הישרדות 1010

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

Doji

New member
../images/Emo58.gif 1010

איך ג'ף עצבן אותי כשדחק בג'אנו להפריש את עצמה מהמשחק!! סתם ככה בלי שום הצבעה וגם באתגר חסינות הוא פנה אליה ועשה הכל חוץ מלדחוף את הראש שלה לתוך המים. להשאיר את החלשים ביותר ולא להצביע נגדם זה חלק מהמשחק של הישרדות, הוא לא אמור להתערב! למרות שבסה"כ אני מרוצה מהתוצאה שסטפני נשארה כי עכשיו היא תנסה לבצע מהלך כנגד תום. לסטפני יש קלף חשוב בשרוול - המידע שקובי סיפק לה על הבוגדנות של גרג. אם היא תדע להשתמש במידע הזה בזמן הנכון ובסיטואציה המתאימה יהיה מעניין. למרות שנראה לי שמוקדם מידיי בעונה שהשבט יתאחד להעיף את המתמודד החזק ביותר. אם הם יהססו יותר מידי אז יכול להיות שחלון ההזדמנויות יסגר, אבל יכול להיות שיש עוד הדחה אחת או שתיים עד לרגע מתאים יותר לפרק את תום-איאן. תרחיש אפשרי בסיכוי נמוך לפרק הבא : כל הבנות + גרג מצביעים להעיף את תום. איאן ותום מצביעים להעיף את סטפני. [טוב, בשביל זה צריך קודם כל שתום יפסיד באתגר חסינות...]

willo

New member
../images/Emo58.gif כתבה מעניינת

מדוע ג'אנו התלבטה? מתברר שמה שהתריד אותה זה שהיא רצתה להיות במושבעים. לכן היא לא פרשה מייד, לפי הכתבה הזו כיבו באמצע את המצלמות ואז ג'ף שאל אותה מה מטריד אותה, היא אמרה לו, הוא הלך לברר עם המפיקים, חזר ואמר לה שהיא לא תפסיד את המקום שלה במושבעים ואז חזרו לצלם והיא פרשה.

אילקו

New member
../images/Emo58.gif

כעיקרון אין מצב שלא היה נותנים לה להיות בחבר מושבעים בגלל שחייבים שיהיו 7 מושבעים! לאו דווקא 7 אלא מספר איזוגי!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

זה לא כל כך קשה להחליף אותה עם בובי ג'ון המודח האחרון.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אולי זו אחת הסיבות שהחליטו לתת לז'אנו להיות בג'ורי למרות הפרישה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אבל למה צריך להיות מספר אי זוגי? הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות להפקה זה טייקו בגמר ואז הם היו עושים טיאבראקר מיוחד בלייב זה היה ממש מרים להם את התכנית וגם אני חושב שאם מישהו החליט שהוא לא רוצה להיות חלק מהמשחק אין לו זכות להיות בג'ורי בכלל אני גם לא מבין למה נתנו לה את האפשרות לומר פיינל וורדס

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אתה לא תוכל למצוא טייבריקר שיהיה מספיק הוגן כדי לקבוע מי יקבל מיליון דולר

