הישרדות 1012

willo

New member
../images/Emo58.gif

זה לא חוכמה לכתוב אחרי מעשה, אבל.... אם גרג וג'ן היו חושבים, הם היו מתכננים כמה מהלכים בייחד (כמו לא לעזוב את האי בלי אף אחד מהם). לגבי התחרות, אני לא חושב שהוא היה נבגד, אבל הכל השערות. גם גרג בראיון הבוקר לCBS אמר שלדעתו אם הוא היה לוקח את איאן במקום קייטי הכל היה משתנה .

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif1012../images/Emo28.gif

נחמד. אין לי הרבה להוסיף למה שכבר אמרו.. אבל אני רואה את ההבדל בין לראות הישרדות שיש לך פייבוריטים לבין לראות הישרדות שאין. לא היה ממש אכפת לי שגרג עף.. זה מעצבן בלי פייבוריטים. התחרות פרס כרגיל שיש אותה בכל עונה.. אבל משום מה אני לא אוהב את הפרקים שבאים המשפחות, הם סתם לא קשורים לכלום.

maormp

New member
../images/Emo58.gif 1012

ידעתי שיתחיל להיות מעניין ברגע שסטפני סוף סוף הלכה הביתה , ואכן צדקתי טום ואיאן הבינו שבשלב כ"כ מאוחר ברית של שניים היא דבר מסוכן ופירקו אותה (בעונה 6 , רוב זיהה את הברית של ג'נה והיידי ופירק אותה ע"י זה שהוא הצביעה לאלכס והפך את הברית ללא רלוונטית , גאון!) כמו זה נראה כרגע , טום ואיאן הם כמו בריאן וקליי והם הולכים לפיינל 2 קארין הפכה לשחקנית המפתח אבל אני מהמר שהיא כמו קים ג'ונסון מאפריקה תשאר בעמדה הנוכחית שלה עם טום ואיאן , מי שכל המשחק יושב בצד בטח לא יתחיל לתכנן ברגע האחרון. לגבי הפריוויו של ה 30 שניות לפרק הבא , כרגיל כמו כל עונה יש את הטמבל התורן שלא מבין את החוקים של המשחק וחושב שאנשים שם הם באמת חברים שלו ומתחיל לבכות שהוא רואה שהולכים לזרוק אותה , רואים שם את קייטי צורחת על איאן , "אתה בגדת בי , אתה לא חבר שלי , בלה בלה בלה." כל עונה כמעט יש אחד שניים כאלה , ואני מאחל להם כל רע , אנשים מאבדים את השפיות שלהם באי , אתה משחק על מיליון דולר 40 יום ואז אתה חוזר הביתה לחברים האמיתיים שלך ולא לשאר הנחשים שרוצים גם מיליון דולר...

../images/Emo58.gif אולי

תגיד את זה לחבר'ה מ"פרדייז הוטל" שכל מהלך שם הם לקחו את זה אישית... חח מסכן קית'...

../images/Emo58.gif1012

היה פרק ממש יפה!! מאוד נהניתי
אהבתי את הפרס ואת זה שהביאו להם את הקרובי משפחה זה היה יפה! אהבתי גם את האתגר של הפרס... לעומת האתגר של החסינות... כמה פעמים עוד אני אראה את הביצים המגעילות האלה?
אבל שמחתי שאיאן זכה שמחתי שגרג עף... אני בעד איאן וטום עכשיו.. וקצת אחרי קייטי. מעניין אותי על מה קייטי ואיאן רבו בפרק הבא...

