הישרדות 1011

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif 1011

הפרק היה הפרק הראשון שבו ממש נהניתי העונה (חוץ מהפרק הראשון). אתגר הפרס של ההימורים הוא תמיד נחמד, ואתגר החסינות היה טוב (לא חשף אסטרטגיות כמו אתגרים בעונות שעברו שבהן ניסית להפיל את האחר). נכון, הכתובת של סטפני הייתה על הקיר, אבל עדיין אם קארן לא הייתה מדברת, נו היא כנראה לא כל כך חכמה. אני מעריך שזה הסוף של גרג וג'ן (הוא היה צריך להבין את זה ולחבור לסטפני). הרביעיה כיום היא ככל הנראה טום/קייטי/איאן ואו ג'ן או קארן (תלוי בחסינות, אני מאמין שגרג ילך הביתה אם הוא לא יקבל חסינות בשבוע הבא). אז ברביעה קודם כל יעיפו את קארן, ואח"כ איאן/קייטי יקחו איתם לגמר אחד את השני. קייטי הוכיחה שהיא לא כל כך טיפשה, אני פשוט שונא את האסטרטגיה הזו של לא לאיים על אף אחד.

../images/Emo58.gif1011

לטובת ההפקה אני חייב לציין שהם הצליחו להסתיר יפה את העובדה שסטף תעוף, אני כבר חשבתי שטום או קארין יעופו. קארין הייתה די סתומה שסיפרה לטום על האסטרטגיה של הבנות, אבל מכל 6 האנשים המזויעים שנשארו, היא הפייבוריטית שלי. דרכם של איאן וקייטי סלולה לפיינל 2. אתגר הפרס היה בסדר, ואתגר החסינות היה מעולה.

הישרדות 10 פרק 11 ../images/Emo58.gif

חרא של פרק. אני לא מוצא מישהו ראוי שיזכה עכשיו. האתגר חסינות היה מאגניב,באסה על סטפני-השורדת הכי ראויה לקבלת מיליון הדולר.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif1011

צעד מטומטם של קארן ללכת ולספר לטום על התוכנית של הבנות.. היא בעד טום או שהיא רוצה מיליון$
זה שטום ישאר במשחק לא יבטיח לה ניצחון.. רק ידחה את ההדחה שלה בכמה TC's אם בכלל (ידחה).. גרג הזה פשוט מעצבן אותי! "סטפני צריכה לעוף..", "הכל התבלגן...", stick to the plan..." זה "השרדות"
אין תוכניות! ואם כן, אז הן שוות לקוקוס שאתם אוכלים שם על האי! חבל על סטפני, למרות שראיתי את זה בא..

../images/Emo58.gif

גרג יצא אדיוט. כי ה"תוכנית" שלו כללה ברית מרובעת כדי למנוע מטום-קייטי-איאן להגיע רחוק. אם הוא היה מבין שהוא יכול לצרף אליו את קארין ואת סטפני, הכל היה נראה אחרת. איזה סוף עונה משעמם מצפה לנו.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif

שגרג יצרף אליו את סטף?! אבל היא אולנג..
זה נשמע כזה היטלר.. מה זה? טוהר הגזע של קורור?! (וסליחה על האנלוגיה הבוטה)

Nameless One

New member
1011 ../images/Emo58.gif

פרק לא רע,שאר השורדים קיבלו קצת יותר זמן מסך עכשיו ש"המופע של סטפני" נגמר. אפשר לבלבל במוח על כמה סטפני ראויה וכמה שהיא טובה אבל זה לא ממש נכון, העובדה היא כזאת; היא לא הצליחה לנצח באף אתגר חסינות,לא אסטרטגית מדהימה במיוחד (לגלות את המידע שקובי אמר לה היה רעיון ממש רע)סתם אישה נחמדה מאוד שקיבלה מהעורכים את ה"Rupert Treatment". חוץ מזה קייטי הפרק קיבלה עריכה חיובית יותר ככה שאפשר לראות שמבעד לשומן ולהערות שלה יש איזשהי אישיות מה שאי אפשר להגיד על גרג שכל מה שהוא מסוגל להגיד זה "תעיפו את סטפני, יש לי תוכנית בלהבלה" מעניין על מה הוא יחשוב עכשיו שאין לו יותר את סטפני להעיף... קארין דיי עלתה לי על העצבים עם הרעיון שלה ללקק לטום או כמו שקייטי אמרה "Caryn sucks" חוץ מזה היא מזכירה לי את מרייה מהעונה השנייה של המתמחה שזה כבר מינוס רציני. האתגרים היו חביבים, מכירה פומבית זה תמיד טוב (צריך לעשות את זה בכל עונה!) ואתגר ניפוץ האריחים היה נחמד, למרות שלאיאן היה יתרון גובה שם. למרות הכל עדיין אין מישהו שממש אפשר להיות לטובתו מן הקאסט שנשאר, אף אחד מהקורורים שנשארו לא מתבלט מבחינת אופי או אסטרטגיה, מקווה שזה ישתפר עם ההתקרבות לסוף העונה. (רק עוד 3 פרקים)

