הישרדות 1011

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif

לפי הפרומו באתר זה בשבוע הבא (המשפחות)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

חוצמזה שזה מוקדם להגיד בפיינל 7 שלא מביאים העונה, כי תמיד זה בפיינל 6 התחרות עם המשפחות.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif1011../images/Emo28.gif

אני מדוכא מדי לכתוב..
בסך הכל פרק נחמד.. סוף סוף רואים אסטרטגיות ותכניות אבל בסוף זה היה ברור שסטף תעוף. חבל. קארין סתומה באמת, ועוד חשבתי שהיא יכולה להיות פייבוריטית שלי.. נכון לעכשיו אין לי פייבוריטים. אם יהיה מי שירצה להעיף את גרג או את טום אז זה יהיה הוא. אני מניח שעשו טעות שלא העיפו את טום כבר עכשיו.

maormp

New member
1011 ../images/Emo58.gif

טוב מאוד שסטפני עפה היא היתה צריכה לעוף כבר שבוע שעבר אבל בגלל בזיון של ההפקה שמנסה להתערב במשחק היא נשארה עוד 3 ימים , גם שונה בעונה 6 רצתה לעזוב ואף אחד לא שאל אותה , לא יכול להיות שיש מצב שיש רוב בשבט נגד מישהו וההפקה מצילה אותו בגלל ש"זה לא יפה" , אין דבר כזה לא יפה , זה הישרדות כדי לנצח צריכים להיות רעים. עכשיו אחרי שכל האולונג האלה כבר לא פה , המשחק באמת מתחיל. כרגע זה מצב מאוד דומה לתאילנד , 6 אנשים מאותו השבט בדרך לפיינל 2 , רק שהפעם אין את בריאן שינצח בכל החסינויות וישקר לכולם שהוא לוקח אותם לפיינל 2 , קארין היא ממש לא הלן , ואין אף ג'ן שתשכב על הגב ותסכים להיות מקום שלישי , כרגע אין אף ברית סולידית , והולכות להווצר בריתות מקריות , נראה מי יהיה מספיק טיפש כדי להשאר בחוץ

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לסטפני יש בסקר פופולריות באתר של סי בי אס 95%. זה מספר שמעטים מאוד הגיעו אליו בעבר (אם בכלל, אני מניח שפרט לרופרט)

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ג'סי הגיעה בסקר פופולאריות של אפריקה ל98 (אמנם פרישואו אבל הגיעה) רופרט וסטפאני אחריה במקום השני

../images/Emo58.gif

לרופרט יש 92%, כך שסטף היא האדם הכי פופולרי בתולדות הסדרה(לג'סי הייתה פופולריות של 100% בפרי שואו אבל זה לא נחשב). נראה אם ה95% ישאר לסטפני גם אחרי שהתוכנית תסתיים, אם כן סופסוף מישהו יהיה יותר פופולרי מרופרט

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הכי גבוה של רופרט היה 93% אחרי פרק 7. אז גם ככה סטפני אפשר להגיד יותר פופולרית ממנו.. גם אם עד סוף התוכנית היא תרד מתחת מ-92%

מושמוש18

New member
ספוילר|

רק לי נראה שאיאן הולך ונהיה יותר דומה לג'וני דפ בתפקיד שלו ב"חלון סודי" מדי פרק? (וסליחה עם כל הקרועות על ג'וני דפ...)