n l m

New member
1012../images/Emo58.gif

אוקיי קודם כל אני חייב להודות שלמרות שסטף הייתה הפייבוריטית שלי באמת עכשיו יותר מעניין כשהיא לא שם, לא יודע אם זה בגלל העריכה שעסקה בעיקר בה ולא בדמויות האחרות או שזה פשוט בגלל שעכשיו אין אולונגים וצריך לחשוב יותר ברצינות בכל מקרה זה לא משנה, אני לא אתעמק על זה בפרק הזה רכשתי כבוד לאיאן וטום שעד עכשיו חשבתי שהם לגמריי אוברייטד ולא הבנתי למה מעריכים אותם, הראו שיש בסיס למה שאומרים שניי אנשים, לא פוחדים לקחת סיכונים, רואים לטוואח ארוך אבל מצד שני תמיד משקיפים על מה שקורה באותו רגע בדיוק כמו כל שורד הראוי למיליון מצד שני קייטי, הרבה אומרים שהם פתאום קיבלו דיעה חיובית עליה מהפרק האחרון ואני ממש לא מבין למה כי אני ממש התאכזבתי ממנה, היא יצאה הכי טפשה בפרק הזה קודם כל ההחלטה לפגוע בבן זוג שלך שנמצא איתך באותה ברית זה לא בדיוק תוכנית טובה להשאר במשחק, דבר שני היא כל הזמן אומרת שהיא תעבור כל פעם לצד החזק ולא משנה מי זה יהיה והיא לא צריכה לעשות מאמץ מיוחד אבל היא אף פעם לא חושבת שזה לא המופע של קייטי, לא כולם עומדים לרשותה ובסופו של דבר החוסר החלטיות שלה יכולה לגרום להעפה שלה, אני לא מבין איך היא לא חושבת על זה, אם היא הייתה מסתירה עובדה זו ושומרת את המחשבות שלה לעצמה הייתי עוד רוכש לה איזהשהוא כבוד, אבל היא בעצמה אמרה לאיאן בפנים, "לא, אני לא רוצה לקחת אותך ואתה הסיבה היחידה שאתה רוצה לקחת אותי לפיינל 2 היא בגלל שאתה חושב שתנצח" מקווה שהיא הולכת פרק הבא אך ורק בגלל המשפט הזה בקשר למועף, ברוך שפתרנו פוץ קטן שעשה פוזות של אסטרטגיה למרות שאף פעם לא הייתה לו תוכנית ממשית מבוססת ובדיוק כמו קייטי חושב משום מה שהוא "השולט במשחק" בקשר לפרומו לפרק הבא, אנחנו רואים בפרומו את קייטי אומרת לאיאן "You lied to me, I lost my best friend because of you" לי נראה שזה אומר שכשכולם חזרו לאי ג'ניפר התחילה לעשות "אשמה" לקייטי קייטי הושפעה מזה אבל לא מוכנה לקחת אחריות לכן היא הולכת לאיאן ש"שיקר" לה בכך שבהתחלה אמר לה שמעיפים את קארין ושינה את התכנית עם טום לקראת הסוף לא צריך להיות גאון בשביל להבין מה זה אומר וזה מביא אותנו לשלושה תסריטים שבוע הבא מה שאני מקווה שיקרה:ג'ניפר תראה את הקרע בין השלישייה, תיכנס באמצע תאוות קצת דברים כדיי שזה ייראה שקייטי אף פעם לא באמת הייתה איתם בברית, מצב שיגרום לחילוף הצלע השלישית בברית, ג'ן תיכנס במקום קייטי וקייטי תלך במועצה הזו מה שאני ממש לא רוצה שייקרה: איאן אומר כמה מילים לקייטי, מרגיע אותה לא קורה שום דבר עד הטרייבל קונסיל, ממשיכים באותו קו וג'ן הולכת מה שכנראה ייקרה: איאן יירצה לפייס את קייטי, ידבר עם טום כדיי להציל את חברתה הטובה וקארין תהיה מקום חמישי

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifפרומו לפרק הבא

אני ארד קצת. לדעתי כולכם מפספסים. מתוך הרמזים של CBS לפרק הבא: One Survivor feels betrayed when the winner of a Challenge chooses a different tribemate to enjoy the Reward. לדעתי איאן זוכה בפרס, ולוקח את טום במקום את קייטי. רואים את שניהם בפרומו עם בגדי-ים. בגלל זה גם הראו לנו בשבוע שעבר את ההסכם בין קייטי לאיאן שהם ייקחו אחד את השני לכל פרס - כי איאן עומד להפר אותו. וכשקייטי אומרת שהיא איבדה את החבר הכי טוב שלה, לדעתי היא מתכוונת לאיאן עצמו.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה בהתחלה אבל מה בדיוק ההגיון? הריי איאן הוא לא בן אדם רגשן במשחק הזה שיעשה מהלך כזה רק על פי העובדה ש"מגיע למישהו יותר" או משהו כזה וגם אם כן, טום יהיה יותר הגיוני בקשר למהלך כזה ויבין שזה קשור למשחק מאשר קייטי שתשתגע ודבר שלישי והכי חשוב, למה שאיאן וטום יעשו את אותו מהלך שהפיל את גרגג שבוע לפניי ועוד כשהם יודעים שקארין נמצאת על האי, עכשיו מודעת לגמריי שמצב כזה זה זמן לעשות מהפכות ויודעת שאם היא תחכה שג'ן תעוף הדבר היחיד שיציל אותה זה חסינות תסביר לי קו מחשבה הגיוני שיכול להביא אדם כמו איאן לעשות מהלך אידיוטי שכזה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1012

