הישרדות 1012

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif1012

וואו
ממש אהבתי את הפרק של היום.. סורי גרג, תזכור: "never mass with the plan" שמה לעשות, הפעם הייתה להעיף אותך.. זה שראיתי את הפרק במחשב דיי הרס את המתח של "למי תצביע קייטי" כי רואים לפי הזמן שנשאר לוידאו לרוץ שאין מספיק זמן לשלוף אבנים.. וכמובן, הדבר שהכי שווה בשבילו לראות את הפרק: ג'ן ב"מייטבה"

../images/Emo58.gif1012

חחח כן - מסכים איתך בקשר לזמן במחשב... והיה פרק טוב - סוף סוף גרג (הדי טיפש שלא חשב שאם משאירים 3 אנשים על אי בודד לבד - הם יתחילו לתכנן דברים) הלך לביתו.. ואיגור - אני דווקא אהבתי את התמונה הזאת: קובי במיטבו

sagi a

New member
../images/Emo58.gif1012

ואני מסכים עם שניכם. אלו 2 התמונות שהחזרתי אליהן בסוף הפרק. זה היה תענוג לראות את השמחה של המושבעים, ואת ההלם של ג'ן.

../images/Emo58.gif

מה לעזאזל יש ליד הפה ראיתי את זה ולא הבנתי נראה כמו קקה לטעמי P:

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין
בעיקר בגלל המועף - גרג המעצבן, שדווקא בפרק שבו הוא עף נזכרים להראות לנו וידוי מרגש בקשר לאבא שלו.. למה אף אחד לא הביא אמא/אבא? גרג הביא חבר, ג'ן הביאה אחות (?) וקייטי הביאה בכלל מישהו לא קשור. אני מת על קייטי. אני במקומה לא הייתי מצביע לגרג, כי אחרי שהיא נחשבת לחברת ברית עם גרג וג'ן, אם היא עוברת לטום ואיאן בחזרה, אז אחרי שגרג וג'ן יעופו היא תהיה המטרה הראשונה.. לא חכם במיוחד. אני מקווה שבכל זאת טום ואיאן יזכרו את הברית שלהם עם קייטי וישאירו אותה. היא היחידה שאני באמת רוצה לראות זוכה במיליון. העונה הזאת עברה כל כך מהר.. עוד שבוע פרק לפני אחרון, ושלושה ימים אחריו כבר הפינאלה!

הישרדות פרק12 עונה10../images/Emo58.gif

איזה יופי של פרק ! כולם כל כך בטוחים שזה הולך להיות השיטה של האבנים - אבל אולי על בסיס קולות קודמים ? פרק ענק ! מאוד מותח ! אחלה עונה לבנתיים למרות שאין לי פייבוריט !

1012../images/Emo58.gif

פששש.. פרק מעולה. שמחתי שקארין, הפייבוריטית היחידה שלי שנשארה במשחק, עדיין שורדת במשחק. כ"כ רציתי שגרג יעוף והוא עף
, אבל מצד שני רציתי גם שיהיה את האבנים, חבל שלא היה. גרג כזה טיפש שחזר על הטעות של ברטון, הוא היה צריך לקחת שלישי את טום או את איאן. קארין באמת שחקנית גדולה
קייטי צודקת בטענה שאין לה סיכוי מול איאן או טום. אהבתי לראות את התגובות של המושבעים כשגרג עף. עוד שבוע וקצת יהיה את הפרק האחרון, מצפה לזה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הדבר הכי מטומטם שיכלת להגיד זה שקארין שחקנית גדולה. מה לעזאזל?!?!?! תן לי מהלך אחד שלה במשחק שהיה חכם. המהלך המשמעותי היחיד שהיא עשתה במשך כל המשחק היה לספר לטום על זה שהבנות רוצות לעשות ברית להעיף אותו. וכולם יסכימו שזה היה מהלך מטומטם. זה שהיא ניצלה בפרק הזה לא אומר שהיא שחקנית גדולה. היא בעצמה אמרה שאין שום דבר שהיא יכולה לעשות והיא רק מקווה שהמזל יפול בחלק שלה. ובמקרה שלה הוא נפל ובזכות התחרות שגילתה את כוונותיהם של גרג וקייטי, היא ניצלה. קארין לא שחקנית גדולה.

