומר אמונים לקייטי וטום ואיאן בברית, לג'ן אין הרבה סיכוי, אלא אם כן היא תזכה בחסינות. כך שאם היא זוכה, היא וקייטי יכולות להעיף את טום ואיאן יצטרף אליהן מחוסר ברירה (או שישלפו אבן). במצב כזה של איאן-קייטי-ג'ן, איאן כאמור הוא עם קללת המכונית ולכן הוא לא יזכה, מקסימום מקום שני. אם איאן במצב כזה זוכה בחסינות הוא יקח את קייטי. אם ג'ן זוכה, קייטי גם בטופ 2 אבל ג'ן לוקחת. אם ג'ן לא זוכה בחסינות וטום/איאן יזכו בה (קייטי לא תזכה. לא נותן לה סיכוי), ואם איאן ימשיך לשמור אמונים לקייטי, הם יהיו השלישיה. טום זוכה בחסינות? הוא לוקח את איאן. איאן עם קללת המכונית, טום זוכה במיליון. איאן זוכה בחסינות? את מי יקח? קייטי או טום? אם הוא לוקח את קייטי - טום עלול שלא להצביע לו. אם הוא לוקח את טום - קייטי לא תעניק לו את קולה כיוון שהיא תחוש נפגעת ממעשיו. וכאמור, קללת המכונית, כך שבכל שילוב של איאן (איאן-טום/איאן-קייטי), הוא לא יזכה. ההימור הסולידי שלי: טום זוכה. הימור לגיבוי: ג'ן זוכה. יה רייט: קייטי זוכה. האם הקללה תישבר: איאן זוכה. אני קורא פה לא מעט על האהדה לאולונג ואני חייב לציין: למה? היו שם בסך הכל שני - או ליתר דיוק שתי - שחקניות טובות: אנג'י וסטפני. הלוואי שהן, וקובי, היו בפיינל 3. אבל הן לא. אולונג היה שבט לוזרי עם שתי מתמודדות מצוינות. בובי ג'ון היה נעל, ג'יימס היה יותר גרוע וכל השאר? מי בכלל זוכר אותם?