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שבשלב זה המודחים pre-jury יוצאים לחופשה שלהם כבר אז כנראה יש בעייה להשיג אותם במועד הרצוי.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי, היה פרק דיי טוב הציג מאוד יפה את המושג המילולי של המלה השרדות ומאוד אהבתי את זה למרות שקצת הפריע לי שכל הפרק התרכז בג'אנו אבל כנראה זה בגלל שזו הפעם הראשונה שנותנים לה ווידואים אז לא נורא. גרגג פשוט מטומטם זה מה שיש לי להגיד אתה תשאיר את מי שיעזור לך לזכות במיליון דולר? איך בדיוק להשאר בסוף עם איאן, טום וקייטי יעזור לך? גם אם הוא חשב לעשות ברית משותפת עם קארין, ג'ן וג'אנו עדיין יותר בטוח לו לקחת את סטפאני מאשר את השלושה האלו כי בסך הכל הברית שלו לא נראית ממש חזקה הוא היה צריך להגיע לסטפני ולהגיד לה שטום ואיאן רוצים להפטר ממנה והיא הייתה מצטרפת אליו ישר ואז הייתה לו שלישייה אחת חזקה משלו ואת קארין הם היו מצרפים בלי בעיה כי ידוע מה דעתה על טום וקייטי בכל מקרה זה עדיף על לשמור מישהי שכמעט מתפרקת, רוצה לפרוש וחסרת מוטיבציה איתך בברית. גם טום ואיאן מפגרים, הריי ידוע שעד שהלפיד לא כבה הכל נשאר פתוח אז למה הם שופכים את הכל ומודים שהם לא ישאירו את סטף? עכשיו הם יהיו בצרות. בקיצור היחידות שמרשימות אותי העונה הזאת הן 1.סטפני ובהרבה מרחק אחריה ג'ן סטפני בגלל הרצון שלה להשאר במשחק ולזכות, שלפי דעתי זה הדבר הכי חשוב המטרה צריכה להיות תמיד מול העייניים וזה מה שצריך לזכור בנוסף לכך אני מעריץ את המאבק שלה ואת העובדה שהיא אף פעם לא מוותרת, אתמול בטרייבל קונסיל ראיתי אצלה צד שלא ראיתי פרקים קודמים, היא הצליחה מצויין (עם קצת עזרה מג'ף) לשלוט בצורה פסיכולוגית על ג'אנו ונראה לי שהסוגייה הזו לא תיפטר כמו סוגיית אמבר שהתווכחתי עליה המון עם אנשים בהשרדות אולסטארס אבל אני חושב שהדברים שסטאפני אמרה נאמרו מתוך אסטרטגיה ג'ן אומנם נראית כמו איזו נערה תמימה מתחת לרדאר, אני לא חושב שהיא כזאת ולפי דעתי יש לה תכנית ברורה אני לא חושב שיש לה שום מערכת יחסים עם ברבי גרגג לפי דעתי השתמשה בו מהיום הראשון כדיי להתקדם במשחק ובקרוב תזרוק אותו בשביל אותה מטרה אני חושב שמההתחלה הרעיון לעבור ברית היה רעיון שלה ולפי דעתי כך גם כל הדחיות של המעבר היא הכניסה את גרגג למצב של סיבוך בין כל הצדדים והעלתה את עצמה מקום בפיינל פור על פניו בניגוד אליו אצלה דווקא המצב הכי טוב יהיה להשאר עם איאן, טום וקייטי מהסיבה הפשוטה שקייטי נוטה לצדה אני לא יכול לומר שהיא איזו אסטרטגית גדולה אבל אני כן יכול לומר שכמו ג'נה ואמבר היא מאוד אנדרראטד בקיצור בפרק הבא צפויים שניי מצבים 1.ברית של סטפני, ג'ן, קייטי וקארין שבה כולן מתאחדות להעיף את טום 2.ברית של גרגג, טום, איאן, קייטי וג'ן מצרפים את קארין ונפתרים מסטפאני בכל מקרה מה שהכי טוב זה שבשניי המקרים עם הבן אדם שעליו מכוונת המטרה זוכה בחסינות גרגג עף מהמסך שלי

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

את האהדה לג'ן אני לא מבין. אתה חושב שהיא עשתה את כל הדברים שגרג עשה - למה? ראינו את גרג עושה אותם בתכנית ואת ג'ן לא ראינו עושה כלום חוץ מלדבר על טרי מייל ומקלחת.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

בתחילת התכנית גרגג אמר לקובי שהוא מוכן לעבור לצד שלהם והם יתפסו רוב במיזוג אבל בסופו של דבר זה התבטל מהסיבה הפשוטה שקובי דיבר על לצרף לברית את סטפאני שראינו את ג'ן אומרת שהיא רוצה אותה בחוץ כי היא האיום הכי גדול שלה חוץ מזה הנה ההצבעה של ג'ן לקובי Coby, Coby, I just - I love you sweetie. We’re going to miss you at camp. But I just can’t trust all the flip-flopping. I don’t know what you’ve been doing lately, but it’s a bummer. We hate to see you go. But that’s the way it’s gotta be. זאת ההצבעה של גרגג Coby, a little too much too soon. If you had a little more patience I think we could have worked out a good plan together. Sorry bud. יכול להיות שאוליי זה סתם איך שאני קולט את זה אבל לפי איך שזה נראה הרעיון בסוף ללכת נגדו היה של ג'ן ולא של גרגג ואפשר לראות את זה בכך שהיא משתמשת בI והוא זורק משהו לא ברור בנוסף לכך בשלבים המוקדמים מי שהזכיר את היחסים שלהם זה אך ורק גרגג "אני מנסה לשלב בין היחסים שלי עם ג'ן לבין המשחק" "קשה לנו לצאת ביחד כשיש כלכך הרבה אנשים" מג'ן לא שמענו שום דבר על הכביכול "יחסים" ביינייהם מה שאומר שהיחסים שלהם בשבילה זה בסך הכל ברית ולא גילו לנו את זה בגלל שהיא הולכת לבגוד בו בעתיד