../images/Emo58.gif

אין אף אחד מה-6 שנותרו שאם יזכה יהיה אפשר לומר שהוא השורד הטוב ביותר ושמגיע לו לזכות. אולי טום, רק בגלל שהוא מטרה כל כך גדולה ועדיין מצליח להישאר. פשוט אין. צירוף מקרים הביא אותם לשם, לא איזה נס אלוהי. אם סטפני הייתה מנצחת בעונה היינו אומרים שהיא השורדת הראויה ושסופסוף מישהו שלא זחל מתחת לרדאר או נצמד למישהו אחר זכה. ואלה ממש לא בלבולי מוח, הרי עקב האכילס של התוכנית הוא שלא תמיד האנשים הראויים זוכים, אם קייטי מנצחת את העונה או אפילו ג'ן אפשר כבר לקבור את התוכנית. זה היה נחמד בתור הפתעה בעונות הקודמות, אבל הפך לבדיחה לא מצחיקה כשמגיעים לעונה ה-10

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

מה הכוונה ב"לא מגיע להם לזכות"? מה בגלל שהם לא קיבלו כמות גדולה של זמן מסך אז לא מגיע להם? בגלל שהם לא מרגשים את הצופה עם וידווים קורעי לב? ע"פ איזה סטנדרטים אתה שופט את זה? הקורורים הנותרים לא הגיעו לאיפה שהם בגלל מזל אלא בגלל שהם קרעו לאולונג את הצורה ועל זה,לפי דעתי, "מגיע" לכולם להיות איפה שהם כי הם הרוויחו את זה כשבט. סטפני לא הייתה מסוגלת לנצח, היא הייתה האחרונה מהשבט שלה,בניגוד לכריס היא כן הייתה איום פיסי והיה יותר מאדם אחד שרצה להפטר ממנה, גם אם סטפני הייתה איכשהו שורדת את ההצבעה הזאת היא פשוט הייתה מטרה לאורך כל המשך המשחק ככה שנצחון שלה הוא בס"כ בגדר פנטסיה. ושוב, הקטע של התוכנית זה לא לגבי האדם הראוי שזוכה (אנשים היו אמורים להבין את זה כבר לאחר העונה הראשונה,למרות שמאז הסטנדרטים השתנו קצת ואני בטוח שריצ' היום יחשב "כמנצח ראוי") אלא השחקן החכם ביותר שמבין מה הוא צריך לעשות כדי להשיג את המליון, זה אולי לא תמיד טלוויזיה מעניינת אבל אני לא רואה שזה מפריע,למשל, לסדרות כמו המירוץ למיליון (סידרה שידועה במנצחים בינונים) להמשיך להיות מצליחה.

P o i s o n ivy

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo46.gif

מה הקשר בכלל לשומן של קייטי!? מה זה תחרות יופי. יופי לך שסוף סוף הצלחת לראות משהו חוץ מהשומן שלה. רוב האנשים בהישרדות זה לא דוגמנים וזה גם לא המטרה. ממש הערה דוחה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה לדעתי. מאוד מעניין.. שלושה אנשים בסכנה כל הפרק - קארין, טום וסטפני - ואם לא הייתי קורא ספוילרים בטח לא הייתי יודע מי יעוף
בכל מקרה, גרג באמת מעצבן. הוא חושב שה"תוכנית שלו" היא התוכנית היחידה, ושאף אחד לא מתכנן להעיף אותו או משהו.. כאילו הוא החכם היחיד שם. הלוואי שיעוף בפרק הבא. לעומתו, קייטי, שאותה די שנאתי עד לפני כמה פרקים, מתבלטת לטובה, ואני מקווה שהיא תגיע עד הסוף. היא הפייבוריטית שלי יחד עם ג'ן. אני לא מאמין שעוד שלושה פרקים העונה נגמרת.. אני זוכר את הפרק הראשון כאילו הוא היה אתמול

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif

רק עוד שלושה פרקים? איך? צריכים להעיף עוד לפחות 5 אנשים וכו'...