איכשהו הפרק הזה הצליח לתת הרגשה של עונת הישרדות מה שהיה מאוד חסר לי עד עכשיו. ג'ן וגרג מבינים איזה טעות הם עשו שלא ניסו להיפטר מטום ואיאן מוקדם יותר. היה להם את סטפני אבל הם כל כך פחדו ממנה (במיוחד ג'ן) שהם התעלמו מהעובדה שג'אנו לא תוכל להיות חלק מהתכנית שלהם מבחינה מספרית והם נשארו בעמדה בה יש להם תיקו לכל היותר. מכיוון שקייטי הראתה שכל מה שמעניין אותה זה לא להיות מודחת לא משנה למי תצביע או באיזה ברית היא, וקייטי הייתה הקול השלישי שהיה אמור לתת להם תיקו במקרה הטוב - מצבם היה רע. ג'ן שלא עשתה כלום במשחק מלבד לתת לגרג להוליך אותה לפיינל 2 מוצאת את עצמה ללא שום בן ברית אמיתי. האם נראה את קארין עושה את המעשה היחיד שיכול להציל לה את המשחק ולחבור יחד עם 2 הבנות מול טום ואיאן ? הרי זה המהלך היחיד שנראה הגיוני מבחינתה - להיות פיינל 3 יחד עם טום ואיאן לא באמת מקדם אותה לשום מקום - היא לא תנצח לא את טום ולא את איאן בפיינל 2 (בהנחה שהליצנים יקחו אחד את השני). קארין עוד עשויה בסיטואציה כזו או אחרת למצוא עצמה בפיינל 2 מול ג'ן שמלבד גרג וקייטי אני לא רואה איך היא מקבלת קולות נוספים. קארין אמנם לא עשתה יותר ממנה אבל אם בדרך נס תצליח לתמרן את העניינים למצב הזה עוד עשויה ללכת הביתה עם מליון דולר. אבל - וזה אבל גדול - קארין לא הראתה עד כה שום ראיה וחזון לעתיד - לא מאמין שהיא תחשוב על הזדמנות הפז להיפטר מטום ואיאן (אולי קייטי שתרגיש נבגדת מצד איאן תצליח לשכנע את הבנות לעשות את המעשה הכי נכון מבחינתם). כל סיטואציה אחרת שבה ג'ן היא הבאה בתור ללכת תוביל להתרחשויות הבאות : טום וקארין מול איאן וקייטי. מכייון שקייטי לא תהסס היא לא תבחל בהצטרפות לטום וקארין נגד איאן. מצד שני לא ידוע כמה טום באמת שומר אמונים לקארין וכמה הוא מפחד להתמודד עם איאן בפיינל 2-3. רק המחשבה על כל האפשרויות גורמת לי לחכות לסיום של העונה שמבחינתי לפחות הייתה מתחת לכל ביקורת עד לפרק הזה.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מסכים עם ההתייחסות לטום ולאיאן כ"ליצנים". העובדה שעד עכשיו הראו אותם רק כמנהיגים של השבט ברמת האתגרים, לא אומרת שלא היתה להם אסטרטגיה (מוצלחת!) עד עכשיו. התכנון שלהם בפרק האחרון היה לא פחות ממבריק. החל מההוראה לקארין להיות מדוכאת, ועד לשלב הסופי - איאן לוקח את קייטי לדבר איתה שניות לפני הטרייבל, כדי לוודא שהיא תצביע איתם - פשוט לא נותרו לה שום ברירות, והם יודעים שאין לה ביצים לכפות תיקו. להם יש ביצים, והם יודעים שאפילו במקרה של תיקו יש להם 66% סיכוי להצלחת התכנית. אני חושב שהם משחקים משחק אסטרטגי מעולה, ואני גם אוהב את חוש ההומור שלהם. טום מזכיר לי את בריאן, רק עם כריזמה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