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifבאיחור אופנתי - 1011

דבר ראשון, סיפור קטן. זה היה פרק קשה מאוד להשגה, המחשב שלי עובד לאט ולפעמים נתקע, ורק בזכות עדי הצלחתי להשיג אותו סוף-סוף... ואז, כשאני בא לפתוח אותו באמצעות האמוי פלייר - הוא פותח לי בתמונה האחרונה של הפיינל וורדס של סטף. פאק. זה די הרס ת'פרק, אבל בסה"כ היה מעניין. אני לא אוהב את טום, אבל אני חייב לתת לו את הכבוד שהוא מגיע לו - הוא משחק משחק-בריאן ומצליח בינתיים להתחמק די טוב מהכדורים. אני עדיין מסרב להאמין שגרג כזה מטומטם. אני אקח את זה כמקרה של "Strategies revealed do not succeed" - את האטסטרטגיה הסופית הטובה, המאסטר פלאן, של גרג - שומרים לנו לסוף. עושה רושם שגרג, ג'ן וקייטי ביחד, ואם קארין היא הבאה בתור - גרג וג'ן יכולים להיות בסוף. קארין פשוט מפגרת. אהבתי איך שאיאן וטום לא האמינו שהיא מספרת להם על ברית הבנות כי הם חשבו שזה צעד מטומטם מדי. אהבתי גם את קייטי קצת יותר הפרק, הסיכום הטוב שלה "Caryn Sucks" היה משעשע, וכך גם ההערה שלה על איאן וגרג. עדיין, לא נשכח איזו שרמוטה היא היתה כלפי ג'אנו. חוצמזה1, ג'ף פרובסט ממש מעצבן בפוזת ה"אני-כוכב-הוליוודי-גדול-למה-אני-תקוע-בחור-המסריח-הזה" שלו. חוצמזה2, המבטים שקייטי תקעה לכל מי שהעז לאכול לידה משהו שהוא קנה היו אדירים. חוצמזה3, אולונג הוא השבט הראשון שאין לו חבר ב-F6, וכך רשמית הוא השבט הגרוע ביותר בתולדות הישרדות. מזל טוב.

adi007

New member
בסוף שלחתי לך רק 91 אחוז!

אתה רואה? לא קיבלתי את כל הקרדיט :(

RedDevil16

New member
בבוקר חשבתי שאת לא שם

ומצאתי את זה מבוט ששלח לי על 100. אבל עדיין את האחראית הבלעדית לעובדה שראיתי את הפרק. הבלעדית.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif 11X10

טוב, העונה הזו תיזכר כמשעממת יותר בשלב השבטים, וכמעניינת יותר בשלב האיחוד. עד לפני שבוע זה היה איאן-טום-קייטי-סטפני. רוב הפרק זה נראה כמו קייטי-סטפני-ג'ן-קארין. אחר כך זה נראה יותר כמו קארין-טום-איאן-גרג. ואז זה כמעט השתנה ל-קייטי-סטפני-ג'ן-איאן. בסוף אף אחד לא החליט אז סטפני שילמה את מחיר היותה מאולונג. קייטי מנסה לשכנע את קארין שמספרת לטום שמספר לאיאן שמספר לקייטי!!! יותר מרתק מזה לא יכול להיות ואני חושב שאי אפשר לצפות את ההמשך. כרגע זה נראה כמו זוגות - גרג וג'ן, איאן וקייטי, טום וקארין. לא ברור למה קארין לא הלכה על הפיינל-פור של הבנות? עד עכשיו התקדמת כי לא היווית איום, אבל עוד מעט יגיעו הבריתות אלייך, אז למה לא להצטרף לברית שאפשר להיאבק בה ביתר קלות על חסינויות?

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

נמאס לי לשמוע כמה סטפני היתה "ראויה לנצח". מה סטפני עשתה כדי להיות ראויה לנצח? הפסידה בכ-ל האתגרים? לא הצליחה לארגן אפילו ברית אחת במשך חודש שלם? לא, אני אגיד לכם מה היא עשתה. היא נראתה טוב, היתה בחורה איטלקיה חמודה בעונה של חבר'ה מאוד משעממים, ולכן קיבלה מבורנט עריכה מצוינת, והמון-המון זמן מסך. כמו שגרג אמר, "The Stephenie show". במשחק עצמו - שום דבר מיוחד. המתחרה הנשית החזקה ביותר בכל הזמן? שטויות. היו המון נשים אסטרטגיות טובות יותר, מטינה, קלי, וספיה, שי-אן ואיימי, וגם נשים חזקות יותר באתגרים - כמו תמי, ג'נה ואיימי. חבל שאחרי 10 עונות אנשים עדיין בולעים כל פיסת בולשיט שהעריכה מאכילה אותם. אני דווקא די שמח שסטף עפה, ולו רק בשביל שדמויות אחרות יתחילו לקבל זמן מסך. מי זאת, אגב, הבלונדה החמודה שרואים בקליפ הפתיחה עם המשוט אחרי גרג? בהתחלה חשבתי שזו ונדה, אבל אז נזכרתי איך ונדה נראתה. מי זאת, ומתי היא עפה?

למעלה