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

1. איך להצביע לקובי זו אסטרטגיה נכונה מצד הזוג גרג וג'ן? זו היתה טעות קריטית שכמעט עלתה להם במשחק. הטויסט שנוצר מכך שסטפני נזרקה ע"י השלישייה של טום/איאן/קייטי, אבל היא עדיין במשחק, יכול להחזיר אותם לרוב של 4-3 ולהשאיר אותם בחיים. 2. ג'ן באופן כללי לא מדברת, אבל כן היה לה וידוי על היחסים שלה עם גרג. להזכירך, היא אמרה שהיא מתעצבנת מכך שהוא כל הזמן חושב על המשחק, ושהיא רק רוצה להיות איתו כדייט.

Silly LoveSong

New member
../images/Emo58.gif10X10

אוקיי, כרגע עשיתי מרתון של פרקים 7-10 שהורדתי ועוד לא יצא לי לראות. אני עדיין דיי בשוק וממש עצובה שהעיפו את קובי שלי...
הוא היה האדם היחיד שבאמת הצחיק אותי. אהבתי לראות אותו על המסך, פשוט מדבר עם הדיבור החמוד שלו.
הממ אני חייבת לציין שבפרק הנוכחי דעתי על ז'אנו ממש השתנתה! תמיד ראיתי אותה כשברירית (היא הכי צנומה מכל השבט). כמובן שהביצועים שלה באתגרים השונים הגבירו את האדישות שלי כלפייה. לא חשבתי שהיא באמת תשמח להעביר לילה לבד על אי נטוש. נדהמתי לראות כיצד היא התנהגה בדיוק כמו שאני הייתי מתנהגת. זו חוויה של פעם בחיים והיא בכלל לא התלוננה והעבירה אותה בצורה מדהימה. קצת חבל לי שהיא החליטה לפרוש, אבל אני שמחה שסטפני נשארה. עד עכשיו, כל המשחק אהבתי את קורור. אחרי שהם העיפו את קובי כל אהבתי אליהם נמחקה. אני גם הפסקתי לאהוב את טום אחרי שהוא רצח בברוטאליות את הכריש המסכן.
הפייבוריטית שלי - סטפני. נחזיק לה אצבעות.

../images/Emo58.gif1010

איזה כיף! סטפני נשארה! אני רק מקוה שהיא תמשיך לשרוד אני כ"כ רוצה שהיא תזכה! הכי מגיע לה!! שיעיפו את טום... הוא כל הזמן מנצח שם
אהבתי לראות את ג'נו מסתדרת באי וסוף סוף מחייכת ורגועה... זה ברור שמה שהיא הייתה צריכה זה לעזוב כי השהות שם רק עשתה לה רע... אני שמח שהיא החליטה לפרוש אחרת סטפני בטוח הייתה עפה

../images/Emo58.gifהישרדות 1010../images/Emo58.gif

איזה פרק ענק !!! איך שמחתי שסטפני נשארה !!! , והפרק ג'נו הראתה לי שיש לה קצת שכל , והיא לו רק לוזרית... אני מאד מקווה שסטפני תשרוד ! אבל אם היא תגיע לפיינל 2 (בעזרת השם!!) , עם מי היא תיהיה ? ומי יעדיף אותה על פני מישו מקורור...נקווה לטוב !

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif1010../images/Emo28.gif

שוב פעם באיחור. אחלה פרק. כלכך שמחתי שסטף נשארה. אבל הסיכויים שלה עכשיו די קטנים. אם היא תעוף פרק הבא אז זה יהיה ממש חבל כי היא היחידה שאכפת לי ממנה בשבט. הופתעתי מג'אנו ואיך שהיא הסתדרה. וגם מזה שהיא פרשה בסוף.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1010

פרק חביב. סטפני ממש מרשימה בתור בן אדם. ג'אנו מצטיירת כאחת השורדות המעצבנות ביותר אי פעם לולא המחווה שלה בסוף. אני חושב שצריך להתייחס אליה בדיוק כמו לאוסטן - מי שלא מגיע להתחרות על המליון עדיף שלא יגיע. כל מיני אנשים כאלו שמבחינתם להגיע לחבר מושבעים זה מספיק צריכים להישאר בבית ולהשאיר את המשחק לכרישים וכרישות שיעשו הכל בשביל לזכות ומלבד מקרים כמו פציעות לא נראה אנשים שמבקשים שיצביעו להם או מבקשים לפרוש.

למעלה