לצערי אני נאלץ להסכים לגבי טום ואיאן. הפרק האחרון הראה שהם יודעים לשחק (או כמו שטום הגדיר לגבי הפרס, זה רק הציפוי על העוגה, אנחנו כאן בשביל העוגה). מה שטום (או איאן) אמר זה נכון, אם גרג ישתלט על המשחק במילא אנחנו בחוץ, אז למה לא לכפות תיקו ולנסות, על ידי הגרלה, להעיף את גרג או ג'ן? גם המבטים שהם החליפו כשגרג עף. אני רק מזכיר לכולם, שכאשר בחרו את השבטים, איאן בחר בקייטי שבחרה בטום, הם התחברו מהתחלה. זה לא הזמן לסיכומים, אבל עדיין למרות שיש הרבה אפשרויות, הפרקים הראשוננים התמקדו באולונג (שנכחד) פשוט היו משעממים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי אחרת. הכינוי "ליצנים" התייחס לאופי הילדותי טיפה שלהם. כל אחד מהם רואה את הכתובת על הקיר - הם מבינים שבמוקדם או מאוחר האחד ירצה להיפטר מהאחר בגלל התחרותיות המטורפת שלהם - אבל הידידות הזו שהם פיתחו ביניהם המלווה בקנאה של אחד בהצלחה של השני בכל אתגר (טום ללא ספק הרגיש רע שאיאן ניצח אותו בקליעה ואיאן הרגיש אותו דבר באתגר החזקת הראש מתחת למים בפרק הקודם אותו טום ניצח). אני גם התרשמתי מהדרך בה הם פעלו אבל עדיין חושב שהיתרון המספרי של הנשים זה משהו שיהיה להם קשה להתמודד (למרות שכריס בעונה 9 עשה את זה בצורה מעוררת השתאות) כי אני לא יודע כמה כל אחת משלושת הנשים תעדיף את שניהם בתור המשולש שילך עד הסוף על פני שלושת הנשים.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif הישרדות 12X10

עוד פרק נהדר בחצי עונה המצויינת הזו (מהרגע שנכנסו לאיחוד), בשבילי זו בכלל חגיגה, שאיאן-קייטי-טום עדיין כאן ושולטים במשחק. הכדור נמצא כרגע בשתי חזיתות - אצל ג'ן שצריכה לעשות משהו כדי להינצל ובקרב בין קייטי לקארין על מקום בפיינל 3. איאן רוצה לקחת לשם את קייטי, טום כנראה מעדיף את קארין. הדבר הראשון שג'ן צריכה לנסות זה ליצור ברית בנות. היא צריכה לפנות קודם כל לקארין, לקבל ממנה אישור, ואז לפנות לקייטי, ובסוף ליצור אמון בין השתיים, מה שנראה כמעט בלתי אפשרי בגלל השנאה ששורה ביניהן ובעיקר לאור מה שקרה בנסיון ליצור ברית נשים בפעם שעברה. לדעתי קייטי תסכים. אם עד לא מזמן חשבנו שהיא שומרת אמונים לחבריה, בפרק האחרון היא הבהירה סופית שכבת מזל תאומים קלאסית היא מוכנה לקפוץ מברית לברית. המפתח זו באמת קארין. היא הצילה את טום, וטום הציל אותה, השאלה אם היא שוב תספר לו, מה שיעניק לה סופית מקום בפיינל 3, ולאור האהדה המועטת יחסית שהיא זוכה בקרב המושבעים, טום או איאן עוד יקחו אותה לגמר. או לחילופין היא תסכים להעיף את איאן ועדיין לא לאבד את הקשר עם טום. אפשרות אחרת שעומדת בפני ג'ן היא ליצור ברית עם איאן וקייטי. אני לא רואה איך היא מצליחה להשתחל לאיאן וטום.

THE COLBSTER2

New member
ספוילר השרדות 1012

אהבתי גם לחם אהבתי גם פול אבל את קייט הדבה אהבתי מכל. חוץ מקארין המאמוש פופוש קושקוש

fsss

New member
../images/Emo58.gif

גרג
הלכו כל הכוסונים... אין כבר פייבוריטים.. עונה יבשה...

למעלה