../images/Emo58.gif

חחחחח
לא התכוונתי שקארין שחקנית גדולה מבחינה אסטרטגית, אלא רק חידדתי את הנקודה של איאן כשהוא אמר שמגיע לה אוסקר על המשחק ההוליוודי, על זה שהיא שיחקה אותה הולכת הביתה ולא שהיא אסטרטגית גדולה.

MooTzk

New member
1012 ../images/Emo58.gif

פרק טוב. ג'ן כזאת פוסטמה, היא צריכה למות. קארין הייתה קצת פחות מעצבנת מבדר"כ, וככה גם קייטי. גרג יצא הכי אפס בפרק הזה, אחרי 10 עונות אתה כבר מצפה שאנשים ידעו איך להתנהג בתחרות שנפרדים מהשבט. איאן וטום הם הדבר הכי קרוב לlikeable בשבט הזה, אבל אני די בטוח שאחד מהם הולך בפרק הבא, כי כולם יודעים שאף אחד לא ינצח אותם בפיינל 2. אני רק מקווה שהפרקים הבאים ימשיכו את הרצף ב2 פרקים האחרונים שהיו קצת יותר טובים משאר העונה האיומה הזאת, ויתנו סיום סביר לעונה.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif1012

ווי-הא! משתפר. מאוחר מדי, אבל משתפר בצורה דרמטית. כל ההתנהלות באתגר הפרס היתה חובבנית. קייטי לחלוטין חשפה את עצמה, שלא נדבר על גרג וג'ן. טעות איומה לבחור בקייטי - הזכיר לי את הטעות של ברטון. עדיין, אני חושב שגרג היה בסדר. סוף-סוף הבנו בפרק הזה שה"Plan" היתה שם תמיד - הוא היה רחוק הדחה אחת (של קארין) מלשלוט לחלוטין במשחק. חייב להודות - בהתחלה לא אהבתי את טום. עכשיו אני מעריץ, גם שלו וגם של איאן. הם שיחקו את המשחק שלהם נכון, והחזירו לעצמם את השליטה במשחק בצורה מוחלטת. אני עדיין מאמין שמישהו מהם יילך בפרק הבא, אבל עכשיו יש למישהו מהם גם סיכוי לנצח. שני האתגרים היו מהיותר מעניינים שיש בסדרה, והיו מותחים וכיפיים. סה"כ אחלה פרק. ונקודה אחרונה - אני עדיין מזועזע מכך שלקחו מהם את בגדי-הים בתחילת הסדרה. הפסדנו 32 יום של ג'ן בביקיני, ולעזאזל... היא מדהימה.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifועוד הערה...

ההצגה של קובי עם הקולות בספסל המושבעים - היה גדול. אני אוהב אותו

../images/Emo58.gif1012

בנוגע לבגדי הים - נסה לדמיין את קייטי בבגד-ים
... לא נראה כל כך נורא שהם לקחו להם אותם בתחילת העונה עכשיו נכון?

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעניין, כי סוף כל סוף איאן וטום הוכיחו חשיבה לזמן ארוך. באתגר הפרס גרג עשה טעות ששאל את ג'ן, ולא קיים את העסקה עם קייטי. ג'ן עשתה טעות כשהעיפה את קייטי, הרי אם היא הייתה מעיפה את גרג, הוא היה מעיף את קייטי והיא הייתה מנצחת. אני חושב שעכשיו הכל פתוח, אם לקארן יש שכל היא תחבור לג'ן וקייטי. עדין זו אחת העונות הפחות טובות שהיו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בתחרות פרס, אם ג'ן הייתה מעיפה את גרג, לא נראה לך שהוא היה מרגיש קצת נבגד מזה ומעיף אותה בחזרה? אני חושב שהמהלכים שהם (גרג, ג'ן וקייטי) עשו בתחרות היו מובנים ונכונים אבל הם לא עשו אותם בדרך ובצורה הנכונה.. תחרות פרס שונה ואולי גרג עדיין היה במשחק.

למעלה