../images/Emo58.gif1011

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא רוצהההההההה אוףףףףףףף למההההה
לא רוצה שסטפני תעוף כ"כ לא מגיע לה!! האמת שמגיע לה קצת היא הייתה צריכה לבחוש עוד טיפה עם ה"ברית של הנשים" למרות שזה ניראה דיי חסר תקווה אבל היא כולה זרקה כמה מילים... ניראה לי שאני רוצה שאיאן ינצח עכשיו חח אני עוד לא סגור על זה אבל אני חייב פייבוריט אחרת אני לא נהנה
אהבתי את האתגר היה חמוד ואהבתי את הציור שטום קיבל במכתב זה היה מאוד מרגש
לא היה לי פריוויו שוב
גם במירוץ לא היה לי

Boran

New member
../images/Emo58.gif 1010

כן, אני מדר על פרק 10. את 11 עוד לא ראיתי. אני פשוט מאוכזב מהקלות שנותנים לבנאדם לפרוש. בעבר היה אסור לפרוש. נקודה. אני לא זוכר בדיוק מי ומתי, אבל היה בנאדם שהתחנן בפני השבט שלו שיעיפו אותו, והשבט שלו לא נתן לו לעזוב, כי הוא היה בנאדם בברית שלהם, והיה עוד קול שהם היו יכולים לנצל בשביל יתרון מספרי. בעונה 7, אוסטן פרש רק לאחר שג'ף שאל אם חברי השבט מסכימים, והם הסכימו. כולם. בעונה 8 אין מה לדבר, זה היה אול סטאר, לא באמת עונה. אבל פה? פשוט לתת לג'אנו לפרוש, כאשר: א. היא עוד אמורה לחזור למושבעים. ב. חברי השבט לא נשאלו אפילו אם הם מוכנים. ויותר מזה- אפילו יש סיכוי שהם לא היו נותנים לה לפרוש. ובקשר למושבעים- אני במקום ג'ף הייתי מפריש אותה לחלוטין, גם מהמושבעים. לאוסטן ההפקה התייחסה בבוז טוטאלי על הפרישה. פה, ג'ף פרקטיקלי כמעט הודה לג'אנו שהיא פורשת! אכזבה מההדרדרות של ההפקה בהקשר הזה.

STA1

New member
../images/Emo58.gifהיה פרק ממש טעים!!!חח..

כל העניים עם האוכל היה ממש נחמד..הייתי רוצה ביס מהספגטי או מהצ'יזבורגר!!! חח.. וזה היה די ברור שסטף תעוף!! קארין כזאת הבלהה.. אבל פרק מגניב והיה ממש מרגש כל עניין עם המכתבים ואז ג'ן שואלת "מה עם הקרקרים והגבינה" חח..איזה דפוקה..

willo

New member
../images/Emo58.gif

מי שלא נתנו לה לפרוש זו שונה בעונה 6. לפי הכתבות, היא פרשה רק אחרי שג'ף בדק אם היא תשאר במושבעים, כי כשהוא שאל אותה בהתחלה אז למה היא לא פורשת זו הייתה הסיבה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1011

הפרק בהחלט הפתיע לטובה. אנשים סופסוף ניסו לשחק את המשחק במקום להאמין באשליה המפגרת שהם השבט הכי טוב ושולטטטטטטטטטטטטט וחזקקקקקקקקקקקקקק ששיחק אי פעם את המשחק הישרדות והם קרעו לאולנג האפסים האלה את הצורה. טום גילה שהוא לא אדיוט והוא יודע שהוא מטרה - עשה צעד נכון לנצל את קארין הפאתטית להציל את עורו. אני מקווה למען יראו ויראו שטום יזכה בכל החסינויות עד סוף העונה וינצח. זה ילמד אנשים שצריך להיפטר מאנשים כמו טום בהזדמנות הראשונה שיש - בדיוק כמו שהייתה הפרק. גרג פוץ, ג'ן לא מעניינת. דווקא קייתי פתאום התעוררה וחשבתי שיחד עם סטפני ברית הנשים תצליח למרות שבגלל שזה הופיע בפרומו היה ברור ששום דבר מעשי לא יקרה. גרג היה צריך להבין שהתכניות שונו בגלל ג'אנו -> כעת המצב הוא די שלוש על שלוש כאשר הוא וג'ן בעמדה קשה - גם קייתי וגם קארין יותר נוטים בכיוון של טום ואיאן. מעניין שהעונה לא הביאו את המשפחות. אני בספק אם יביאו בפרקים הבאים.

למעלה