../images/Emo58.gifבאיחור אופנתי - 1011
דבר ראשון, סיפור קטן. זה היה פרק קשה מאוד להשגה, המחשב שלי עובד לאט ולפעמים נתקע, ורק בזכות עדי הצלחתי להשיג אותו סוף-סוף... ואז, כשאני בא לפתוח אותו באמצעות האמוי פלייר - הוא פותח לי בתמונה האחרונה של הפיינל וורדס של סטף. פאק. זה די הרס ת'פרק, אבל בסה"כ היה מעניין. אני לא אוהב את טום, אבל אני חייב לתת לו את הכבוד שהוא מגיע לו - הוא משחק משחק-בריאן ומצליח בינתיים להתחמק די טוב מהכדורים. אני עדיין מסרב להאמין שגרג כזה מטומטם. אני אקח את זה כמקרה של "Strategies revealed do not succeed" - את האטסטרטגיה הסופית הטובה, המאסטר פלאן, של גרג - שומרים לנו לסוף. עושה רושם שגרג, ג'ן וקייטי ביחד, ואם קארין היא הבאה בתור - גרג וג'ן יכולים להיות בסוף. קארין פשוט מפגרת. אהבתי איך שאיאן וטום לא האמינו שהיא מספרת להם על ברית הבנות כי הם חשבו שזה צעד מטומטם מדי. אהבתי גם את קייטי קצת יותר הפרק, הסיכום הטוב שלה "Caryn Sucks" היה משעשע, וכך גם ההערה שלה על איאן וגרג. עדיין, לא נשכח איזו שרמוטה היא היתה כלפי ג'אנו. חוצמזה1, ג'ף פרובסט ממש מעצבן בפוזת ה"אני-כוכב-הוליוודי-גדול-למה-אני-תקוע-בחור-המסריח-הזה" שלו. חוצמזה2, המבטים שקייטי תקעה לכל מי שהעז לאכול לידה משהו שהוא קנה היו אדירים. חוצמזה3, אולונג הוא השבט הראשון שאין לו חבר ב-F6, וכך רשמית הוא השבט הגרוע ביותר בתולדות הישרדות. מזל טוב.