1012../images/Emo58.gif
אוקיי קודם כל אני חייב להודות שלמרות שסטף הייתה הפייבוריטית שלי באמת עכשיו יותר מעניין כשהיא לא שם, לא יודע אם זה בגלל העריכה שעסקה בעיקר בה ולא בדמויות האחרות או שזה פשוט בגלל שעכשיו אין אולונגים וצריך לחשוב יותר ברצינות בכל מקרה זה לא משנה, אני לא אתעמק על זה בפרק הזה רכשתי כבוד לאיאן וטום שעד עכשיו חשבתי שהם לגמריי אוברייטד ולא הבנתי למה מעריכים אותם, הראו שיש בסיס למה שאומרים שניי אנשים, לא פוחדים לקחת סיכונים, רואים לטוואח ארוך אבל מצד שני תמיד משקיפים על מה שקורה באותו רגע בדיוק כמו כל שורד הראוי למיליון מצד שני קייטי, הרבה אומרים שהם פתאום קיבלו דיעה חיובית עליה מהפרק האחרון ואני ממש לא מבין למה כי אני ממש התאכזבתי ממנה, היא יצאה הכי טפשה בפרק הזה קודם כל ההחלטה לפגוע בבן זוג שלך שנמצא איתך באותה ברית זה לא בדיוק תוכנית טובה להשאר במשחק, דבר שני היא כל הזמן אומרת שהיא תעבור כל פעם לצד החזק ולא משנה מי זה יהיה והיא לא צריכה לעשות מאמץ מיוחד אבל היא אף פעם לא חושבת שזה לא המופע של קייטי, לא כולם עומדים לרשותה ובסופו של דבר החוסר החלטיות שלה יכולה לגרום להעפה שלה, אני לא מבין איך היא לא חושבת על זה, אם היא הייתה מסתירה עובדה זו ושומרת את המחשבות שלה לעצמה הייתי עוד רוכש לה איזהשהוא כבוד, אבל היא בעצמה אמרה לאיאן בפנים, "לא, אני לא רוצה לקחת אותך ואתה הסיבה היחידה שאתה רוצה לקחת אותי לפיינל 2 היא בגלל שאתה חושב שתנצח" מקווה שהיא הולכת פרק הבא אך ורק בגלל המשפט הזה בקשר למועף, ברוך שפתרנו פוץ קטן שעשה פוזות של אסטרטגיה למרות שאף פעם לא הייתה לו תוכנית ממשית מבוססת ובדיוק כמו קייטי חושב משום מה שהוא "השולט במשחק" בקשר לפרומו לפרק הבא, אנחנו רואים בפרומו את קייטי אומרת לאיאן "You lied to me, I lost my best friend because of you" לי נראה שזה אומר שכשכולם חזרו לאי ג'ניפר התחילה לעשות "אשמה" לקייטי קייטי הושפעה מזה אבל לא מוכנה לקחת אחריות לכן היא הולכת לאיאן ש"שיקר" לה בכך שבהתחלה אמר לה שמעיפים את קארין ושינה את התכנית עם טום לקראת הסוף לא צריך להיות גאון בשביל להבין מה זה אומר וזה מביא אותנו לשלושה תסריטים שבוע הבא מה שאני מקווה שיקרה:ג'ניפר תראה את הקרע בין השלישייה, תיכנס באמצע תאוות קצת דברים כדיי שזה ייראה שקייטי אף פעם לא באמת הייתה איתם בברית, מצב שיגרום לחילוף הצלע השלישית בברית, ג'ן תיכנס במקום קייטי וקייטי תלך במועצה הזו מה שאני ממש לא רוצה שייקרה: איאן אומר כמה מילים לקייטי, מרגיע אותה לא קורה שום דבר עד הטרייבל קונסיל, ממשיכים באותו קו וג'ן הולכת מה שכנראה ייקרה: איאן יירצה לפייס את קייטי, ידבר עם טום כדיי להציל את חברתה הטובה וקארין תהיה מקום חמישי